Canımcım çok üzgünüm, ama olacak inanıyorum pes etmek yok. Tekrar gücünü toplayıp deneyeceksin harika olacak her şey , seviliyorsun çokmerhaba kızlar benim sonucum negatif geldi maalesef bu sefer kısmet değilmiş, umarım diğer bekleyen tüm arkadaşlar güzel sonuçlar alırsınız
Aaaa sana 8 şubat mı dediler kuzum. Bana 10 şubatta kan verirsin dediSeninle 8 Şubat’ı bekleyeceğiz şimdi
Kacinci gun embriyosuydu.Dün teansferimin 7.günüydü acile iğne olmaya gittim gitmişken kan testi veriyim dedim sonuç 3 geldi ne diyorsunuz kızlar yükselmez dimi((
10. Gün yükselen olmuş. Umutsuz olma nasip.Dün teansferimin 7.günüydü acile iğne olmaya gittim gitmişken kan testi veriyim dedim sonuç 3 geldi ne diyorsunuz kızlar yükselmez dimi((
2.gün embriyosuKacinci gun embriyosuydu.
Daha erken o zaman.test tarihini bekle..kac gun var2.gün embriyosu
Canım rahim içine bi çubuk sokuyorlar ya belki akıntın gelmiştir korkacak bi şey olduğunu sanmıyorumMerhaba kızlar, bugün transferim vardı transfer bitti, 1 saat uzandım kalktım tuvalete gittim. Bacağımda bir damla beyaz sıvı vardı. İç kısımdaydı. Tutmadığının mı göstergesi transferden sonra böyle şeyler yaşayanlar oldu mu?
belki2903 çift embriyo konuldu. Bilginiz olsun. Güncelleme için
2. gün embriyosu için çok erken test yapmışsınız en az 10. Günü beklemelisiniz2.gün embriyosu
2. gün embriyosu için çok erken test yapmışsınız en az 10. Günü beklemelisiniz
Evet ama kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti olunca bi cesaretle verdimDaha erken o zaman.test tarihini bekle..kac gun var
Yok canım transfer edilen embriyo öyle kolaylıkla düşmez endişe etme . Eğer tutunamazsa adet kanaması ile beraber gider . Sıkıntı yapma yat dinlen keyfine bakMerhaba kızlar, bugün transferim vardı transfer bitti, 1 saat uzandım kalktım tuvalete gittim. Bacağımda bir damla beyaz sıvı vardı. İç kısımdaydı. Tutmadığının mı göstergesi transferden sonra böyle şeyler yaşayanlar oldu mu?
Çok erken yapmışsın umutsuzluğa kapılma stres yapma sakın 5. Gün embriyosuydu benimki 8. Gün 22 çıkınca kimyasal diye korktum çok şükür sağlıkla katladı gitti. Gününü bekle2.gün embriyosu
Transferin 8. Günün de de canım çok istedi yemiştim tutmasına engel olmadı şükür canım da hep sakatat istiyo aksilikYemeğin diyorlar ama bana doktorum yiyebilirsin demişti ve sevdiğim için de çok yemiştim. Bir sorun olmamıştı, yani herkes bişi diyor. Ben yine yerimama siz en iyisi doktorunuza sorup öyle hareket edin
7 yıl önce 2. Günlük çift embriyo transferi oldum , kan testimi 12 gün sonraya yazdılar .10.gün idrar testi yaptım negatif 11. Gün yaptım negatif, 12 gün idrar testi yaptım pozitifti adetimde geçilmişti kandada beta çıkmıştı.yani Allahtan umut kesilmez şimdi ikiz oğlanlarım 6 yaşında elhamdülillahEvet ama kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti olunca bi cesaretle verdim5 gün var test günüme 5 gün içinde değişir mi sonuç
Merhaba kızlar, bugün transferim vardı transfer bitti, 1 saat uzandım kalktım tuvalete gittim. Bacağımda bir damla beyaz sıvı vardı. İç kısımdaydı. Tutmadığının mı göstergesi transferden sonra böyle şeyler yaşayanlar oldu mu?
Tabiki değişir test gününe beş gün var daha içini ferah tutEvet ama kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti olunca bi cesaretle verdim5 gün var test günüme 5 gün içinde değişir mi sonuç
Benim de transfer dahil 4,. Günüm aynı sorunları ben de yaşıyorum yoğun bir kasik ağrısı özellikle geceleri kivrandiriyor resmen.kizimin tedavisinde sadece adet olacakmış gibi hafif ağrılarım olmuştu o kadar. İlaçların etkisi mi yoksa bebise mi hazırlıyor rahim kendisini bilemiyorum umarım bebiş için bütün ağrılarSelam kizlardun transferimi oldum ve dun aksamdan beri karnimda kasiklarimda batma, aci vs. Oluyor. Daha onceki pozitif ve negatif transferlerimde boyle oldugunu hatrlamiyorum. Bunu yasayan var mi arada oksurugum oluyor kendimi tutuyorum su içiyorum surekli oksurmemeye çalışıyorum ama cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?