İnsallah öyledir benimde oglumda hic bir agrim belirtim vs. Olmamisti o yuzden bi tedirgin oldum insallah sorun yokturBenim de transfer dahil 4,. Günüm aynı sorunları ben de yaşıyorum yoğun bir kasik ağrısı özellikle geceleri kivrandiriyor resmen.kizimin tedavisinde sadece adet olacakmış gibi hafif ağrılarım olmuştu o kadar. İlaçların etkisi mi yoksa bebise mi hazırlıyor rahim kendisini bilemiyorum umarım bebiş için bütün ağrılar
Canım sıkıntı yapma o embriyo eğer tutunmazsa adet kanaması ile atılır. Tuvalete gitme ile bişey olmazArkadaşlar transfer sonrası sıkışık nasıl beklediniz yarım saat yatakta dayandım uzanarak ama çok sıkışmıştım sonra da hastane tuvaleti pis olduğu için tam oturmadan idrar boşaltımı oldu ve korktum bişi olur mu diye
Kaçıncı günde 21 ciktiCanım benimde aynıydı aynı gün transfer olmuşuzbugün kan bktrdım 21 çktı
Allah bağışlasın inşallah oglunuzu siz de kardeş için başladınız tedaviye bizim gibiİnsallah öyledir benimde oglumda hic bir agrim belirtim vs. Olmamisti o yuzden bi tedirgin oldum insallah sorun yoktur
Amin cumlemizinkiniAllah bağışlasın inşallah oglunuzu siz de kardeş için başladınız tedaviye bizim gibiSonucu pozitif olanlara sordum bakalım belki yaşayan olmuştur bizim gibi Sizin kaçıncı gün embriyosu bu arada.
Canım transferin 2. Gününden beri kasıklarda batma tarzı bişeyler oluyordu ama aşırı rahatsız edecek kadar değil.bu ağrılar progestéronun eksisi rahmi destekliyor bebeği tutmak için bence canım sıkıntı yapma güzel işaret benceSonucu pozitif olan arkadaşlar lütfen soruma cevap verir misiniztransfer dahil 4. Günüm ilk günden beri özellikle geceleri yoğun kasik ağrısı yaşıyorum sizde de bu şekilde kasik ağrısı oldu mu içime su serpin lütfen 3. Gün embriyosu bu arada
Aaa ama genelde 10. Ve 12. Gün art arda istiyorlar. 8 Şubat da 10. Gün oluyor. Olsun beklenir:)Aaaa sana 8 şubat mı dediler kuzum. Bana 10 şubatta kan verirsin dedi
Bende de var aynı şekil kasık ağrısıKızlar sol tarafıma ağrı yapıyor bide iç baldırlarım ağrıyor sizde de oldu mu
Bizim merkezde transferden sonra çataldan kaldırıyorlar doktor hadi tuvalete gidio idrarını boşalt diyor hiç bişey olmaz diyor öyle yatırma falan yokKızlar bence sıkışık olma durumunu abartıyorsunuz. Ben transferden hemen önce çok sıkıştım gittim işedimsonra yarım şişe su içtim sadece 250 ml falan. Yattığımda sordum yeterli mi daha içeyim mi diye. Gayet net dediler.
Beni bir yarım saat, hasta yatağında bacak kısmını biraz kaldırarak, bacaklarımın altına da yastık koyarak beklettiler. Yarım saat sonra girebilirsin dediler ama sıkışık olmadığım için eve dönünce girdim.Bizim merkezde transferden sonra çataldan kaldırıyorlar doktor hadi tuvalete gidio idrarını boşalt diyor hiç bişey olmaz diyor öyle yatırma falan yok
Böylesi psikolojik açıdan daha iyi zaten canım en azından yarım saat bi o duyguyu yaşıyorsun bizde hemen tuvalete gitmek tedirgin ediyor ama bilmiyorum belki bende bu transferimde eve kadar dayanırım çünkü evim arabayla 5dk uzaklıktaBeni bir yarım saat, hasta yatağında bacak kısmını biraz kaldırarak, bacaklarımın altına da yastık koyarak beklettiler. Yarım saat sonra girebilirsin dediler ama sıkışık olmadığım için eve dönünce girdim.
Aynen canım 500 ml yetiyor transfer için. İdrar testi biraz dolu olunca rahimin içine daha rahat girebiliyorlar ve transfer daha olay kolay oluyor. Yani tuvalete gittim bebek düştümü diye kafanıza sorun yapmayın. Rahime girmek zorken bebeğin düşmesi o kadar kolay değil .doktorumun dedikleri bunlarKızlar bence sıkışık olma durumunu abartıyorsunuz. Ben transferden hemen önce çok sıkıştım gittim işedimsonra yarım şişe su içtim sadece 250 ml falan. Yattığımda sordum yeterli mi daha içeyim mi diye. Gayet net dediler.
Seni rahatlatmak için yapmışlardır canım onu psikolojin için .tranfer sonrası yatma falan yok .ama yinede doktorunu tebrik ederim düşünüyor siziBeni bir yarım saat, hasta yatağında bacak kısmını biraz kaldırarak, bacaklarımın altına da yastık koyarak beklettiler. Yarım saat sonra girebilirsin dediler ama sıkışık olmadığım için eve dönünce girdim.
Ben daha kan vermedim ama evde yaptığım testlerde sonuç pozitif inşallah bebegim tutunurSonucu pozitif olan arkadaşlar lütfen soruma cevap verir misiniztransfer dahil 4. Günüm ilk günden beri özellikle geceleri yoğun kasik ağrısı yaşıyorum sizde de bu şekilde kasik ağrısı oldu mu içime su serpin lütfen 3. Gün embriyosu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?