2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aaa ama genelde 10. Ve 12. Gün art arda istiyorlar. 8 Şubat da 10. Gün oluyor. Olsun beklenir:)
Ama erken yaparım bende aynı zamanda öğreniriz ben ilkinde 10. Gün yaptım. O tuttu doğdu çok şşükür ikinci olan 5. Gün negatif gördüm töbe ettim bi daha erken yapmıcam diye. Şimdi bu 3. Canım inşallah beraber güzel haberler alırız beraber mutluluğumuzu paylaşırız

Kızlar transferden sonra lahmacun arasına maydanoz koyup yedim, nasıl unuturum ya günahı nedir kızlar? Güldüğüme bakmayın lütfen rahatlatıcı şeyler söyleyin içim kan ağlıyor şu an

Kızlar transferden sonra lahmacun arasına maydanoz koyup yedim, nasıl unuturum ya günahı nedir kızlar? Güldüğüme bakmayın lütfen rahatlatıcı şeyler söyleyin içim kan ağlıyor şu an
Ya bacım Allah aşkına bu kadar ince düşünmeyin eskiden annelerimiz maydanozsuz yemek yerlermiydi.köyde yedikleri hep maydanoz tere ot çöp .hangi doktor diyebilir maydanoz yemeyeceksin diye .

Öksürmek ve hapşırmak zarar vermezmiş ki embriyoya, kendinizi sıkmayın.. bana transferden sonra hemşire öksürmek, hapşırmak, yatarken sağ sola dönmek, merdiven inip çıkmak embriyonun tutunmasına zarar vermez demişti. Transferden sonra ben de peş peşe hapşırdım ve öksürdüm de, çok şükür bir sorun olmamış. Dilerim sizde de olmaz, hayırlı haberler…geçmiş olsun ayrıca

Benim var sonra da keseyi aldım. Hiç zahmet edip yer aramamis doktorun yerleştirdiği aynı yerde büyümüş biri paylaşım istemiş yukarıda ekleyeyim de

Eklentiler

• IMG_20240107_002752.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20240127-WA0004.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 74
Transferin 8. Günün de de canım çok istedi yemiştim tutmasına engel olmadı şükür canım da hep sakatat istiyo aksilik kokoreç falan tövbe yarebbim nefsimi körlüycek kadardan bişi olmaz heralde
Ayy ben onlardan da yemiştim evet, ıslak hamburger, cips, bitter çikolata.. neyse daha fazla yazmayayım canımız istemesin yine ama bitter çikolata gebelikte faydalıymış, gebelik zehirlenmesine karşı koruyormuş.

Ben transferin 2. Günü sol 4 günü sağ kasığımda sancı oldu. 4. Ve 5. Gün adet olacakmisim gibi ağrılarım oldu çok korktum tutmadı diye. Dün akşam hiç ağrım olmadı. Yine uyuyamadım niye ağrım yok diye transferden sonraki 5 gün boyunca hafif baş ağrılarım oldu. Bugün 7. Günüm sırtım ağrıyor.

Ben
Ben paylaştım bir üstte kendiminkileri
MaşaAllah subhanallah Allah tamamını nasip etsin inşaAllah canım çok güzel kese oluşmuş kendisine mercimek gibi duruyor orda bebeto . Subhallah seni hiç bırakmasın.darısı başımıza

Kendini çok dinleme canım bunlar olağan şeyler vücutta hormon var ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…