Ama erken yaparım bende aynı zamanda öğrenirizAaa ama genelde 10. Ve 12. Gün art arda istiyorlar. 8 Şubat da 10. Gün oluyor. Olsun beklenir:)
İnşaAllah o zamanını görebilirizBu arada transfer sonrası ultrason fotoğrafı aldınız mı
Normal mi acaba.Bende de var aynı şekil kasık ağrısı
Aldım ben ayy öpüp öpüp duruyorumBu arada transfer sonrası ultrason fotoğrafı aldınız mı
5.canımKaçıncı günde 21 cikti
Paylaşırmısın bizimle için rahat ederseAldım ben ayy öpüp öpüp duruyorum
Benim oldu canımSonucu pozitif olan arkadaşlar lütfen soruma cevap verir misiniztransfer dahil 4. Günüm ilk günden beri özellikle geceleri yoğun kasik ağrısı yaşıyorum sizde de bu şekilde kasik ağrısı oldu mu içime su serpin lütfen 3. Gün embriyosu bu arada
Ya bacım Allah aşkına bu kadar ince düşünmeyin eskiden annelerimiz maydanozsuz yemek yerlermiydi.köyde yedikleri hep maydanoz tere ot çöp .hangi doktor diyebilir maydanoz yemeyeceksin diye .Kızlar transferden sonra lahmacun arasına maydanoz koyup yedim, nasıl unuturum yagünahı nedir kızlar? Güldüğüme bakmayın lütfen rahatlatıcı şeyler söyleyin içim kan ağlıyor şu an
Benim var sonra da keseyi aldım. Hiç zahmet edip yer aramamis doktorun yerleştirdiği aynı yerde büyümüşBu arada transfer sonrası ultrason fotoğrafı aldınız mı
Öksürmek ve hapşırmak zarar vermezmiş ki embriyoya, kendinizi sıkmayın.. bana transferden sonra hemşire öksürmek, hapşırmak, yatarken sağ sola dönmek, merdiven inip çıkmak embriyonun tutunmasına zarar vermez demişti. Transferden sonra ben de peş peşe hapşırdım ve öksürdüm de, çok şükür bir sorun olmamış. Dilerim sizde de olmaz, hayırlı haberler…geçmiş olsun ayrıcaSelam kizlardun transferimi oldum ve dun aksamdan beri karnimda kasiklarimda batma, aci vs. Oluyor. Daha onceki pozitif ve negatif transferlerimde boyle oldugunu hatrlamiyorum. Bunu yasayan var mi arada oksurugum oluyor kendimi tutuyorum su içiyorum surekli oksurmemeye çalışıyorum ama cok zor
Benim var sonra da keseyi aldım. Hiç zahmet edip yer aramamis doktorun yerleştirdiği aynı yerde büyümüşbiri paylaşım istemiş yukarıda ekleyeyim de
Ben paylaştım bir üstte kendiminkileriPaylaşırmısın bizimle için rahat ederse
Ayy ben onlardan da yemiştim evet, ıslak hamburger, cips, bitter çikolata.. neyse daha fazla yazmayayım canımız istemesin yineTransferin 8. Günün de de canım çok istedi yemiştim tutmasına engel olmadı şükür canım da hep sakatat istiyo aksilikkokoreç falan tövbe yarebbim nefsimi körlüycek kadardan bişi olmaz heralde
Ay ben de ben de çıkar çıkmaz hem deKızlar transferden sonra lahmacun arasına maydanoz koyup yedim, nasıl unuturum yagünahı nedir kızlar? Güldüğüme bakmayın lütfen rahatlatıcı şeyler söyleyin içim kan ağlıyor şu an
YaaBenim oldu canım
Ben transferin 2. Günü sol 4 günü sağ kasığımda sancı oldu. 4. Ve 5. Gün adet olacakmisim gibi ağrılarım oldu çok korktum tutmadı diye. Dün akşam hiç ağrım olmadı. Yine uyuyamadım niye ağrım yok diyeSonucu pozitif olan arkadaşlar lütfen soruma cevap verir misiniztransfer dahil 4. Günüm ilk günden beri özellikle geceleri yoğun kasik ağrısı yaşıyorum sizde de bu şekilde kasik ağrısı oldu mu içime su serpin lütfen 3. Gün embriyosu bu arada
MaşaAllah subhanallah Allah tamamını nasip etsin inşaAllah canım çok güzel kese oluşmuş kendisine mercimek gibi duruyor orda bebeto . Subhallah seni hiç bırakmasın.darısı başımızaBen
Ben paylaştım bir üstte kendiminkileri
Kendini çok dinleme canım bunlar olağan şeyler vücutta hormon var ondan.Ben transferin 2. Günü sol 4 günü sağ kasığımda sancı oldu. 4. Ve 5. Gün adet olacakmisim gibi ağrılarım oldu çok korktum tutmadı diye. Dün akşam hiç ağrım olmadı. Yine uyuyamadım niye ağrım yok diyetransferden sonraki 5 gün boyunca hafif baş ağrılarım oldu. Bugün 7. Günüm sırtım ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?