- 14 Ekim 2023
- 382
- 362
- 23
- 36
Walla hayatımda hiç anksiyete bozukluk yaşamadım. Gamsizligimla taninirimKendini çok dinleme canım bunlar olağan şeyler vücutta hormon var ondan.
İnşallah canım. Ben filmin bu bölümüne kadar birkaç kez izlediğim için kalp atışı kısmından sonra rahatlayacağım inşallah. Çok şükür şu ana kadar yerinde, orda olmaya ve büyümeye devam eder inşallahMaşaAllah subhanallah Allah tamamını nasip etsin inşaAllah canım çok güzel kese oluşmuş kendisine mercimek gibi duruyor orda bebeto . Subhallah seni hiç bırakmasın.darısı başımıza
Ben hatta 0,5 lik suyun anca yarısını içtim 1,5 bardak daha iç dediler yettiKızlar bence sıkışık olma durumunu abartıyorsunuz. Ben transferden hemen önce çok sıkıştım gittim işedimsonra yarım şişe su içtim sadece 250 ml falan. Yattığımda sordum yeterli mi daha içeyim mi diye. Gayet net dediler.
benimde 5. günüm canım işe başladım ben hemen yoruluyorum ama :/ kasık ağrısı devam bacağa vuruyor :/Pek yatamiyorum ben ya hep geziniyorum çok bunaliyorum evde bugün 4.gun kuyruk sokumumda ağrı var
Sizinle biz aynıyızbenimde 5. günüm canım işe başladım ben hemen yoruluyorum ama :/ kasık ağrısı devam bacağa vuruyor :/
Bende bugün transfer oldum hiç yatrmadilsr hatta hemen lavaboya gidebilirsin dediler normal hayatına dön dediMerhaba kızlar, bugün transferim vardı transfer bitti, 1 saat uzandım kalktım tuvalete gittim. Bacağımda bir damla beyaz sıvı vardı. İç kısımdaydı. Tutmadığının mı göstergesi transferden sonra böyle şeyler yaşayanlar oldu mu?
belki2903 çift embriyo konuldu. Bilginiz olsun. Güncelleme için
evet :) ilaçlar yapıyor heralde yarın 6. günüm olucak ama kan verme günüm zaten 9. gün az kaldı :)Sizinle biz aynıyız
İnşallah sağlıkla ardarda güzel haber veririzevet :) ilaçlar yapıyor heralde yarın 6. günüm olucak ama kan verme günüm zaten 9. gün az kaldı :)
Belnide yarım saat yatırdılar ama lawaboya 10 dk sonra gittim geri yattimBende bugün transfer oldum hiç yatrmadilsr hatta hemen lavaboya gidebilirsin dediler normal hayatına dön dedi
Canım seninle çok aynı belirtilerimiz zaten :) bugün sabah işe geldim servisti oydu buydu evden servise yürümeydi derken benimde işe gelince başım döndü. Bugün kolay işler yapmaya çalıştım ama nasıl yoruldum anlatamam başım ağrıdı yorgunluktan :/ daha yavaş hareket edip daha yavaş çalışıcam bundan sonra dayanamıyorum çok yoruyorum kendimi evde de ben mutfak falan topladım hep yemekte yaptım çok dikkat etmiyorum sanırımBenimde kuyruk sokumum ve sağ kasığım ağrıyo dualar ediyorumki inş tutmuştur, transfer gününü saymazsak 4. Gün.
Normal rutin dışına çıkarak her gün kahvaltıda avokado yumurtaya devam. Kahve içmiyorum ve bu konuda zorlanıyorum. Ara öğünlerde kabak çekirdeği birazcık yiyorum.
Bakliyatlara yer vermeye çalışıyorum ve havuç salatası yapıcam.
Yatma konusunda çok sıkılıyorum ben uzun uzun yatınca darlanıyorum mini yürüyüşler yapıyorum ve bugün biraz ev işleri yapayım dedim biraz başım döndü. Dinlene dinlene yemeği falan koydum. Ayrıca son 2 gündür geceleri uyanıyorum uyku tutmuyor.
Aaa bende çorbasını içtim bugünKızlar bu yeme içme konusunda bal kabağı vardı bugün ona da baktım yememeşiymişiz haberiniz olsun bende 3 tane yedim
Bende çamaşırları makineye attım ufak bir dağ oluşmuş 4 günde nasıl oluyor anlamıyorum yavaş yavaş attım valla ama annem geldi astı, bulaşık makinesinide annem boşalttı saolsun. Çok eğilip kalkmamaya çalışıyorum. Ama yemeğimi yaptım kendim. Ya belki bir şey olmayacaktır doktorlar normale dönün işinize gidin diyor ama sanki bir şey yaparsam ve olmazsa aklımda kalıcak diye temkinli gidiyorum. Ben elimden geleni yapayımda olmazsa kader diyeceğiz yapacak bir şey yok.Canım seninle çok aynı belirtilerimiz zaten :) bugün sabah işe geldim servisti oydu buydu evden servise yürümeydi derken benimde işe gelince başım döndü. Bugün kolay işler yapmaya çalıştım ama nasıl yoruldum anlatamam başım ağrıdı yorgunluktan :/ daha yavaş hareket edip daha yavaş çalışıcam bundan sonra dayanamıyorum çok yoruyorum kendimi evde de ben mutfak falan topladım hep yemekte yaptım çok dikkat etmiyorum sanırım
Ben transferden sonra hiç uzandırmadılar direk lavobo gittim beyaz bişeler geldi oradaki mukozları temizledik dedilerMerhaba kızlar, bugün transferim vardı transfer bitti, 1 saat uzandım kalktım tuvalete gittim. Bacağımda bir damla beyaz sıvı vardı. İç kısımdaydı. Tutmadığının mı göstergesi transferden sonra böyle şeyler yaşayanlar oldu mu?
belki2903 çift embriyo konuldu. Bilginiz olsun. Güncelleme için
Daha çok erken ozaman2.gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?