2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben eve geldiğimde başlamıştım hala devam ediyor adet dönemi sancılı geçen insanlarda bu ağrı daha çok oluyormuş belim kasıklarım bacaklarım

Kızlar transferden sonra eve geldim kusma hafif karında gaz sancısı oldu şimdi iyiyim uyudum biraz doktor transfer sırasında sabah attığım fitili temizlediğini ve şimdi bi tane yerine yeni atıyorum dedi acaba fitil mi yaptı anlamadın neden öyle oldu acaba yaşayan var mı benim gibi

Canım benimde 4. Gün benimde kasığım ağrıyor bazen full geçiyor sonra tekrar hissettiriyor

Günlük raporumu veriyorum sanki hiç hamile değilmişim gibi bir hafiflik geldi.Ne ağrı var ne baskı.Oysaki dün gece çok fena midem bulanıyordu. Bu sakinlik beni geriyor.İnşallah değerim azalmamıştır.Yarın 4. Test ve 14. Gün için tahlile gideceğim.

Kaçıncı günde testiniz pozitif çıktı çatlatma oldunuz mu ben oldum ama kızlar 22 Ocakta oldu çatlatma iğnesi 28 ocakta transfer oldum erken gebelik testim var 4 şubatta yapsam çıkar mı 6 şubatta kan testi günüm

Evet doktorlar yarın işe gidebilirsiniz dedi ama biz işte korkuyoruz neyse Allah büyük o bilir tutunmuştur inş

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-26-20-44-38-197_com.android.chrome.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2024-01-26-20-44-30-995_com.android.chrome.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2024-01-26-20-44-24-568_com.android.chrome.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 82
Ben 22 ocakta dondurulmuş 5.gün embriyosu transefri oldum hayir çatlatma iğnesi olmadi 7 nci günün sabahi aşırı silik çıktı ama 8 gün net çıktı siz test yapmayın sonuç yanıltıcı olur direk kan günü geldiğinde kan verin

23 ocakta çatlatma iğnesi oldum test günüm 7 şubat bekliyorum ben , yapmayacağım test hayal kırıklıhına ugramak istemiyorum

Kızlar progestan 50mg kalçadan olan iğnetyi sağlık ocağı vurur mu acaba 2 günde 1 vurulacakmışım

Bugün ben de transfer oldum..
10 dakika sonra hemen tuvalete kaldırdılar. Zaten kaldirmasalar da duracak gibi değildim.
O kadar su içmiştim ki art arda çok gittim.
İster istemez kaygı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…