Ben eve geldiğimde başlamıştım hala devam ediyor adet dönemi sancılı geçen insanlarda bu ağrı daha çok oluyormuş belim kasıklarım bacaklarımSonucu pozitif olan arkadaşlar lütfen soruma cevap verir misiniztransfer dahil 4. Günüm ilk günden beri özellikle geceleri yoğun kasik ağrısı yaşıyorum sizde de bu şekilde kasik ağrısı oldu mu içime su serpin lütfen 3. Gün embriyosu bu arada
Ne yiyeceğimizi şaştık hakikaten acaba biz mi abartıyoruzAaa bende çorbasını içtim bugün
Canım benimde 4. Gün benimde kasığım ağrıyor bazen full geçiyor sonra tekrar hissettiriyorSonucu pozitif olan arkadaşlar lütfen soruma cevap verir misiniztransfer dahil 4. Günüm ilk günden beri özellikle geceleri yoğun kasik ağrısı yaşıyorum sizde de bu şekilde kasik ağrısı oldu mu içime su serpin lütfen 3. Gün embriyosu bu arada
Ben aldım inşallah tutunur miniklerimizBu arada transfer sonrası ultrason fotoğrafı aldınız mı
Kaçıncı günde testiniz pozitif çıktı çatlatma oldunuz mu ben oldum ama kızlar 22 Ocakta oldu çatlatma iğnesi 28 ocakta transfer oldum erken gebelik testim var 4 şubatta yapsam çıkar mı 6 şubatta kan testi günümBen daha kan vermedim ama evde yaptığım testlerde sonuç pozitif inşallah bebegim tutunur
Bende ilk günden itibaren kasik agrisi yoğun oldu hep adet olacağım gibi bazen batma 3 günden sonrada sırt agrim oldu yani bu belirtiler güzel
Evet doktorlar yarın işe gidebilirsiniz dedi ama biz işte korkuyoruzBende çamaşırları makineye attım ufak bir dağ oluşmuş 4 günde nasıl oluyor anlamıyorum yavaş yavaş attım valla ama annem geldi astı, bulaşık makinesinide annem boşalttı saolsun. Çok eğilip kalkmamaya çalışıyorum. Ama yemeğimi yaptım kendim. Ya belki bir şey olmayacaktır doktorlar normale dönün işinize gidin diyor ama sanki bir şey yaparsam ve olmazsa aklımda kalıcak diye temkinli gidiyorum. Ben elimden geleni yapayımda olmazsa kader diyeceğiz yapacak bir şey yok.
Canım bu negatif demek istersen sonucunun resmini at bakalım belki başka yere bakıyorsundur
Seninle aynıyız canım test günün 7 şubat mıSol kasığımda da ara ara yanma olup geçiyor normal herhalde.benim gibi yatamayan War mi hiperaktidf:)
Ben 22 ocakta dondurulmuş 5.gün embriyosu transefri oldum hayir çatlatma iğnesi olmadi 7 nci günün sabahi aşırı silik çıktı ama 8 gün net çıktı siz test yapmayın sonuç yanıltıcı olur direk kan günü geldiğinde kan verinKaçıncı günde testiniz pozitif çıktı çatlatma oldunuz mu ben oldum ama kızlar 22 Ocakta oldu çatlatma iğnesi 28 ocakta transfer oldum erken gebelik testim var 4 şubatta yapsam çıkar mı 6 şubatta kan testi günüm
23 ocakta çatlatma iğnesi oldum test günüm 7 şubat bekliyorum ben , yapmayacağım test hayal kırıklıhına ugramak istemiyorumKaçıncı günde testiniz pozitif çıktı çatlatma oldunuz mu ben oldum ama kızlar 22 Ocakta oldu çatlatma iğnesi 28 ocakta transfer oldum erken gebelik testim var 4 şubatta yapsam çıkar mı 6 şubatta kan testi günüm
Evet beta hcg değerim 2 günde 2 ye katlamıyorDilerim güzel, hayırlı bir muayene olurdüzensiz artış derken betahcg artışından mı bahsediyorsunuz?
Karından oluyorum ben ama 25 mg dex bizimki eşim yapıyor sizinki farklı galibaKızlar progestan 50mg kalçadan olan iğnetyi sağlık ocağı vurur mu acaba 2 günde 1 vurulacakmışım
Kime sordun canımcım?Canım kaçıncı gün bugün transferinin.
bir gün karından bir gün kalçadan istediKarından oluyorum ben ama 25 mg dex bizimki eşim yapıyor sizinki farklı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?