Evet ben kullanıyorum günde 3 kez duphaston 4 adet estrofem sabah akşam fitil yarında iğne lere başlıcamKızlar transfer sonrası duphaston kullandınız mı ?
Selam canım hayırlı olsun sürecin, evet toplam öyle bir süre ama bana pek hızlı gelmiyor. Transfer öncesi ve sonrası beklemek zor gerçekten ama kişiye göre değişir tabiMerhaba kızlar bende bu gün doktora gittim regli döneminde gel dedi mart ayında hepsi olup bitecek dedi bu süreç gerçekten bu kadar hızlı mı ilerliyor şubat ın 14 ünde regli olucam
Evet canım bende sağlık ocağında vurduruyorum. 3 günde bir. Birde bana ebe ile de görüş dediler ama ebe yoktu izindeymişKızlar progestan 50mg kalçadan olan iğnetyi sağlık ocağı vurur mu acaba 2 günde 1 vurulacakmışım
Çok teşekkür ederim umarım mutlulukla sonuçlansın hepimizin peki mikro çip önerdi doktorum ama sizler nasıl ilerledinizSelam canım hayırlı olsun sürecin, evet toplam öyle bir süre ama bana pek hızlı gelmiyor. Transfer öncesi ve sonrası beklemek zor gerçekten ama kişiye göre değişir tabi
Canım üstte beta sonucu vardı ama negatif görünüyor o yüzden sordum belki erken yapmıştır diyeKime sordun canımcım?
Bizde mikro çip henüz konuşulmadı . 2. Denemem doğal siklus denedikÇok teşekkür ederim umarım mutlulukla sonuçlansın hepimizin peki mikro çip önerdi doktorum ama sizler nasıl ilerlediniz
Canım siz yazdırıyormusunuz doktora yoksa parayla mı alıyorsunuzKarından oluyorum ben ama 25 mg dex bizimki eşim yapıyor sizinki farklı galiba
Valla bizim aile helimliği yazmıyor, parayla alıyoruz. Bugün tekrar aldım 1900tl verdim folik fitil ve iğneye.Canım siz yazdırıyormusunuz doktora yoksa parayla mı alıyorsunuz
Ayy valla çokmuş biz bugün dahiliyeden yazdırdık sadece o kaldı 50 mg yazılıyormuş benim doktorum da 25 vermişti parayla alcaz mecburValla bizim aile helimliği yazmıyor, parayla alıyoruz. Bugün tekrar aldım 1900tl verdim folik fitil ve iğneye.
İlk denemede neden bunu önerdi anlamadım stresten başım ağrıyor ya ilk nasıl bir süreç bide direk başladık bi fena oldumBizde mikro çip henüz konuşulmadı . 2. Denemem doğal siklus denedik
Ben geçen cuma transfer oldum canım, bugün transferi saymazsak 4. Günüm. Acıbadem hastanelerinde mi öneriyorlar acaba bu yöntemi bilemedim. Sizin erkek kaynaklı mı? Biz bu doktora karar vermeden 3 doktor görüşmesi yapmıştıkİlk denemede neden bunu önerdi anlamadım stresten başım ağrıyor ya ilk nasıl bir süreç bide direk başladık bi fena oldumsizin transfer ne zaman
Yapcak bişey yok artık, napalım inşallah emeklerimize değerAyy valla çokmuş biz bugün dahiliyeden yazdırdık sadece o kaldı 50 mg yazılıyormuş benim doktorum da 25 vermişti parayla alcaz mecbur
Doktor bana vermedi ama kiminle konuşursam kullanıyor...Evet ben kullanıyorum günde 3 kez duphaston 4 adet estrofem sabah akşam fitil yarında iğne lere başlıcam
Bilmiyorum ki yatmanın bi önemi yok dediler bana şuan hicbisey hissetmiyorum normal mi qnlamadimBelnide yarım saat yatırdılar ama lawaboya 10 dk sonra gittim geri yattim
Folik ve fitil SGK karşılıyor. Çok fark oluyor arada canım bilgin olsunValla bizim aile helimliği yazmıyor, parayla alıyoruz. Bugün tekrar aldım 1900tl verdim folik fitil ve iğneye.
Takmayın bence her doktor un uygulaması farklıDoktor bana vermedi ama kiminle konuşursam kullanıyor...
Kafama bayağı takıldı.
Ben de günde 3 adet estrofem, 2 defa da iğne kullanıyorum..
Yok bende vardı problem tüpüm tıkalıydı ameliyat oldum tek tüp kaldı elimizde bende 3 doktor görüşmesi yaptım 2si önerdi 1 i gerek yok dedi eşimin testleri iyi olduğunu söylediler en iyisini bulursak şansımız daha yüksek dediler 6000 de ücretini söyledilerBen geçen cuma transfer oldum canım, bugün transferi saymazsak 4. Günüm. Acıbadem hastanelerinde mi öneriyorlar acaba bu yöntemi bilemedim. Sizin erkek kaynaklı mı? Biz bu doktora karar vermeden 3 doktor görüşmesi yapmıştık
Medikal parka gidiyorum Acıbadem bahçeci fiyatları çok uçuk ya yüzyıl da Serap hocaya olucak dı yada medical da Semra hocaya Semra hocaya daha bi kanım ısındı gibi oldu o yüzden eşimde onu istedi rahatlıkla her soruyu sorduk ve içtenlikle güzel örneklerle anlattı siz nerde başladınızBen geçen cuma transfer oldum canım, bugün transferi saymazsak 4. Günüm. Acıbadem hastanelerinde mi öneriyorlar acaba bu yöntemi bilemedim. Sizin erkek kaynaklı mı? Biz bu doktora karar vermeden 3 doktor görüşmesi yapmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?