2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İçiniz ısınması çok önemli , süreç zaten zor kontrollerde inanmanız sevmeniz lazım bence doktoru. Ben çok sevdim doktorumu rahatlatıyor konuştukça. Kişiye göre değişiyor ya canım önerdilerse bir bildikleri vardır. Bizde ne dediler ise yaptık valla şu zamana kadar.

Ben şişli kolana gidiyorum. Doktorumuz daha önce memorialdaymış buraya geçmiş. Kendisi çok başarılı biri. Çok kafa karıştırmak istemedim bir de ben çok reklamı yapılan şeylerden bir uzak duruyorum genelde o yüzden hiç düşünmedim bahçeçi filan

Kızlar dondurulmuş embriyo transferinde transferden bi kaç gün önce progesteron değeri için kan vericem kaç olmalı o değer bilen var mı?

Kızlar dondurulmuş embriyo transferinde transferden bi kaç gün önce progesteron değeri için kan vericem kaç olmalı o değer bilen var mı?
Belli aralıklarla ölçüp yumurtlama olup olmadığına bakıyorlar, sanırım değerin 1 3 arası olması gerekiyor. Sonra iğne ve fitillerle yükseltiliyor.

Belli aralıklarla ölçüp yumurtlama olup olmadığına bakıyorlar, sanırım değerin 1 3 arası olması gerekiyor. Sonra iğne ve fitillerle yükseltiliyor.
Ben ilaç kullanıyorum canım estrofem şuan günde 2 tane ama sonra artacak 3 e çıkıcak transferden önce bi kere sadece progesterona bakılacak canım verdikleri kağıtta yazıyor

Kalp çarpıntısı için doktoruna danış mutlaka belki ilaçlar yan etki ediyordur. Onun dışında belirtilere gelirsek sakın belirti arama. İlk çocuğumda sıfır belirtim vardı ne ağrım ne sızım gögüslerimde ağrı olmazdı belşm ağrımazdı ama pozitif çıktı be doğdu çok şükür.

Ben ilaç kullanıyorum canım estrofem şuan günde 2 tane ama sonra artacak 3 e çıkıcak transferden önce bi kere sadece progesterona bakılacak canım verdikleri kağıtta yazıyor
Bana da öyle yaptılar transferden önce 6 gün felan sabah 2 akşam 2 şeklinde estrofemi aldım hala öyle devam ettiriyor.

Kizlar bisey sorcam size progestan igne gunde iki kere vuruyorum ben kendime ama igne vururken zorlanıyorum igne gobegimden girmiyor bastiriyorum biraz zor giriyor sizinde oyle mi yada sizin yaptiginiz bir sey varsa soyleyin banada

Kizlar bisey sorcam size progestan igne gunde iki kere vuruyorum ben kendime ama igne vururken zorlanıyorum igne gobegimden girmiyor bastiriyorum biraz zor giriyor sizinde oyle mi yada sizin yaptiginiz bir sey varsa soyleyin banada
Ben bastırdığım yerden zorlanıyorsam 1 2 cm kaydırıyorum yerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…