İçiniz ısınması çok önemli , süreç zaten zor kontrollerde inanmanız sevmeniz lazım bence doktoru. Ben çok sevdim doktorumu rahatlatıyor konuştukça. Kişiye göre değişiyor ya canım önerdilerse bir bildikleri vardır. Bizde ne dediler ise yaptık valla şu zamana kadar.Medikal parka gidiyorum Acıbadem bahçeci fiyatları çok uçuk ya yüzyıl da Serap hocaya olucak dı yada medical da Semra hocaya Semra hocaya daha bi kanım ısındı gibi oldu o yüzden eşimde onu istedi rahatlıkla her soruyu sorduk ve içtenlikle güzel örneklerle anlattı siz nerde başladınız
Ay bir dahakine aile hekimine denerim yazdırmayıFolik ve fitil SGK karşılıyor. Çok fark oluyor arada canım bilgin olsun
Kaçıncı gün canımBilmiyorum ki yatmanın bi önemi yok dediler bana şuan hicbisey hissetmiyorum normal mi qnlamadim
Ben tedavimi anlattım sağolsun ne zaman gitsem yazıyor. Ki yazabildigini yazmak zorunda. Yoksa ciddi fark oluyor 45 TL alabildigin ilaç yazdirmadan 245 TL ödüyorsun meselaAy bir dahakine aile hekimine denerim yazdırmayı
Ben şişli kolana gidiyorum. Doktorumuz daha önce memorialdaymış buraya geçmiş. Kendisi çok başarılı biri. Çok kafa karıştırmak istemedim bir de ben çok reklamı yapılan şeylerden bir uzak duruyorum genelde o yüzden hiç düşünmedim bahçeçi filanMedikal parka gidiyorum Acıbadem bahçeci fiyatları çok uçuk ya yüzyıl da Serap hocaya olucak dı yada medical da Semra hocaya Semra hocaya daha bi kanım ısındı gibi oldu o yüzden eşimde onu istedi rahatlıkla her soruyu sorduk ve içtenlikle güzel örneklerle anlattı siz nerde başladınız
Transferden 5 gün önce başladım devam ediyorumKızlar transfer sonrası duphaston kullandınız mı ?
Daha bugün oldum aslinda ama sanki hicbisey olmamış gibi değişik hissediyorumKaçıncı gün canım
Belli aralıklarla ölçüp yumurtlama olup olmadığına bakıyorlar, sanırım değerin 1 3 arası olması gerekiyor. Sonra iğne ve fitillerle yükseltiliyor.Kızlar dondurulmuş embriyo transferinde transferden bi kaç gün önce progesteron değeri için kan vericem kaç olmalı o değer bilen var mı?
Ben ilaç kullanıyorum canım estrofem şuan günde 2 tane ama sonra artacak 3 e çıkıcak transferden önce bi kere sadece progesterona bakılacak canım verdikleri kağıtta yazıyorBelli aralıklarla ölçüp yumurtlama olup olmadığına bakıyorlar, sanırım değerin 1 3 arası olması gerekiyor. Sonra iğne ve fitillerle yükseltiliyor.
İlk gün birşey olmuyor, sonra gaz kabızlık kasık ağrısı koku hassasiyeti falan geliyor. Çoğunlukla böyle ama olmayabilirmişteDaha bugün oldum aslinda ama sanki hicbisey olmamış gibi değişik hissediyorum
Kalp çarpıntısı için doktoruna danış mutlaka belki ilaçlar yan etki ediyordur. Onun dışında belirtilere gelirsek sakın belirti arama. İlk çocuğumda sıfır belirtim vardı ne ağrım ne sızım gögüslerimde ağrı olmazdı belşm ağrımazdı ama pozitif çıktı be doğdu çok şükür.Kızlar herkeste farklı belirtiler okuyorum bende öyle kasık batması bel ağrıması falan yok ama bende kalp çarpıntısı oluyor. Tam olarak çarpıntısı mı bilmiyorum ama göğüs kafesimin içinde pıt pıt kalbimin atışını ara ara çok bariz hissediyorum. Kötü bir durum mu onu da bilmiyorum yok sayıyorum doktoru arayıp sormak da istemedim çünkü nasıl tarif edicem onu bilmiyorum
Bana da öyle yaptılar transferden önce 6 gün felan sabah 2 akşam 2 şeklinde estrofemi aldım hala öyle devam ettiriyor.Ben ilaç kullanıyorum canım estrofem şuan günde 2 tane ama sonra artacak 3 e çıkıcak transferden önce bi kere sadece progesterona bakılacak canım verdikleri kağıtta yazıyor
Transfer oldunuz mu ?Bana da öyle yaptılar transferden önce 6 gün felan sabah 2 akşam 2 şeklinde estrofemi aldım hala öyle devam ettiriyor.
Ben bastırdığım yerden zorlanıyorsam 1 2 cm kaydırıyorum yerini.Kizlar bisey sorcam size progestan igne gunde iki kere vuruyorum ben kendime ama igne vururken zorlanıyorum igne gobegimden girmiyor bastiriyorum biraz zor giriyor sizinde oyle mi yada sizin yaptiginiz bir sey varsa soyleyin banada
Oyle yapiyorum ama bu seferde mikrop kapmaz mi burda gecen okudum sanki buzla uyusturup oyle vuruyordu igneyi yanlis mi okudum acaba yaaBen bastırdığım yerden zorlanıyorsam 1 2 cm kaydırıyorum yerini.
UmarımCanım transferin 2. Gününden beri kasıklarda batma tarzı bişeyler oluyordu ama aşırı rahatsız edecek kadar değil.bu ağrılar progestéronun eksisi rahmi destekliyor bebeği tutmak için bence canım sıkıntı yapma güzel işaret bence
Ne bileyim öbür türlü de morarma oluyor.Oyle yapiyorum ama bu seferde mikrop kapmaz mi burda gecen okudum sanki buzla uyusturup oyle vuruyordu igneyi yanlis mi okudum acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?