2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar bisey sorcam size progestan igne gunde iki kere vuruyorum ben kendime ama igne vururken zorlanıyorum igne gobegimden girmiyor bastiriyorum biraz zor giriyor sizinde oyle mi yada sizin yaptiginiz bir sey varsa soyleyin banada
selam canım benim de artık son günlerde zor girmeye ve çıkmaya başladı. yumurta büyütme iğneleri bile daha kolay oluyordu. Bir şekilde nefesimi tutup yapıyorum mecburen ama morarmalar da başladı. Normal yani kafana takmamaya çalış

Kızlar dondurulmuş embriyo transferinde transferden bi kaç gün önce progesteron değeri için kan vericem kaç olmalı o değer bilen var mı?
Ben 5 gün öncesinde verdiğimde 0.16 çıktı. Doktor 1.5'un altında olması gerekiyordu ve sonuç için güzel dedi. Progesteron ignelerine basladm. Transferden 1 gün önce değerim 30 çıktı. 10'dan yüksek olması gerekiyor demişlerdi. 30 için de gayet iyi denildi

Yok kafama takmiyorum ama bir formulunu bulup oyle igneyi vuran varsa soylesin ki bizde oyle vuralim cunku ayni yerlere vuruyorum

Güzel haberlerinizi verip bizede umut olun ilk deneme de genellikle çok tutmuyor falan deniliyor ama bakalım nasip bahçeçi de reşit hocanın sadece muayene ücreti 4700 dediler ya ön görüşme bile ücretli

Anladım canım çok teşekkür ederim bana da transfer öncesi fitil ve iğne verdi zaten

Yok kafama takmiyorum ama bir formulunu bulup oyle igneyi vuran varsa soylesin ki bizde oyle vuralim cunku ayni yerlere vuruyorum
Ben oturuyorum ve etimi 2 parmak arasında sıkıyorum. Sonra ucunu sokuyorum ve bir an da hepsi giriyor zaten.
Sadece iğne yerlerine aynı yerde yapmamaya özen gösteriyorum.
Yaptığımız alanlar küçük kırmızı nokta oluyor ya nokta olmayan yerlerde yapıyorum

İlk gün birşey olmuyor, sonra gaz kabızlık kasık ağrısı koku hassasiyeti falan geliyor. Çoğunlukla böyle ama olmayabilirmişte
Hiç yatmadim transferden sonra hemen kalktım ustuku giyip çıktım burda genelde yarım saat falan yatiriyolar diyolar ondan aklım karıştı şuan hicbisey olmamış gibi hissediyorum

Kızlar ya yardımcı olursanız sevinirim şuan rahim hazirligindayim ben iki embriyo istiyorum ama doktorum yanaşmıyor ne yapmam lazım iki embriyo transferi olanlar nasıl ikna ettiniz doktorunuzu özel mi devlettmi yada iki embriyo için neler yapmak lazım

Hiç yatmadim transferden sonra hemen kalktım ustuku giyip çıktım burda genelde yarım saat falan yatiriyolar diyolar ondan aklım karıştı şuan hicbisey olmamış gibi hissediyorum
Beni 1 saat yatırdılar, sonra kalkıp wc gittim. Doktorumuz yoğun oldugu için 1 saat daha hastanede oda da bekledik o sırada da uzandım ben. Ama sürekli yatmayı önermiyorlar kesinlikle kan akışı olsun diye

Benim doktorumda tek embiriyo koycagini soyledi ama ben hocam iki tane koyalim biri tutmazsa digeri tutar en azindan dedim yaşindan dolayi tek koymak zorundayim dedi hocam biri tutmazsa digeri tutar lutfen dedim oyle yani tmm dedi iki tane koydu

Yav bende yapiyom ama igne girmiyor artik

Beni 1 saat yatırdılar, sonra kalkıp wc gittim. Doktorumuz yoğun oldugu için 1 saat daha hastanede oda da bekledik o sırada da uzandım ben. Ama sürekli yatmayı önermiyorlar kesinlikle kan akışı olsun diye
Bilmiyorum ki hemşire de yatmanın pek faydası yok dedi hemen yolladılar bizi başka şehirden geliyoduk gidebilirsiniz dedi hemen wcye gittim ama ne bilim hayırlısı beklemekten başka yapcak bisey yok artik

Canım ben 34 yaşında olduğum için eşim de çok istedi. Doktorum normalde yaşın yetmiyor ama 34 olduğun için hani birkaç ay yüzünden yok demem isterseniz demişti. Sonra riskleri anlattı. Önemli olan gebe kalmak değil sağlıklı bebekle eve gitmek dedi. Benim tek sağlıklı embriyom geldi ama doktorla konustuktan sonra iki yaptırmaktan zaten vazgecmistik. Yani doktorun istemiyorsa ya yasal olarak uygun değilsindir ya da vücudunun riskleri kaldıramayacağı o düşünüyor olabilir. Sonuçta ikiz gebelik bir çeşit riskli gebelik. Doktoruna güven derim . İki yapilanlarin ya yaşı ileri ya önceden denemeleri çok vs. Tabi ki sen bilirsin ama zorlamamanı tavsiye ederim. Hayırlı ve sağlıklı olsun da tek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…