Ne bileyim öbür türlü de morarma oluyor
EvetNe bileyim öbür türlü de morarma oluyor.
selam canım benim de artık son günlerde zor girmeye ve çıkmaya başladı. yumurta büyütme iğneleri bile daha kolay oluyordu. Bir şekilde nefesimi tutup yapıyorum mecburen ama morarmalar da başladı. Normal yani kafana takmamaya çalışKizlar bisey sorcam size progestan igne gunde iki kere vuruyorum ben kendime ama igne vururken zorlanıyorum igne gobegimden girmiyor bastiriyorum biraz zor giriyor sizinde oyle mi yada sizin yaptiginiz bir sey varsa soyleyin banada
Ben 5 gün öncesinde verdiğimde 0.16 çıktı. Doktor 1.5'un altında olması gerekiyordu ve sonuç için güzel dedi. Progesteron ignelerine basladm. Transferden 1 gün önce değerim 30 çıktı. 10'dan yüksek olması gerekiyor demişlerdi. 30 için de gayet iyi denildiKızlar dondurulmuş embriyo transferinde transferden bi kaç gün önce progesteron değeri için kan vericem kaç olmalı o değer bilen var mı?
Yok kafama takmiyorum ama bir formulunu bulup oyle igneyi vuran varsa soylesin ki bizde oyle vuralim cunku ayni yerlere vuruyorumselam canım benim de artık son günlerde zor girmeye ve çıkmaya başladı. yumurta büyütme iğneleri bile daha kolay oluyordu. Bir şekilde nefesimi tutup yapıyorum mecburen ama morarmalar da başladı. Normal yani kafana takmamaya çalış
Güzel haberlerinizi verip bizede umut olunBen şişli kolana gidiyorum. Doktorumuz daha önce memorialdaymış buraya geçmiş. Kendisi çok başarılı biri. Çok kafa karıştırmak istemedim bir de ben çok reklamı yapılan şeylerden bir uzak duruyorum genelde o yüzden hiç düşünmedim bahçeçi filan
Anladım canım çok teşekkür ederim bana da transfer öncesi fitil ve iğne verdi zatenBen 5 gün öncesinde verdiğimde 0.16 çıktı. Doktor 1.5'un altında olması gerekiyordu ve sonuç için güzel dedi. Progesteron ignelerine basladm. Transferden 1 gün önce değerim 30 çıktı. 10'dan yüksek olması gerekiyor demişlerdi. 30 için de gayet iyi denildi
Transfere kaç gün var ?Anladım canım çok teşekkür ederim bana da transfer öncesi fitil ve iğne verdi zaten
Yavaş vurunca olmuyor hızlı batırcanYok kafama takmiyorum ama bir formulunu bulup oyle igneyi vuran varsa soylesin ki bizde oyle vuralim cunku ayni yerlere vuruyorum
Ben oturuyorum ve etimi 2 parmak arasında sıkıyorum. Sonra ucunu sokuyorum ve bir an da hepsi giriyor zaten.Yok kafama takmiyorum ama bir formulunu bulup oyle igneyi vuran varsa soylesin ki bizde oyle vuralim cunku ayni yerlere vuruyorum
Hiç yatmadim transferden sonra hemen kalktım ustuku giyip çıktım burda genelde yarım saat falan yatiriyolar diyolar ondan aklım karıştı şuan hicbisey olmamış gibi hissediyorumİlk gün birşey olmuyor, sonra gaz kabızlık kasık ağrısı koku hassasiyeti falan geliyor. Çoğunlukla böyle ama olmayabilirmişte
Kızlar ya yardımcı olursanız sevinirim şuan rahim hazirligindayim ben iki embriyo istiyorum ama doktorum yanaşmıyor ne yapmam lazım iki embriyo transferi olanlar nasıl ikna ettiniz doktorunuzu özel mi devlettmi yada iki embriyo için neler yapmak lazım
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü Durum @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak 1 15 Ocak @Eylultos 20 Ocak 1 31 Ocak mygenius @arimayarimaya 16 Ocak 1 29 Ocak belki2903 @umayaks 17 Ocak 1 27 Ocak @Dengirrr 22 Ocak 1 2 Şubat @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak Mavimun 26 Ocak 1 5 Şubat @Sensedimm 29 Ocak 1 8 Şubat @cnsu93 25 Ocak 1 4 Şubat @kedileriseviyorumm 23 Ocak 1 2 Şubat @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak @mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak S sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak @yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak @rahablug67 15 Ocak 1 27 Ocak @kas01 15 Ocak 1 25 Ocak @dumansmom 9 Ocak 1 20 Ocak @zeyzey5630 10 Ocak 1 20 Ocak @Seraphinex 12 Ocak 1 24 Ocak @dilberomin 9 Ocak 1 19 Ocak @melosa9541 3 Ocak 1 15 Ocak @aresmom 8 Ocak 1 19 Ocak @edahandro 15 Ocak 1 26 Ocak @sinemcglrr 10 Ocak 2 19 Ocak @Mervedz 2 Ocak 1 12 Ocak @ZUB344 15 Ocak 2 25 Ocak @portakal09 5 Ocak 1 15 Ocak @parkingcelery 19 Ocak 1 29 Ocak @Dilekr 23 Ocak 1 2 Şubat @Eylul Eren Duman 6 Ocak 2 18 Ocak @nurhayat05 4 Ocak 1 14 Ocak @ruse16 22 Ocak 2 2 Şubat @elizaaaa 13 Ocak 1 23 Ocak @bridgetj 22 Ocak 1 2 Şubat @pofolperisi 30 Ocak 2 10 Şubat @esoraekil 9 Ocak 2 18 Ocak @firuzecaglar 11 Ocak 2 20 Ocak @FFBY 11 Ocak 1 23 Ocak @eddaa89 10 Ocak 1 22 Ocak @Eftelya3535 @Belllaa 17 Ocak 1 27 Ocak @Betbetul 29 Ocak 1 9 Şubat @Melek annesiii 15 Ocak 1 25 Ocak @Papattyaaa 11 Ocak 2 20 Ocak @elf0633 17 Ocak 1 27 Ocak @zynp343495 19 Ocak 1 28 Ocak @serraaslan 22 Ocak 1 5 Şubat @Chucky10 29 Ocak 1 8 Şubat @seldakayavuz 23 Ocak 2 2 Şubat @royal4 @Yarimay14 18 Ocak 1 28 Ocak @piner 17 Ocak 27 Ocak @Veziir 22 Ocak 2 5 Şubat B Burcnnnn @green_eyes 18 Ocak 2 28 Ocak M melek5755 30 Ocak 1 9 Şubat @aselmina74 15 Ocak 2 26 Ocak @Iki melek sahibi 26 Ocak 2 10 Şubat @Nesrinceseyler 29 Ocak 2 10 Şubat @icmimarhanimkiz 29 Ocak 2 8 Şubat @zyzeynep06 15 Ocak 2 25 Ocak A acitatlisos 30 Ocak 2 9 Şubat U Uhrevi 30 Ocak 1 9 Şubat sano 18 Ocak 1 28 Ocak @PrensessAnne 17 Ocak 1 27 Ocak @Rosequeen1985 10 Ocak 2 22 Ocak @Kuzey550 30 Ocak 1 9 Şubat
Beni 1 saat yatırdılar, sonra kalkıp wc gittim. Doktorumuz yoğun oldugu için 1 saat daha hastanede oda da bekledik o sırada da uzandım ben. Ama sürekli yatmayı önermiyorlar kesinlikle kan akışı olsun diyeHiç yatmadim transferden sonra hemen kalktım ustuku giyip çıktım burda genelde yarım saat falan yatiriyolar diyolar ondan aklım karıştı şuan hicbisey olmamış gibi hissediyorum
Benim doktorumda tek embiriyo koycagini soyledi ama ben hocam iki tane koyalim biri tutmazsa digeri tutar en azindan dedim yaşindan dolayi tek koymak zorundayim dedi hocam biri tutmazsa digeri tutar lutfen dedim oyle yani tmm dedi iki tane koyduKızlar ya yardımcı olursanız sevinirim şuan rahim hazirligindayim ben iki embriyo istiyorum ama doktorum yanaşmıyor ne yapmam lazım iki embriyo transferi olanlar nasıl ikna ettiniz doktorunuzu özel mi devlettmi yada iki embriyo için neler yapmak lazım
Yav bende yapiyom ama igne girmiyor artikBen oturuyorum ve etimi 2 parmak arasında sıkıyorum. Sonra ucunu sokuyorum ve bir an da hepsi giriyor zaten.
Sadece iğne yerlerine aynı yerde yapmamaya özen gösteriyorum.
Yaptığımız alanlar küçük kırmızı nokta oluyor ya nokta olmayan yerlerde yapıyorum
Bilmiyorum ki hemşire de yatmanın pek faydası yok dedi hemen yolladılar bizi başka şehirden geliyoduk gidebilirsiniz dedi hemen wcye gittim ama ne bilim hayırlısı beklemekten başka yapcak bisey yok artikBeni 1 saat yatırdılar, sonra kalkıp wc gittim. Doktorumuz yoğun oldugu için 1 saat daha hastanede oda da bekledik o sırada da uzandım ben. Ama sürekli yatmayı önermiyorlar kesinlikle kan akışı olsun diye
14 gün var canımTransfere kaç gün var ?
Canım ben 34 yaşında olduğum için eşim de çok istedi. Doktorum normalde yaşın yetmiyor ama 34 olduğun için hani birkaç ay yüzünden yok demem isterseniz demişti. Sonra riskleri anlattı. Önemli olan gebe kalmak değil sağlıklı bebekle eve gitmek dedi. Benim tek sağlıklı embriyom geldi ama doktorla konustuktan sonra iki yaptırmaktan zaten vazgecmistik. Yani doktorun istemiyorsa ya yasal olarak uygun değilsindir ya da vücudunun riskleri kaldıramayacağı o düşünüyor olabilir. Sonuçta ikiz gebelik bir çeşit riskli gebelik. Doktoruna güven derimKızlar ya yardımcı olursanız sevinirim şuan rahim hazirligindayim ben iki embriyo istiyorum ama doktorum yanaşmıyor ne yapmam lazım iki embriyo transferi olanlar nasıl ikna ettiniz doktorunuzu özel mi devlettmi yada iki embriyo için neler yapmak lazım
İnşallah bu defa hayırlı haberler alacaksın. Mayısta da aynı gruptaydık. Ekim annelerinde görmek isterim seni.14 gün var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?