- 25 Nisan 2023
- 601
- 258
- 33
- 29
Hayırlı olsun kuzum Rabbimin izniyle hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin rabbimBenim doktorumda tek embiriyo koycagini soyledi ama ben hocam iki tane koyalim biri tutmazsa digeri tutar en azindan dedim yaşindan dolayi tek koymak zorundayim dedi hocam biri tutmazsa digeri tutar lutfen dedim oyle yani tmm dedi iki tane koydu
Bana da aynı mantıkla üç embriyo konuldu, dördüzlere gebe kaldım. Dördünü de kaybettim. Doktorunuza güvenin. Çoğul gebelik çok büyük bir risk.Hayırlı olsun kuzum Rabbimin izniyle hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin rabbimyaşın kaç özelde mi devlettemi yapiyon benimki özel doktorum tuturmus olmaz yasakyasin küçük daha bende senin gibi düşünüyorum hani enazindan biri tutmazsa diyeti tutsun diye
Ccanim evet yaşım küçük küçük dediğimde 29 yaşındayımCanım ben 34 yaşında olduğum için eşim de çok istedi. Doktorum normalde yaşın yetmiyor ama 34 olduğun için hani birkaç ay yüzünden yok demem isterseniz demişti. Sonra riskleri anlattı. Önemli olan gebe kalmak değil sağlıklı bebekle eve gitmek dedi. Benim tek sağlıklı embriyom geldi ama doktorla konustuktan sonra iki yaptırmaktan zaten vazgecmistik. Yani doktorun istemiyorsa ya yasal olarak uygun değilsindir ya da vücudunun riskleri kaldıramayacağı o düşünüyor olabilir. Sonuçta ikiz gebelik bir çeşit riskli gebelik. Doktoruna güven derim. İki yapilanlarin ya yaşı ileri ya önceden denemeleri çok vs. Tabi ki sen bilirsin ama zorlamamanı tavsiye ederim. Hayırlı ve sağlıklı olsun da tek olsun.
Yaa çok geçmiş olsun canım valla üzüldüm Rabb'im tez zamanda yine nasip etsin sağlıklaBana da aynı mantıkla üç embriyo konuldu, dördüzlere gebe kaldım. Dördünü de kaybettim. Doktorunuza güvenin. Çoğul gebelik çok büyük bir risk.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alirsinKızlar sabah transfer oldum, belim ağrıyor kasıklarıma iğne batıyor erken değil mi sizce?
İşte ya ikisi de tutarsa bu sefer deCcanim evet yaşım küçük küçük dediğimde 29 yaşındayımdoktorumda risklerden bahsetti ama ben ikiz olsun. Diye değil enazindan biri tutmazsa diğeri tutunsun diye benimdesaglik olarak değil yasak olduğu için doktorum yok diyor
Benimde iki adett 6 ci gun embriyosu transfer ettiler hemde 7 yillik ve hamileyim çok şükür kese kalp atisi var ins onları da atlatırsak doğumu beklicez inan dondurulmus yada taze Allah yeter ki ol desin sende hamilesin benim değer de oyleydiBenim 5gün embriyosu 5gün kaset test yaptım çıkmadı bişe 6gün kan verdim 54 çıktı sonuç dondurulmuş transferdi
31 yasindayim ben ilk tup denememdi cok sukur tuttu iste 5 haftalik hamileyim yarina tekrar gidip kan vercem keseyi daha gormedikHayırlı olsun kuzum Rabbimin izniyle hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin rabbimyaşın kaç özelde mi devlettemi yapiyon benimki özel doktorum tuturmus olmaz yasakyasin küçük daha bende senin gibi düşünüyorum hani enazindan biri tutmazsa diyeti tutsun diye
İlaçlardan oluyor canım. Bünye ilaçlara alışınca gebe olsan bile hepsi kayboluyor onların. Bende rahatsız edici bişi yok geçti yavaş yavaşKızlar sabah transfer oldum, belim ağrıyor kasıklarıma iğne batıyor erken değil mi sizce?
İkimiz orada buluşacağız canım sözİnşallah bu defa hayırlı haberler alacaksın. Mayısta da aynı gruptaydık. Ekim annelerinde görmek isterim seni.
Evet dün oldumTransfer oldunuz mu ?
Sıkıca tutunsun inşallah sağlıkla ilerlesinEvet dün oldum
Ayy maşallah canım darısı benim başıma31 yasindayim ben ilk tup denememdi cok sukur tuttu iste 5 haftalik hamileyim yarina tekrar gidip kan vercem keseyi daha gormedik
Canım 7 yıllık demişsin 7 yıllık evlimizin yoksa yumurtami 7 yıl dondurmustunBenimde iki adett 6 ci gun embriyosu transfer ettiler hemde 7 yillik ve hamileyim çok şükür kese kalp atisi var ins onları da atlatırsak doğumu beklicez inan dondurulmus yada taze Allah yeter ki ol desin sende hamilesin benim değer de oyleydi
Devletin verdiği folbifol folik asidi asla kulanmayin otizm yapma riskini 17 kat artırıyorFolik ve fitil SGK karşılıyor. Çok fark oluyor arada canım bilgin olsun
Amin canım Allah razı olsun yok ben bakarım kız yeterki olsunİşte ya ikisi de tutarsa bu sefer de. Ben gebelikten de sonrasindan da korktum açıkçası. Eşimin de benim de annemiz yok, çalışıyorum vs iki tane bebek ne bileyim korktum dediğim gibi . Ama kader kısmet biraz tek embriyo koyulup ikiz olan da var . İnşallah hayırlısıyla güzel ilerler tedavi sürecin .
Ben folidoce kullaniyorum ozel muayeneye gidiyorum ben doktorum onu verdiDevletin verdiği folbifol folik asidi asla kulanmayin otizm yapma riskini 17 kat artırıyor
Bamya tüketinKızlar kabızlık var bende. Çok heyecanlıyım. Bir an evvel hayırlı haberleri bekliyorum ama korkuyorum da. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?