2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim doktorumda tek embiriyo koycagini soyledi ama ben hocam iki tane koyalim biri tutmazsa digeri tutar en azindan dedim yaşindan dolayi tek koymak zorundayim dedi hocam biri tutmazsa digeri tutar lutfen dedim oyle yani tmm dedi iki tane koydu
Hayırlı olsun kuzum Rabbimin izniyle hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin rabbim yaşın kaç özelde mi devlettemi yapiyon benimki özel doktorum tuturmus olmaz yasakyasin küçük daha bende senin gibi düşünüyorum hani enazindan biri tutmazsa diyeti tutsun diye

Bana da aynı mantıkla üç embriyo konuldu, dördüzlere gebe kaldım. Dördünü de kaybettim. Doktorunuza güvenin. Çoğul gebelik çok büyük bir risk.

Ccanim evet yaşım küçük küçük dediğimde 29 yaşındayım doktorumda risklerden bahsetti ama ben ikiz olsun. Diye değil enazindan biri tutmazsa diğeri tutunsun diye benimdesaglik olarak değil yasak olduğu için doktorum yok diyor

İşte ya ikisi de tutarsa bu sefer de . Ben gebelikten de sonrasindan da korktum açıkçası. Eşimin de benim de annemiz yok, çalışıyorum vs iki tane bebek ne bileyim korktum dediğim gibi . Ama kader kısmet biraz tek embriyo koyulup ikiz olan da var . İnşallah hayırlısıyla güzel ilerler tedavi sürecin .

Benim 5gün embriyosu 5gün kaset test yaptım çıkmadı bişe 6gün kan verdim 54 çıktı sonuç dondurulmuş transferdi
Benimde iki adett 6 ci gun embriyosu transfer ettiler hemde 7 yillik ve hamileyim çok şükür kese kalp atisi var ins onları da atlatırsak doğumu beklicez inan dondurulmus yada taze Allah yeter ki ol desin sende hamilesin benim değer de oyleydi

31 yasindayim ben ilk tup denememdi cok sukur tuttu iste 5 haftalik hamileyim yarina tekrar gidip kan vercem keseyi daha gormedik

Ya kızlar benim opu’dan sonra bu 3. Adetim olucak normalde bügün olmam lazım net şekilde bel ağrım olurdu yatarken kalkarken kasıklarım çok sık yoklardı yani en son 2-3 gün önce kasık ağrım bi yokladı geçti bel ağrım da 3-4 gün önce oldu bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ne karın ağrısı var ne bel ağrısı bir de ter kokumda da değişiklik olurdu o da olmadı allahım çıldırcam eşimden dolayı tüp bebek yaptık biz değerleri bir tık düşüktü ama normal yolla da olur denmişti aceba bu ay doğal yolla oldu mu elimde iki tame predictor marka test var ama kullanmak istemiyorum etrafınızda duyduğunuz oldu mu rahim dinlendirmede doğal yolla hamile kalanı

Canım 7 yıllık demişsin 7 yıllık evlimizin yoksa yumurtami 7 yıl dondurmustun

Amin canım Allah razı olsun yok ben bakarım kız yeterki olsun kaç yıllık bı bekleyiş var tabi en önemlisi hayırlısı ve sağlıklı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…