2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yapcak bişey yok artık, napalım inşallah emeklerimize değer
Bugün kadın doğum uzmanına gittim tüm ilaçlarımı yazdırdım. Sadece progestan iğneyi devlet karşılamıyor. Geriye kalanların hepsini 460 TL'ye aldım. 3 kutu progestan fitil. 2 kutu estrafem 1 kutu ecopirin 1 kutu prednol 1 kutu enox iğne 1 kutu David 3. İlk gün hastaneden yonlendirildik bir eczaneye eşim bu ilaçların hepsinin 1 er kutusuna 3 bin TL vermiş böyle daha fazlasını çok çok ucuza aldım bilginiz olsun.

Kizlar bisey sorcam size progestan igne gunde iki kere vuruyorum ben kendime ama igne vururken zorlanıyorum igne gobegimden girmiyor bastiriyorum biraz zor giriyor sizinde oyle mi yada sizin yaptiginiz bir sey varsa soyleyin banada
Vururken iğneye bakmayın ve derin nefes alırken vurun

35 ten önce ilk 3 denemede tek yapıyorlar diye biliyorum yani yasal bir sınırlama var bunda diye biliyorum. Ben 35 yaşında olduğum için direk 2 embriyo koydular.

Yok kafama takmiyorum ama bir formulunu bulup oyle igneyi vuran varsa soylesin ki bizde oyle vuralim cunku ayni yerlere vuruyorum
Benim genelde göbek deligimin alt kısımlarına yaptıgımda çok kolay oluyor yan taraflara yapınca çok zor oluyor ben genelde hep alt kısma yapıyorum öyle bir formül geliştirdim

Ama folbiolu doktorum istedi öyle bir şey olsa neden versin ki bak şimdi şüpheye düştüm. Acaba bu bilimsel bir veri mi ?
İlk gebeliğimde de kullandım şimdide kullanıyorum. Normalde folikasitin hepsi zararlı vucuttaki degere bakılmadan verilmemesi gerekiyor. Ama yeteri besini alamadığımız için içiyoruz canım. Endişe etme sakın.

Merhabalar 27 Ocak da biri 1. Kalite digeri 2. Kalite 5.gun embriyolari transfer edildi. Bugun 4. Gun idrar testinde negatif çıktı cok mu erken yapmışım

Şimdi bakındım da biraz genel tüm gebeler kullanmış bunu dediğin gibi. İhtiyaca göre de değişebiliyormus. Teşekkür ederim canım

Merhabalar 27 Ocak da biri 1. Kalite digeri 2. Kalite 5.gun embriyolari transfer edildi. Bugun 4. Gun idrar testinde negatif çıktı cok mu erken yapmışım
Çıkmaz canım çıkmaz çok erken . Niye uzulecegini bile bile eziyet ediyorsun kendine. Gölge de olsa bu kadar erken çıkmaz. Olacak olanı da stresle etkileme.

Çok çok erken canım varsa bile hemen idrara geçmemiştir. Boş yere kendini üzme gününü bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…