- 23 Ocak 2024
- 11
- 6
- 1
- 41
11 yıllık evliyim cnm 7 yıllık dondurulmus embriyolarCanım 7 yıllık demişsin 7 yıllık evlimizin yoksa yumurtami 7 yıl dondurmustun
Evet erken davrandim umarim olumluu sonuc alırım teşekkür ederimÇok çok erken canım varsa bile hemen idrara geçmemiştir. Boş yere kendini üzme gününü bekle
11 yıllık evliyim cnm 7
5 ci haftada cikior demişti doktorum31 yasindayim ben ilk tup denememdi cok sukur tuttu iste 5 haftalik hamileyim yarina tekrar gidip kan vercem keseyi daha gormedik
Ciddi misinDevletin verdiği folbifol folik asidi asla kulanmayin otizm yapma riskini 17 kat artırıyor
Maşallah canım benimde dondurulmuşum var internetten baktığımda 5 yıl döndürülür yani ömrü o kadarmış o yüzden merak edip sordum11 yıllık evliyim cnm 7 yıllık dondurulmus embriyolar
Progestan 800 TL bugün aldım. Ama eczacim indirim yapıyor.920 gibi birşey dedi sanki ama emin degilim. Oksapari devlet karşılamıyormus enox yazdırdım. Ona ne kadar verdim bilmiyorum çok ilaç aldım. Yukarda yazdım neler aldığımıOksapar ve progestan enjeksiyon güncel fiyatını bilen yazabilir mi rica etsem
Bu arada oksapari iğnesi girerken çok zorluyordu. Doktor enox un iğnesi daha ince daha kolay vuruluyor dedi.Progestan 800 TL bugün aldım. Ama eczacim indirim yapıyor.920 gibi birşey dedi sanki ama emin degilim. Oksapari devlet karşılamıyormus enox yazdırdım. Ona ne kadar verdim bilmiyorum çok ilaç aldım. Yukarda yazdım neler aldığımı
Olsalar 1200 civarındaymış heralde canım ama dahiliyeden yağdırabilirsin 200 küsüre geliyorOksapar ve progestan enjeksiyon güncel fiyatını bilen yazabilir mi rica etsem
Ben daha bugün aldım oksaparı yazdırıp hem de sen neden alamadın canımProgestan 800 TL bugün aldım. Ama eczacim indirim yapıyor.920 gibi birşey dedi sanki ama emin degilim. Oksapari devlet karşılamıyormus enox yazdırdım. Ona ne kadar verdim bilmiyorum çok ilaç aldım. Yukarda yazdım neler aldığımı
Değer kaç olmalı bilmiyorum canım ama benim transferim olmadan 6 gün önce başkattı progestéroneKızlar dondurulmuş embriyo transferinde transferden bi kaç gün önce progesteron değeri için kan vericem kaç olmalı o değer bilen var mı?
Allah tan Ümit kesilmez canım inşaAllah vardırArkadaşlar transferimin 9. Günü kan testim 4.88 çıktı sizce ümit var mı?
Bana öyle dedi ilacı yazan doktor. Sonra kendi doktorumu aradım. Enox ta kullanibilirdin hatta iğnesi daha ince dedi. Benimde işime geldiBen daha bugün aldım oksaparı yazdırıp hem de sen neden alamadın canım
Nasıl nasıl yapıyorsun ? Göbek deliğinden 10 15 cm yanından etini sıkıştırıp sıkıştırdığını yere yapıyorsun ? Sen nasıl yapıyorsunYok kafama takmiyorum ama bir formulunu bulup oyle igneyi vuran varsa soylesin ki bizde oyle vuralim cunku ayni yerlere vuruyorum
Çok teşekkür ederimOlsalar 1200 civarındaymış heralde canım ama dahiliyeden yağdırabilirsin 200 küsüre geliyor
Bulvar eczanesinden mi aldın irenbenin caprazindaki eczaneProgestan 800 TL bugün aldım. Ama eczacim indirim yapıyor.920 gibi birşey dedi sanki ama emin degilim. Oksapari devlet karşılamıyormus enox yazdırdım. Ona ne kadar verdim bilmiyorum çok ilaç aldım. Yukarda yazdım neler aldığımı
Yarın arayıp soracağım kötüye yormak istemiyorum. Aynen belirti için haklısın okudum bayağı kişi hiç bişey hissetmeden tutmuş bebekleriKalp çarpıntısı için doktoruna danış mutlaka belki ilaçlar yan etki ediyordur. Onun dışında belirtilere gelirsek sakın belirti arama. İlk çocuğumda sıfır belirtim vardı ne ağrım ne sızım gögüslerimde ağrı olmazdı belşm ağrımazdı ama pozitif çıktı be doğdu çok şükür.
Valla ben yazdırdım. Dediğin gibi olsaparı vurduktan sonra bi tur atıyorum evde yoksa yanması geçmiyorBana öyle dedi ilacı yazan doktor. Sonra kendi doktorumu aradım. Enox ta kullanibilirdin hatta iğnesi daha ince dedi. Benimde işime geldioksapar beni perişan ediyor. Hiçbir iğne canımı yakmıyor oksapar çok ağrı yapiyor iğne zor giriyor. Birde bunu deneyeyim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?