2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Oksapar ve progestan enjeksiyon güncel fiyatını bilen yazabilir mi rica etsem
Progestan 800 TL bugün aldım. Ama eczacim indirim yapıyor.920 gibi birşey dedi sanki ama emin degilim. Oksapari devlet karşılamıyormus enox yazdırdım. Ona ne kadar verdim bilmiyorum çok ilaç aldım. Yukarda yazdım neler aldığımı

Bu arada oksapari iğnesi girerken çok zorluyordu. Doktor enox un iğnesi daha ince daha kolay vuruluyor dedi.

Ben daha bugün aldım oksaparı yazdırıp hem de sen neden alamadın canım

Kızlar dondurulmuş embriyo transferinde transferden bi kaç gün önce progesteron değeri için kan vericem kaç olmalı o değer bilen var mı?
Değer kaç olmalı bilmiyorum canım ama benim transferim olmadan 6 gün önce başkattı progestérone

Ben daha bugün aldım oksaparı yazdırıp hem de sen neden alamadın canım
Bana öyle dedi ilacı yazan doktor. Sonra kendi doktorumu aradım. Enox ta kullanibilirdin hatta iğnesi daha ince dedi. Benimde işime geldi oksapar beni perişan ediyor. Hiçbir iğne canımı yakmıyor oksapar çok ağrı yapiyor iğne zor giriyor. Birde bunu deneyeyim bakalım.

Yok kafama takmiyorum ama bir formulunu bulup oyle igneyi vuran varsa soylesin ki bizde oyle vuralim cunku ayni yerlere vuruyorum
Nasıl nasıl yapıyorsun ? Göbek deliğinden 10 15 cm yanından etini sıkıştırıp sıkıştırdığını yere yapıyorsun ? Sen nasıl yapıyorsun

Bulvar eczanesinden mi aldın irenbenin caprazindaki eczane

Yarın arayıp soracağım kötüye yormak istemiyorum. Aynen belirti için haklısın okudum bayağı kişi hiç bişey hissetmeden tutmuş bebekleri Rabbim inşallah bize de nasip eder

Valla ben yazdırdım. Dediğin gibi olsaparı vurduktan sonra bi tur atıyorum evde yoksa yanması geçmiyor

Kizlar merhaba bende kasim ayinda dondurulmus 5. Gun bir tane embriyo transfer olmustum pozitifi gorduk ama malesef ki kimyasal gebelikle sonuclandi.
Tekrardan denemeye karar verdik kalan dondurulmus son iki 5. Gun embriyomu 22 ocakta transfer oldum. Transfer gununu saymazsak bugun 8. Gunumdu sabah ilk idrarla pozitifi gordum cok sukur asil test gunum cuma gunu sizce 8. Gune gore koyuluk nasil testteki simdi merakim ikizmi tekmi acaba diye tabii oncelik saglikli bir gebelik olmasi insallah.

Eklentiler

• IMG_9603.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…