2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende sabah test yaptım malesef negatif 3.gün embriyosu bugün 9.gündü. 6 gün önceden gösteren testle yaptım. Hayırlısı Allah tan

Evet erken davrandim umarim olumluu sonuc alırım teşekkür ederim
Canım ben geçen ay ki transferde 5. Gün yaptım negatif çıktı doktor pozitif olabiliyor 7. Günden sonra bile pozitif görüyoruz dedi. Çok pişman oldum yaptığıma neden dersen zehir oldu 5. Günden sonra bebeğin tututanacağı varsa bile üzüntüden tutunamadı belkide

bence gayet güzel hadi gözünaydın olsun canımmm. Kanda bu belli olur canım ikiz olup olmayacağı

Bende sabah test yaptım malesef negatif 3.gün embriyosu bugün 9.gündü. 6 gün önceden gösteren testle yaptım. Hayırlısı Allah tan
Canım arkadaşım erken gebelik testi yaptı negatif çıktı normal test ile pozitif çıktı. Çokta aldanma o teste inanma en doğru sonuç kan

Arkadaşlarım dün transfer oldum hareket etmeye korkuyorum birşey olur diye transfer sonrası sürekli yatmam gerekiyor mu

Canım hayırlı olsunn çok net :)) Allah gönlüne göre versin :))

Nasıl nasıl yapıyorsun ? Göbek deliğinden 10 15 cm yanından etini sıkıştırıp sıkıştırdığını yere yapıyorsun ? Sen nasıl yapıyorsun
Surekli vuruyorum yaa ondan artik etim kabul etmiyor igneyi zorla batiriyorum vallah simdi geldim ikinci kez kan verdim hemsire dedi kan degerin artmasi lazim 3. Kan da isteyebiliriz degerinin 10000 den ustu olmasi lazim ki keseyi gorelim dedi insallah degerim artmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…