- 8 Mayıs 2017
- 79
- 101
- 93
Vuruyorlar reçete ile ilk kez vurdurmuyorsanKızlar progestan 50mg kalçadan olan iğnetyi sağlık ocağı vurur mu acaba 2 günde 1 vurulacakmışım
Oksapar 1045₺. Progestan dex 25mg 860₺Oksapar ve progestan enjeksiyon güncel fiyatını bilen yazabilir mi rica etsem
Harikaaa ben senin kadar cesur değilim beklicem biraz dahaaa
Ayy kuzu bekle sen istersen ben biraz eserekliyim çok beklemeyi beceremiyorumHarikaaa ben senin kadar cesur değilim beklicem biraz dahaaa
Çok teşekkür ederim. Maliyet bitmiyor bir türlüOksapar 1045₺. Progestan dex 25mg 860₺
Kan testini bekleyin 3.gün embriyosu için belki erkendir , kan testi zamanınız ne zaman ?Bende sabah test yaptım malesef negatif 3.gün embriyosu bugün 9.gündü. 6 gün önceden gösteren testle yaptım. Hayırlısı Allah tan
Tebrik ederimm
Çok teşekkür ederimTebrik ederimmsağlıkla kucağınıza alın
5 şubat pazartesiKan testini bekleyin 3.gün embriyosu için belki erkendir , kan testi zamanınız ne zaman ?
İnşallah canımYarın arayıp soracağım kötüye yormak istemiyorum. Aynen belirti için haklısın okudum bayağı kişi hiç bişey hissetmeden tutmuş bebekleriRabbim inşallah bize de nasip eder
Canım ben geçen ay ki transferde 5. Gün yaptım negatif çıktı doktor pozitif olabiliyor 7. Günden sonra bile pozitif görüyoruz dedi. Çok pişman oldum yaptığıma neden dersen zehir oldu 5. Günden sonra bebeğin tututanacağı varsa bile üzüntüden tutunamadı belkideEvet erken davrandim umarim olumluu sonuc alırım teşekkür ederim
bence gayet güzel hadi gözünaydın olsun canımmm. Kanda bu belli olur canım ikiz olup olmayacağıKizlar merhaba bende kasim ayinda dondurulmus 5. Gun bir tane embriyo transfer olmustum pozitifi gorduk ama malesef ki kimyasal gebelikle sonuclandi.
Tekrardan denemeye karar verdik kalan dondurulmus son iki 5. Gun embriyomu 22 ocakta transfer oldum. Transfer gununu saymazsak bugun 8. Gunumdu sabah ilk idrarla pozitifi gordum cok sukur asil test gunum cuma gunu sizce 8. Gune gore koyuluk nasil testteki simdi merakim ikizmi tekmi acaba diyetabii oncelik saglikli bir gebelik olmasi insallah.
Canım arkadaşım erken gebelik testi yaptı negatif çıktı normal test ile pozitif çıktı. Çokta aldanma o teste inanma en doğru sonuç kanBende sabah test yaptım malesef negatif 3.gün embriyosu bugün 9.gündü. 6 gün önceden gösteren testle yaptım. Hayırlısı Allah tan
Daha var bence biraz daha bekleyin. Benim 5. gündü bide embriyolog hızlı gelişen bir embriyo demişti ben biraz ona güvenip test yaptım. Benim de kan test günüm 3 şubat5 şubat pazartesi
ben çok yatmadım canım yorulunca uzandım ama genel olarak gezdim oturdum evin içinde :)Arkadaşlarım dün transfer oldum hareket etmeye korkuyorum birşey olur diye transfer sonrası sürekli yatmam gerekiyor mu
Canım hayırlı olsunn çok net :)) Allah gönlüne göre versin :))Kizlar merhaba bende kasim ayinda dondurulmus 5. Gun bir tane embriyo transfer olmustum pozitifi gorduk ama malesef ki kimyasal gebelikle sonuclandi.
Tekrardan denemeye karar verdik kalan dondurulmus son iki 5. Gun embriyomu 22 ocakta transfer oldum. Transfer gununu saymazsak bugun 8. Gunumdu sabah ilk idrarla pozitifi gordum cok sukur asil test gunum cuma gunu sizce 8. Gune gore koyuluk nasil testteki simdi merakim ikizmi tekmi acaba diyetabii oncelik saglikli bir gebelik olmasi insallah.
Surekli vuruyorum yaa ondan artik etim kabul etmiyor igneyi zorla batiriyorum vallah simdi geldim ikinci kez kan verdim hemsire dedi kan degerin artmasi lazim 3. Kan da isteyebiliriz degerinin 10000 den ustu olmasi lazim ki keseyi gorelim dedi insallah degerim artmistirNasıl nasıl yapıyorsun ? Göbek deliğinden 10 15 cm yanından etini sıkıştırıp sıkıştırdığını yere yapıyorsun ? Sen nasıl yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?