2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olsun . Belirtin var mıydı ?
Çok sağol canımm teşekkür ederim darısıı tüm isteyenlerin başına :) benim transfer sonrasından beri belirtim vardı ama herkes psikolojik dedi bende emin olamadım bide 19undan ovitrelle vuruldum ilk test sonucum ovitrelle etkisidir diye düşündüm sonra ki koyulaşınca inşş vardır diye düşünüyorum :) Hemen belirtilerimi yazayım herkese faydası olsun :)
25 Ocak perşembe günü 17:00 da transfer oldum ertesi gün bel ağrısı ve sırt ağrısı çok yaşadım ara sıra kasık sızlaması anlık ve akşamları bacaklarım baldırlarım halsizleşip ağrıdı ve çok kolay yoruluyordum ani bir yorulma geliyordu , göğüslerim dolgunlaştı dün işe geldiğimde sabah baş dönmesi yaşadım ilk defa bu 2 gündür de sağ kasığımda bacağıma giden bir ağrı oluşuyor hala yürüyünce falan belim ağrıyor canım :)

tabi herkeste farklı olabiliyor kimisi hiç belirtisiz yaşıyor ama ben baya yaşadım belirti...

Kızlar transferden sonra banyo işini n’aptınız malum havalar soğuk ılık su bizi hasta edebilir mi. Eşim hiç banyo yapmamamı istiyor sorun olur diye

Kızlar transferden sonra banyo işini n’aptınız malum havalar soğuk ılık su bizi hasta edebilir mi. Eşim hiç banyo yapmamamı istiyor sorun olur diye
Ben hamamdaymış gibi banyo yapıyorum valla.İlk iki gün yapmamıştım.Sonra nırmal sıcak suyla yaptım

Kızlar transfer sonrası neskafe sakıncalı mı tam bir sade neskafe bağımlısıyım şeker filan yok sade ama sakıncalı mı acaba

Kızlar transfer sonrası neskafe sakıncalı mı tam bir sade neskafe bağımlısıyım şeker filan yok sade ama sakıncalı mı acaba
Kafein çok almamak tavsiye ediliyor ama bence bardağını küçült ve iç bende kahve bağımlısıyım ama filtre kahveyi türk kahvesi fincanındada olsa içtim bide onun stresine giremem çünkü bu daha kötü

Kızlar e nabız da sonuç bakıyorumda >1000 diye sonuç vermiş beta hcg ye bu nedemek binden büyük ama kaç yani

bence gayet güzel hadi gözünaydın olsun canımmm. Kanda bu belli olur canım ikiz olup olmayacağı
Tesekkur ederim canim yurt disinda yasiyorum kan testi gerekmedikce yapilmiyor iki hafta sonra ultrasyonda gorebilirim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…