Bende trasnferimi orda oldum doktorum israel beyBulvar eczanesinden mi aldın irenbenin caprazindaki eczane
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olsun
Çok sağol canımm teşekkür ederim darısıı tüm isteyenlerin başına :) benim transfer sonrasından beri belirtim vardı ama herkes psikolojik dedi bende emin olamadım bide 19undan ovitrelle vuruldum ilk test sonucum ovitrelle etkisidir diye düşündüm sonra ki koyulaşınca inşş vardır diye düşünüyorum :) Hemen belirtilerimi yazayım herkese faydası olsun :)Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olsun. Belirtin var mıydı ?
tabi herkeste farklı olabiliyor kimisi hiç belirtisiz yaşıyor ama ben baya yaşadım belirti...Çok sağol canımm teşekkür ederim darısıı tüm isteyenlerin başına :) benim transfer sonrasından beri belirtim vardı ama herkes psikolojik dedi bende emin olamadım bide 19undan ovitrelle vuruldum ilk test sonucum ovitrelle etkisidir diye düşündüm sonra ki koyulaşınca inşş vardır diye düşünüyorum :) Hemen belirtilerimi yazayım herkese faydası olsun :)
25 Ocak perşembe günü 17:00 da transfer oldum ertesi gün bel ağrısı ve sırt ağrısı çok yaşadım ara sıra kasık sızlaması anlık ve akşamları bacaklarım baldırlarım halsizleşip ağrıdı ve çok kolay yoruluyordum ani bir yorulma geliyordu , göğüslerim dolgunlaştı dün işe geldiğimde sabah baş dönmesi yaşadım ilk defa bu 2 gündür de sağ kasığımda bacağıma giden bir ağrı oluşuyor hala yürüyünce falan belim ağrıyor canım :)
Bende 17 ocak transferi klinik bini görene kadar kan vermeye devam dedi bugün tekrar kan verdim herşey yolundaysa bini bugün geçmeli
cvp verdiğiniz için tşk ederimben çok yatmadım canım yorulunca uzandım ama genel olarak gezdim oturdum evin içinde :)
Ben hamamdaymış gibi banyo yapıyorum valla.İlk iki gün yapmamıştım.Sonra nırmal sıcak suyla yaptımKızlar transferden sonra banyo işini n’aptınız malum havalar soğuk ılık su bizi hasta edebilir mi. Eşim hiç banyo yapmamamı istiyor sorun olur diye
Ben beşinci gün yaptım evdeydim işe de gitmiyordum zaten gittiği yere kadar duş almadım o yüzdenKızlar transferden sonra banyo işini n’aptınız malum havalar soğuk ılık su bizi hasta edebilir mi. Eşim hiç banyo yapmamamı istiyor sorun olur diye
Kafein çok almamak tavsiye ediliyor ama bence bardağını küçült ve iç bende kahve bağımlısıyım ama filtre kahveyi türk kahvesi fincanındada olsa içtim bide onun stresine giremem çünkü bu daha kötüKızlar transfer sonrası neskafe sakıncalı mı tam bir sade neskafe bağımlısıyım şeker filan yok sade ama sakıncalı mı acaba
ben 4. gün ılık suyla yaptım ev sıcaktı idare ettimKızlar transferden sonra banyo işini n’aptınız malum havalar soğuk ılık su bizi hasta edebilir mi. Eşim hiç banyo yapmamamı istiyor sorun olur diye
Bu arada ılıkda zaten o kadar soğuk olcak değil yani yine üşütmeyecek siziKızlar transferden sonra banyo işini n’aptınız malum havalar soğuk ılık su bizi hasta edebilir mi. Eşim hiç banyo yapmamamı istiyor sorun olur diye
yok canım çok yapmadım , kardeşim yardım etti sadece yemek yaptım :)cvp verdiğiniz için tşk ederimev işi falan yaptınız mı transferden sonra
EvetBulvar eczanesinden mi aldın irenbenin caprazindaki eczane
bildiğim kadarıyla bazı cihazlarda 1000 den yüksek değer ölçülmüyor 1000 den yüksek bi sayıda diye öyle çıkmıştır :))Kızlar e nabız da sonuç bakıyorumda >1000 diye sonuç vermiş beta hcg ye bu nedemek binden büyük ama kaç yani
Tesekkur ederim canim yurt disinda yasiyorum kan testi gerekmedikce yapilmiyor iki hafta sonra ultrasyonda gorebilirim ancakbence gayet güzel hadi gözünaydın olsun canımmm. Kanda bu belli olur canım ikiz olup olmayacağı
Cok tesekkur ederim canim hepimizin insallahCanım hayırlı olsunn çok net :)) Allah gönlüne göre versin :))
Ay umarım öyledir yoksa bu sonuç kötü yani binbildiğim kadarıyla bazı cihazlarda 1000 den yüksek değer ölçülmüyor 1000 den yüksek bi sayıda diye öyle çıkmıştır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?