2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar transferden sonra banyo işini n’aptınız malum havalar soğuk ılık su bizi hasta edebilir mi. Eşim hiç banyo yapmamamı istiyor sorun olur diye
İlik suyla banyo yapabilirsiniz ama ayakta yapmaniz lazim ve 10 dk icinde cikmaniz lazim hamam gibi olmucak banyonuz doktorum oyle demisti

Kızlar sol tarafıma ağrı yapıyor bide iç baldırlarım ağrıyor sizde de oldu mu
Selamlar benimde dün transferim oldu 1 buçuk saat sonra sol kasığımda ve bacağımda bir ağrı başladı hissettiriyor kendini devam ediyor hala. Aslında hastanedede söylendi 1-2 gün kasık ağrısı vs olabilir diye ama yinede heyecanlandım, yolundadır inşallah herşey

Yarım saat yatmışsınız birşey olmaz bence hiç sıkıntı yapmayın kendinize

Merhaba 5 gün embriyosu transferim olmuştu 22 ocakta bugün 9 gün beraber 245 çıktı şükürler olsun rabbime inşallah sagsalim kucağıma almak nasip olur ben çok şansız biriyim benim olduysa hepinizin olur hepinize çok due ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Canımm tebrik ederiiimm senii :) Allahım devamını getirir inşallah :)

Arkadaşlarım dün transfer oldum hareket etmeye korkuyorum birşey olur diye transfer sonrası sürekli yatmam gerekiyor mu
sürekli yatmayı önermiyorlar doktorum transferin ertesi günü rutin hayata dönebileceğimi söyledi hatta uçak seyahati vs bi kısıtlama yok sadece ağır kaldırma yükseğe uzanma dikkat et :) ben transfer olduğum gün dinlendim oturdum evin içinde dolaştım ertesi gün günlük ev rutini devam ettim yemek yaptım 2. Günü dışarı çıktım

Tşk ederim yavaş yavaş başliyim o zaman

Daha var bence biraz daha bekleyin. Benim 5. gündü bide embriyolog hızlı gelişen bir embriyo demişti ben biraz ona güvenip test yaptım. Benim de kan test günüm 3 şubat
Pazartesi kan testini beklicem cnm ilaçları bırakmıcam herşeyin hayırlısı

Kızlar sonucum 427 cikmis iyimi sizde cumartesi gunu 94 idi cumartesi tekrar kan verceksiniz dedi degerim az mi bana mi oyle geldi

Binmi on binmi ? 427 iyi şuan 2 gün sonra bin olur ama on bin olmaz hemen

İnşallah canım. Çok heyecanlı bekleyiş. Güzel haberler alalım inşallah

Haklısın ama negatife hazırım en azından pazartesi kan testi yaparım
Aynen öyle gönlünü ferah tut bak benim ilki pozitif doğdu 2. Negatif oldu ertesi ay hemen gene yaptık bakalım sonuç ne olacak umudunu yitirme. Doktor bile şaşırdı hemen karar vermen kolay değil sen çok çabuk toparladın eminsin demi dedi aman napim olursa olur olmazsa Rabbim büyüktür diyip yoluma devam ederim yapacak bişey yok. Olmazsa bile gene denersin pes etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…