İlik suyla banyo yapabilirsiniz ama ayakta yapmaniz lazim ve 10 dk icinde cikmaniz lazim hamam gibi olmucak banyonuz doktorum oyle demistiKızlar transferden sonra banyo işini n’aptınız malum havalar soğuk ılık su bizi hasta edebilir mi. Eşim hiç banyo yapmamamı istiyor sorun olur diye
Keşke net sonuç verseydi ya bu beni üzdü bian bin sandım dümdüzbildiğim kadarıyla bazı cihazlarda 1000 den yüksek değer ölçülmüyor 1000 den yüksek bi sayıda diye öyle çıkmıştır :))
Selamlar benimde dün transferim oldu 1 buçuk saat sonra sol kasığımda ve bacağımda bir ağrı başladı hissettiriyor kendini devam ediyor hala. Aslında hastanedede söylendi 1-2 gün kasık ağrısı vs olabilir diye ama yinede heyecanlandım, yolundadır inşallah herşeyKızlar sol tarafıma ağrı yapıyor bide iç baldırlarım ağrıyor sizde de oldu mu
Yarım saat yatmışsınız birşey olmaz bence hiç sıkıntı yapmayın kendinizeArkadaşlar transfer sonrası sıkışık nasıl beklediniz yarım saat yatakta dayandım uzanarak ama çok sıkışmıştım sonra da hastane tuvaleti pis olduğu için tam oturmadan idrar boşaltımı oldu ve korktum bişi olur mu diye
Ben 3. Gün ılık su ile duş aldımKızlar transferden sonra banyo işini n’aptınız malum havalar soğuk ılık su bizi hasta edebilir mi. Eşim hiç banyo yapmamamı istiyor sorun olur diye
Canımm tebrik ederiiimm senii :) Allahım devamını getirir inşallah :)Merhaba 5 gün embriyosu transferim olmuştu 22 ocakta bugün 9 gün beraber 245 çıktı şükürler olsun rabbime inşallah sagsalim kucağıma almak nasip olur ben çok şansız biriyim benim olduysa hepinizin olur hepinize çok due ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Çoook Çoook teşekkür ederim amin inşallahCanımm tebrik ederiiimm senii :) Allahım devamını getirir inşallah :)
sürekli yatmayı önermiyorlar doktorum transferin ertesi günü rutin hayata dönebileceğimi söyledi hatta uçak seyahati vs bi kısıtlama yok sadece ağır kaldırma yükseğe uzanma dikkat et :) ben transfer olduğum gün dinlendim oturdum evin içinde dolaştım ertesi gün günlük ev rutini devam ettim yemek yaptım 2. Günü dışarı çıktımArkadaşlarım dün transfer oldum hareket etmeye korkuyorum birşey olur diye transfer sonrası sürekli yatmam gerekiyor mu
Haklısın ama negatife hazırım en azından pazartesi kan testi yaparımCanım arkadaşım erken gebelik testi yaptı negatif çıktı normal test ile pozitif çıktı. Çokta aldanma o teste inanma en doğru sonuç kan
Tşk ederimsürekli yatmayı önermiyorlar doktorum transferin ertesi günü rutin hayata dönebileceğimi söyledi hatta uçak seyahati vs bi kısıtlama yok sadece ağır kaldırma yükseğe uzanma dikkat et :) ben transfer olduğum gün dinlendim oturdum evin içinde dolaştım ertesi gün günlük ev rutini devam ettim yemek yaptım 2. Günü dışarı çıktım
Pazartesi kan testini beklicem cnm ilaçları bırakmıcam herşeyin hayırlısıDaha var bence biraz daha bekleyin. Benim 5. gündü bide embriyolog hızlı gelişen bir embriyo demişti ben biraz ona güvenip test yaptım. Benim de kan test günüm 3 şubat
Binmi on binmi ? 427 iyi şuan 2 gün sonra bin olur ama on bin olmaz hemenSurekli vuruyorum yaa ondan artik etim kabul etmiyor igneyi zorla batiriyorum vallah simdi geldim ikinci kez kan verdim hemsire dedi kan degerin artmasi lazim 3. Kan da isteyebiliriz degerinin 10000 den ustu olmasi lazim ki keseyi gorelim dedi insallah degerim artmistir
Canım cumartesi 10.Gün 187 , Pazartesi 12.gün 337, Cuma günü 3. Kanı vericem inş
Suan kac haftalik hamileyiz biz ? Happmomda 5 haftalij gozukuyorBinmi on binmi ? 427 iyi şuan 2 gün sonra bin olur ama on bin olmaz hemen
Canım benim bugün kan testin var galiba dimiBen hamamdaymış gibi banyo yapıyorum valla.İlk iki gün yapmamıştım.Sonra nırmal sıcak suyla yaptım
Hayırlı haberler duyursun rabbim ikiz istiyorsan ikiz olsun işteTesekkur ederim canim yurt disinda yasiyorum kan testi gerekmedikce yapilmiyor iki hafta sonra ultrasyonda gorebilirim ancak
İnşallah canım. Çok heyecanlı bekleyiş. Güzel haberler alalım inşallahSelamlar benimde dün transferim oldu 1 buçuk saat sonra sol kasığımda ve bacağımda bir ağrı başladı hissettiriyor kendini devam ediyor hala. Aslında hastanedede söylendi 1-2 gün kasık ağrısı vs olabilir diye ama yinede heyecanlandım, yolundadır inşallah herşey
Aynen öyle gönlünü ferah tut bak benim ilki pozitif doğdu 2. Negatif oldu ertesi ay hemen gene yaptık bakalım sonuç ne olacak umudunu yitirme. Doktor bile şaşırdı hemen karar vermen kolay değil sen çok çabuk toparladın eminsin demi dediHaklısın ama negatife hazırım en azından pazartesi kan testi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?