2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım 29 ocak transfer 10 ocak test günü 1 embriyo transferi

Kızaaarrr transferimin 9.günündeyim ve ben dayanamadım bir tane erken gebelik testi bir tane de kaset test yaptım. Ve ovitrellenin yarısını vurunmuştum üç gün önce diğer yarısı bu akşam. Erken gebelikte silik çıktı o da ovitrellenin payı muhtemelen kaset test kalbim kadar temiz (

17-18 Ocak transferleri ne durumdasınız merak ettim? B Burcnnnn ? @Belllaa ?
İyiyim yürüyüşteyim şimdi benim pozitif söylemiştim 8 şübat perşembe kalp ve kese için gidicez progestan iğne estrofem ve folik asit devam ben solgarın kullanıyorum bence makul 60 table 500 bugün sabah kahvaltıda biraz midem bulan Dı beta hcg yükseldikce mide bulantı başlarmış öyle yani

Kızlar bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için. Adetin 2. Günü doktora gidip tüp bebeğe başlayacaktık.

Reglin 16. Doğum kontrol hapının da 13. Günü ve lekelenme oldu.
Doktora başka ilde olduğu için gidemiyorum, bugün bir TV programına katildigi için soramiyorum da. Bu doğum kontrol hapı kullandığım için ara kanamami acaba ?

Arkadaşlarım dün transfer oldum hareket etmeye korkuyorum birşey olur diye transfer sonrası sürekli yatmam gerekiyor mu
Yok ya günlük hayatına geri dön kontrollü olarak yoksa stresten olmuyor bu iş bana doktor bu öyle kolay düşecek bişe değil dedi
cvp verdiğiniz için tşk ederim ev işi falan yaptınız mı transferden sonra
Bençok yaptım ev işi

Kızlar transfer sonrası neskafe sakıncalı mı tam bir sade neskafe bağımlısıyım şeker filan yok sade ama sakıncalı mı acaba
Nescafe hamile olmasanızda aşırı zararlı, hatta geçenlerde en sağlıksız içeçekler listesi açıklanmış orda da üst sıralardaydı içmeyin. 1 aydır türk kahvesi bile içmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…