2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ama 5 haftalik gebelikte kan degeri farkli yaziyor ona kafam karisti
Bak canım bu benim kan sonucumun içindeki beta tablosu. Sen şuan 400 lerde betan.sen şuan ya 4. Haftanın içindesin yada 5.haftanın tabloda görürsün yüksek rakamlar çoğul gebelikler için

Nescafe hamile olmasanızda aşırı zararlı, hatta geçenlerde en sağlıksız içeçekler listesi açıklanmış orda da üst sıralardaydı içmeyin. 1 aydır türk kahvesi bile içmiyorum ben
Ben filtre kahve diye düşünerek için dedim ama granül kahve elbette çok zararlı eve dahi sokmuyorum ben

Tamamdir anladim simdi yaa hakkini helal et olur muu cok soru sordum bilgilendirdigin icin tesekkur ederim

Canım verdinmi kan sonucun çıktımı seni listede bulamadım o kadar fazlayız ki unutuyorum hangisi kimdi. Diğer sonuçlarını hatırlatırmısın sana zahmet
Ay evet geç vermek zorunda kaldım.Annemlerden saklıyorum da her seferinde üzülüyorlar diye bu sefer söylemedim.Tam test saati bize geldiler cinnet geçiriyordum Neyseki verdim de çok çabuk çıktı.

8.gün 51,57
10. Gün 101,44
12. Gün 292,05
14. Gün 644,19

Cuma günü tekrar kan verecekmişim.Muhtemelen de pazartesi ultrasona alacakmış

Oh ya çok şükür rahatladım bende sonucunu görünce

Bepn hiç oraya kadar gelemiyorum düşük bilel yapmadım ama umutluyum bu sefer ve içimde biliyorum ya çok güzel bir his uzun bir aradan sonra ,,,test günüm gelicek napicam endisesindeyim ama diyorum ki boşver şuan içinde keyfini cikarl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…