Folidoce kullanıyorum benBen Folate kullanıyorum
ikisi de oluyor ama Folate doğalmış besinlerde de olan bişeymiş canım. google la bak bir istersen :)Folidoce kullanıyorum ben
Yaaa bizim doktor niye diğerini veriyo acaba soracağım saol canımikisi de oluyor ama Folate doğalmış besinlerde de olan bişeymiş canım. google la bak bir istersen :)
Teşekkür ederim canımKadarını bilmiyorum eve gidince bakarm
Teşekkür ederim canımBen Folate kullanıyorum
bilmiyorum ki canım benim doktorda hep folic acid dedi ama ben bunu yanlışlıkla aldım sonra sordum doktora buda olur dedi google ladım merak edip iyimiş yani :)Yaaa bizim doktor niye diğerini veriyo acaba soracağım saol canım
Evet canım son adet tarihinin ilk gününü baz alarak hesaplıyorsun .5 haftalık falan oluyor normal gebelik ile tüp bebek arasında çok fark yokSuan kac haftalik hamileyiz biz ? Happmomda 5 haftalij gozukuyor
Canım verdinmi kan sonucun çıktımı seni listede bulamadım o kadar fazlayız ki unutuyorum hangisi kimdi. Diğer sonuçlarını hatırlatırmısın sana zahmetEvet bekliyorum saatini 14:00 de vereceğim
Ama 5 haftalik gebelikte kan degeri farkli yaziyor ona kafam karistiEvet canım son adet tarihinin ilk gününü baz alarak hesaplıyorsun .5 haftalık falan oluyor normal gebelik ile tüp bebek arasında çok fark yok
Bak canım bu benim kan sonucumun içindeki beta tablosu. Sen şuan 400 lerde betan.sen şuan ya 4. Haftanın içindesin yada 5.haftanın tabloda görürsün yüksek rakamlar çoğul gebelikler içinAma 5 haftalik gebelikte kan degeri farkli yaziyor ona kafam karisti
Ben filtre kahve diye düşünerek için dedim ama granül kahve elbette çok zararlı eve dahi sokmuyorum benNescafe hamile olmasanızda aşırı zararlı, hatta geçenlerde en sağlıksız içeçekler listesi açıklanmış orda da üst sıralardaydı içmeyin. 1 aydır türk kahvesi bile içmiyorum ben
Tamamdir anladim simdi yaa hakkini helal et olur muu cok soru sordum bilgilendirdigin icin tesekkur ederimBak canım bu benim kan sonucumun içindeki beta tablosu. Sen şuan 400 lerde betan.sen şuan ya 4. Haftanın içindesin yada 5.haftanın tabloda görürsün yüksek rakamlar çoğul gebelikler içinEki Görüntüle 3379290
Ay evet geç vermek zorunda kaldım.Annemlerden saklıyorum da her seferinde üzülüyorlar diye bu sefer söylemedim.Tam test saati bize geldiler cinnet geçiriyordumCanım verdinmi kan sonucun çıktımı seni listede bulamadım o kadar fazlayız ki unutuyorum hangisi kimdi. Diğer sonuçlarını hatırlatırmısın sana zahmet
Maşallah çok güzel darisi bizim basimizaCuma günü tekrar kan verecekmişim.Muhtemelen de pazartesi ultrasona alacakmış
Amin inşallah herkese. Risk her zaman var malesef bir türlü sevinemiyorum.Kısa süreli bir oh çekip, diğer günü bekliyorum. Asıl konu kesenin içinde bebek görebilmek,kalp atımının olması,ense kalınlığı….vs vsMaşallah çok güzel darisi bizim basimiza
Oh ya çok şükür rahatladım bende sonucunu görünceAy evet geç vermek zorunda kaldım.Annemlerden saklıyorum da her seferinde üzülüyorlar diye bu sefer söylemedim.Tam test saati bize geldiler cinnet geçiriyordumNeyseki verdim de çok çabuk çıktı.
8.gün 51,57
10. Gün 101,44
12. Gün 292,05
14. Gün 644,19
Rica ederim arkadaşım . Burda bir birimizi tanış olmasakta bilgileniyor birbirimize dua ediyoruz ne kadar güzel bişeyTamamdir anladim simdi yaa hakkini helal et olur muu cok soru sordum bilgilendirdigin icin tesekkur ederim
Bepn hiç oraya kadar gelemiyorum düşük bilel yapmadım ama umutluyum bu sefer ve içimde biliyorum ya çok güzel bir his uzun bir aradan sonra ,,,test günüm gelicek napicam endisesindeyim ama diyorum ki boşver şuan içinde keyfini cikarlAmin inşallah herkese. Risk her zaman var malesef bir türlü sevinemiyorum.Kısa süreli bir oh çekip, diğer günü bekliyorum. Asıl konu kesenin içinde bebek görebilmek,kalp atımının olması,ense kalınlığı….vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?