2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Cuma günü tekrar kan verecekmişim.Muhtemelen de pazartesi ultrasona alacakmış
Cuma günü muhtemelen 1200 lerde olacak sonucun inşaAllah yani aşağı yukarı 48 saat sonrası ikiye katlama.Bende de aynı şekilde 1200 lerde sonucum gelmesi lazım cuma günü Rabbim gönlümüze göre versin inşaAllah

İnşanlar böyle şwyler yaşamazsın.Ben dış gebelik hariç hepsini yaşadım.Her seferinde bir parçam koptu. Zor zamanlar yaşadım.Sağlığım gitti vs.Kimse yaşamasın inşallah

Allah razı olsun cnm Rabbim gönlüne göre versin benim bir oğlum var çok şükür.bi daha deneyeceğimi sanmıyorum kısmet bu 2.denememdi zaten bıktım ilaç iğne maddi manevi zor herşeyin hayırlısı

İnşanlar böyle şwyler yaşamazsın.Ben dış gebelik hariç hepsini yaşadım.Her seferinde bir parçam koptu. Zor zamanlar yaşadım.Sağlığım gitti vs.Kimse yaşamasın inşallah
Çok benzer durumdayım. Herhalde doğduğunda rahatlayacağım. Ama stres olmamaya çalışmamız lazım, çünkü o da negatif etkiliyor. Lazım da nasıl yapsak .

Ben filtre kahve diye düşünerek için dedim ama granül kahve elbette çok zararlı eve dahi sokmuyorum ben
Filtre kahveyi kafeinsiz içiyorlarmış ama ben içtiğimde rahatsız oluyorum, bir de bazı kaynakları okudum siyah çay bile kafein içeriyor içmeyin fazlaca tüp bebek tedavisinde diyor ama bilemedim tabi içmeyince strese gircekseniz tercih

Ben gunde bir fincan turk kahvesi iciyorum cayida cok acik iciyorum sorun olmaz insalalh

Allah razı olsun cnm Rabbim gönlüne göre versin benim bir oğlum var çok şükür.bi daha deneyeceğimi sanmıyorum kısmet bu 2.denememdi zaten bıktım ilaç iğne maddi manevi zor herşeyin hayırlısı
Benimde bitane var. Benim de 2. Denemem bende aynı senin gibi düşünüyorum. Olursa olursa olmazsa tüm enerjim Rabbimin bana verdiği emanetle devam etmek.

Siyah çayda kafein içeriyor evet kuzu bende normalde günde 3 bardak kahve içerim şu an 1 tane içmeye çalışıyorum siyah çay zaten içmiyorum kahve dışında. ileride belki midem falan bulanırsa kahve içemem diye dua ediyorum çünkü kahveyi bırakmak benim için cidden zor

Valla ben az da olsa içiyorum alışkanlık oda bi bağımlılık gibi çay içmiyorum ama onu küçük fincanla içiyorum

Nasıl ekleyeceğim kendimi

tam doğal değildi. reglimin 2. gününden itibaren 5 gün letu kullandım. sonra yumurtlama için evet ovitrelle kullandım.
Iyı akşamlar ben de aynı sekılde adetın 3 günü 5 gün letu kullandım.. Yarın kontrol m var sürecın nasıl ilerledi... İgneyı nezaman kullandın Tahmını transferin nezaman olacak kısaca kaç gün sürmüş oluyor... ..

Ben siğara değil ama sosyal içici olarak alkol alırdım alışkanlıklardan vazgeçmek zor arada bir aklıma geliyor malesef
Sigaradan daha fazla olduğunu duydum alkolün.insan hangisini kullanıyorsa onun korkusunu yaşıyor valla ben sigara içiyorum pasif içiçide değilim , günlük yarım paket içiyorum

Sigaradan daha fazla olduğunu duydum alkolün.insan hangisini kullanıyorsa onun korkusunu yaşıyor valla ben sigara içiyorum pasif içiçide değilim , günlük yarım paket içiyorum
Evet zor bir durum alışmaya çalışıyorum panik atak ve kaygı bozukluğu anksiyete hastasıyım ilaçlarımı bıraktım tedavi için neyseki güzel sonuç aldım ama korkularım var ilk defa olucak benim 36 yaşındayım 2senelik evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…