2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çay kahve bir yana kızlarda sigara içen varmı aranızda
Ya ben arada içerdim şöyle yemekten sonra ya da kahvenin yanına falan öyle her gün değil ama canımın istediği zamanlar oluyor malesef :/ eşim bazen yemekten sonra balkona çıkıp yakıyor ama tabi asla içmem daha tövbe ettim

Kızlar çok şükür betam güzel ilerledi ve haftaya cuma kalp atışı için gidicez .inşallah sağlıkla duyarız Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Allah tamamına erdirsin canım bugün beta kaç çıktı, keseyi gördün ozaman sen bugün bende kendim için soruyorum kusura bakma

Kızlar bugün koyu kahve kanamam oldu normal mi acaba 5. Haftadayım
Benim de var hem de günlerdir. Kesilir gibi olmuştu tekrar başlayınca bugün doktorum çağırdı bakalım diye bebekte bir sorun yok, muayene sırasında da kanamam olunca doktor kılcal damarlar hassaslasmis herhalde bebek büyüdukce kaniyor olabilir dedi.. kan sulandırıcı hem hap hem iğne kullaniyordum hapı kesti ve rapor verdi hareketlerine dikkat et dedi. Kan sulandırıcı kullaniyorsaniz aynı durum olabilir.

Sigaradan daha fazla olduğunu duydum alkolün.insan hangisini kullanıyorsa onun korkusunu yaşıyor valla ben sigara içiyorum pasif içiçide değilim , günlük yarım paket içiyorum
Pozitif olduktan sonra da içtinizmi pekii bende içiyordum sigara ama bıraktım transferden önce fakat kahve ve sigara bazen canım o kadar istiyor ki

Allah tamamına erdirsin canım bugün beta kaç çıktı, keseyi gördün ozaman sen bugün bende kendim için soruyorum kusura bakma
Yok canım sırayla betam 148_322_827_1830 . Dr artık kan verme haftaya hem kese hem kalp atışını beraber dedi.baska sehirdeyiz doktorum ile o yüzden canim

herkesin vücudunun yanıt verme süresi farklı. dolayısıyla sizinkiyle benimki tutmayacaktır yüksek ihtimal. letuyu bıraktıktan sonra 7. gün ovitrelle vuruldum, ondan 7 gün sonra da transfer oldu. doktor rahim kalınlığı ve çatlayacak yumurtanın ne kadar büyüdüğüne göre karar veriyor. benim tüm sürecim letuyu almaya başladığım günden itibaren 19 gün sürdü.

Saol cnm cvb ıcın farkındayım aslında az çok süreyı merak ettım.. Hangi sürecdesın şuan transferın oldu mu sonucun bellı oldu mu

Kulubede her gün bakmak resmen rutinim oldu, aklım burada sizlerle konuşmak iyi geliyor kızlar. Aynı şeye sahip insanlar ancak birbirini anlayabiliyor. Uzun zamandır yazışıyoruz buradan herkesin nezaketine bayıldım kimse kırıcı olmamaya çalışıyor. Ne kadar önemli Aranızda nefes egzersizi veya strese iyi gelecek bir şeylerle uğraşanları var mı? Hobi vs de olur hep ilaçları yediklerimizi konuştuk

canımcım ben ileride hamile yogası çok istiyorum ama tüp bebekler yapabiliyor mu hiç emin değilim ben işe başladım günler benim için hızlı geçiyor o yüzden ama iş stresi çok etkileyebiliyor insanı bende önerilere açık olabilirim ve dediğin gibi birbirimizi ancak biz anlayabiliyoruz he bu arada hobi olarak evde kaldığım 4 gün içerisinde kardeşimle puzzle yaptık zevkliydi

Bugün benim işimde aşırı yoğundu nefes almadan çalıştım malesef Ne zamandır kitaplardanda uzak kaldım, hamile kalmadan annelik ve çocukla ilgili bir şey almak istemedim ama belki stresle başa çıkma vs öneri kitap önerisi vardır:)

Pozitif olduktan sonra da içtinizmi pekii bende içiyordum sigara ama bıraktım transferden önce fakat kahve ve sigara bazen canım o kadar istiyor ki
İçiyorum canım çünkü ben sigara ile çok savaş verdim ama o hep galip geldi .

Bugun tekrar yaptım yine negatifti hastalık gibi yapmadan da duramiyor insan. Bugun regl olacakmis gibi agrim da cok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…