Devlet hastanesi zeynep kamil hastaneye 38 verdik ilaçlar 25.000 buldu kabaca 70.000Transferi kaça yaptırdın canım
Canım ilk 4. Gün yaptım sonra 6.gün yapmıştımHayırlı uğurlu olsun4.5. günler test yapmış miydin?
Rabbim hayırlısını verein yapınca devamı geliyor ben en erken 10. Günümde yapıcam o yüzdenBugun tekrar yaptım yine negatifti hastalık gibi yapmadan da duramiyor insan. Bugun regl olacakmis gibi agrim da cok oldu
Devlet hastanesi için çok pahalı değil mi tüp bebek fiyatı? Ben özelde bu kadar verdimDevlet hastanesi zeynep kamil hastaneye 38 verdik ilaçlar 25.000 buldu kabaca 70.000
Geçen yılda denemiştim yine burda onda 40.000 anca gitmiştir. Oğlum burda olunca inatla burayı denedim işte kısmet.
Bende 26 ya yaptırdım ama ilaç hariç canım bende senin kafadanım ilki burda oldu diye inat ettim 2. Negatif oldu bu 3. DenememDevlet hastanesi zeynep kamil hastaneye 38 verdik ilaçlar 25.000 buldu kabaca 70.000
Geçen yılda denemiştim yine burda onda 40.000 anca gitmiştir. Oğlum burda olunca inatla burayı denedim işte kısmet.
Ben yüzmeye gidicem canımKulubede her gün bakmak resmen rutinim oldu, aklım burada sizlerle konuşmak iyi geliyor kızlar. Aynı şeye sahip insanlar ancak birbirini anlayabiliyor. Uzun zamandır yazışıyoruz buradan herkesin nezaketine bayıldım kimse kırıcı olmamaya çalışıyor. Ne kadar önemli Aranızda nefes egzersizi veya strese iyi gelecek bir şeylerle uğraşanları var mı? Hobi vs de olur hep ilaçları yediklerimizi konuştuk
Ya bende henüz anlamış değilim şöyleki tek embriyoOy masallah ikiz olma ihtimali var mı
Ben kendi kendime yapamadığım için eşimin işten gelme saatine göre planlamkştık gonalf yi akşam 8 de yapıyordum. Hep aynı saatte yapmaya dikkat etmiştik. Şuanda kullandığım iğneyide aynı saatte yapıyoruzMerhaba hanımlar, ben de tedavi sürecindeyim. Gonal f 300 ile cetotride kullananlar bana dönebilir mi? Doktorum gonal f in saati önemli değil demişti, geceleri vurdum hep, şimdi cetotride başladım, saat 12 civarı hemşire vurdu göstermek amaçlı ve gonal F'in saatini erkene çek dedi. Ben bu saatlerden bir şey anlamadım. Gonal f gece, cetotride sabahına vurmayı düşünüyorum ama mantıksız mı?
Yüzmeyi ben doktoruma sormuştum yasak demişti.Ben yüzmeye gidicem canım
Dikiş dikiyorum dünyayı unutuyorumKulubede her gün bakmak resmen rutinim oldu, aklım burada sizlerle konuşmak iyi geliyor kızlar. Aynı şeye sahip insanlar ancak birbirini anlayabiliyor. Uzun zamandır yazışıyoruz buradan herkesin nezaketine bayıldım kimse kırıcı olmamaya çalışıyor. Ne kadar önemli Aranızda nefes egzersizi veya strese iyi gelecek bir şeylerle uğraşanları var mı? Hobi vs de olur hep ilaçları yediklerimizi konuştuk
Ay ne tatlınız ne güzel bebişe dikersiniz bir şeyler , ben de yok aslında da youtubedan video izleyerek koltuk şalı yaptım ama bir bana sorun nasıl yaptımDikiş dikiyorum dünyayı unutuyorumsenin var mı hobin vs
Canım gonal F önemli değil ama cetroid kaçta vur diyorsa o satte vurman gerekiyor cetroide çatlatma ile ilgili ve saati çok önemliMerhaba hanımlar, ben de tedavi sürecindeyim. Gonal f 300 ile cetotride kullananlar bana dönebilir mi? Doktorum gonal f in saati önemli değil demişti, geceleri vurdum hep, şimdi cetotride başladım, saat 12 civarı hemşire vurdu göstermek amaçlı ve gonal F'in saatini erkene çek dedi. Ben bu saatlerden bir şey anlamadım. Gonal f gece, cetotride sabahına vurmayı düşünüyorum ama mantıksız mı?
Yüzme uygun değil bildiğim.Su içinde uzun süre durulmaması gerekiyor diye biliyorum.Küvet içinde banyo bile yasaktı iyice araştıraan iyi olabilirBen yüzmeye gidicem canım
Neden kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz. Allah aşkına sabır edin yahu. Çok yipratiyorsunuz kendinizi. Olacağı varsa da stresten olmayacak. Doktorunuzu dinleyin ve onun dediği günde yapın. Daha erken kesinleşecek olsa o zaman yapın derlerdi. Yani insanlara güvenip gidiyoruz, operasyonlar ilaçlar, tedaviler ama iş teste gelince kafamıza göre davranıyoruz. Boşa psikolojinizi kafanızı yipratiyorsunuz. Benim bugün 8. Günüm öyle endişeleniyorum ki anlatamam ama elimi tek bir teste vurmadım. Vurmayacagimda. Pazartesiye kadar bekleyeceğim. Lütfen sizde öyle yapın.Bugun tekrar yaptım yine negatifti hastalık gibi yapmadan da duramiyor insan. Bugun regl olacakmis gibi agrim da cok oldu
Emeginize sağlık yapmışsınız sonuçta. Benimde çok olmadı başlayalı. Belediyenin kursuna gidiyorum. Bir pantolon bir etek birde elbise diktim kursta. Diktikce el hızlanıyor. Kilo ile kumaş aldım tam 13 kiloAy ne tatlınız ne güzel bebişe dikersiniz bir şeyler , ben de yok aslında da youtubedan video izleyerek koltuk şalı yaptım ama bir bana sorun nasıl yaptımbitmek bilmedi biraz sabırsızım. Online bakıyorum şuan valla boyama falan alıcam yapıcam
Merhaba hanımlar, ben de tedavi sürecindeyim. Gonal f 300 ile cetotride kullananlar bana dönebilir mi? Doktorum gonal f in saati önemli değil demişti, geceleri vurdum hep, şimdi cetotride başladım, saat 12 civarı hemşire vurdu göstermek amaçlı ve gonal F'in saatini erkene çek dedi. Ben bu saatlerden bir şey anlamadım. Gonal f gece, cetotride sabahına vurmayı düşünüyorum ama mantıksız mı?
Büyüyen yumurtaları toplama dan önce çatlayıp gitmemesi için ,fazla yumurta toplayabilmek için.Canım gonal F önemli değil ama cetroid kaçta vur diyorsa o satte vurman gerekiyor cetroide çatlatma ile ilgili ve saati çok önemli
Hayırlısı olsun, paylaşırsanız bakarız bizdeEmeginize sağlık yapmışsınız sonuçta. Benimde çok olmadı başlayalı. Belediyenin kursuna gidiyorum. Bir pantolon bir etek birde elbise diktim kursta. Diktikce el hızlanıyor. Kilo ile kumaş aldım tam 13 kilokocama bir yelek bir eşofman altı birde sweat diktim hataları var tabi ama her seferinde daha güzel oluyor. Bende gaza geliyorum. Şimdi kardeşime pijama dikiyorum. Yakında da bir sayfa açıp çanta dikip satmak istiyorum. Bakalım kısmet.
Ben de kanaviçe yapıyorum hem manifest olsun diye bebek eşyaları yapıyorum. Elmas yapboz var eşim yapıyor çok güzel bir hobi ona da bakabilirsinizAy ne tatlınız ne güzel bebişe dikersiniz bir şeyler , ben de yok aslında da youtubedan video izleyerek koltuk şalı yaptım ama bir bana sorun nasıl yaptımbitmek bilmedi biraz sabırsızım. Online bakıyorum şuan valla boyama falan alıcam yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?