2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Cetrotide gonal f ten sonra vuruluyor sanırım o yüzden geri çekmeni istemişlerdir ben 6 da gonal f vuruyordum sekizde cetrotide saati çok önemli demişlerdi yani saba akşam vur derlerse sabaha bırakamazsın canım

Arkadaşlar transfer günü dahil 7. Gün sabah acaba diyorum ki hassas testlerden yapsam çok silikte olsa warsa belli olur bence ya sabirsizim coook
5. Gün ise belli olur canım ama eğer daha tutunmadıysa geç tutunduysa negatifte çıkabilir o yüzden sabredebilirsen sabret .

Arkadaşlar transfer günü dahil 7. Gün sabah acaba diyorum ki hassas testlerden yapsam çok silikte olsa warsa belli olur bence ya sabirsizim coook
Ben 4. Gün yapmıştım . Geçen sefer 7. Gün öğrenmiştim ama durum şu ki bu kadar erken yapmak seni durdurmuyor. Her gün yapmak istiyorsun.Negatif çıkarsa tutmadı diye test gününe kadar kahroluyorsun.Pozitif çıksa iki günde bir 1500 olana dek kan veriyorsun :) ve her testin artışını stresle bekliyorsun.Şimdi sen karar ver. :)

Kızlar bugün görümcemin kızı “ben sana anne dicem senin çocuğun yok” dedi eşimin akrabalarının yanında. Heralde kimse olmasa akşama kadar ağlayabilirdim. Çocuk aklı her evli kadının çocuğu olması gerektiğini düşünüyor sanırım. Hem gurbetteyim ailem yanımda değil hem çocuk yok evin içi sessizzz sedasız. Allah isteyen herkese bu duyguyu tez zamanda yaşatsın inşallah hep dua ediyorum hepimiz için. Umarım bizim evlerimizde şenlenir

Hayır canım kadın doğuma randevu zor diye dahiliyeden yazdırdım reçeteni götür yazarlar bence
Benim kadın doğumcum var devlet hastanesinde sağolsun o yazıyo ama siz dahiliye deyince acaba sadece dahiliyeci mi yazabiliyo diye düşündüm. Kadın doğumcu yazınca karşılıyosa sıkıntı yok

Kizlar bisey sorcam size progestan igne gunde iki kere vuruyorum ben kendime ama igne vururken zorlanıyorum igne gobegimden girmiyor bastiriyorum biraz zor giriyor sizinde oyle mi yada sizin yaptiginiz bir sey varsa soyleyin banada
Göbek deliğime yakın batırmaya çalışınca bana da aynı oluyor, ben de daha aşağıdan derinin bir tık daha ince ve yumuşak yerinden iğneyi hafif yatırarak batırmayı denedim kesinlikle hem kolay giriyor hem de acıtmıyor.

Benimde doktorum israel aruh bugün regl oldum 13 şubatta kontrole çağırdı 17 şubat tranfee olabilirmiş sizin transfer süreciniz nasıl ilerledi
Transfer gununu belirledi hocam irenbede transfer oldum hic acimadi bile sadece idrara sikisik oluyosun o kadar

Himm anladim arkadasim dun bana dedi progestan igne yine iyi sonra kan sulandirici igne vercek doktor dedi o cok kotuymus morartiyormus hemen igneside bir tik kalinms ignenin adi oksapar ama enox ignede varmis icerigi ayniymis konus doktorun enox versin dedi bunun ignesi daha ince dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…