Sağlıklı olsun da]
Ya bende henüz anlamış değilim şöyleki tek embriyo
Aynen inşallahSağlıklı olsun da
Cetrotide gonal f ten sonra vuruluyor sanırım o yüzden geri çekmeni istemişlerdir ben 6 da gonal f vuruyordum sekizde cetrotide saati çok önemli demişlerdi yani saba akşam vur derlerse sabaha bırakamazsın canımMerhaba hanımlar, ben de tedavi sürecindeyim. Gonal f 300 ile cetotride kullananlar bana dönebilir mi? Doktorum gonal f in saati önemli değil demişti, geceleri vurdum hep, şimdi cetotride başladım, saat 12 civarı hemşire vurdu göstermek amaçlı ve gonal F'in saatini erkene çek dedi. Ben bu saatlerden bir şey anlamadım. Gonal f gece, cetotride sabahına vurmayı düşünüyorum ama mantıksız mı?
Dediğim gibi hiç araştırmadım oğlum orda olunca siz nerde yaptırdınızDevlet hastanesi için çok pahalı değil mi tüp bebek fiyatı? Ben özelde bu kadar verdim
Nerde yaptırmıştınBende 26 ya yaptırdım ama ilaç hariç canım bende senin kafadanım ilki burda oldu diye inat ettim 2. Negatif oldu bu 3. Denemem
Serdar koçta canımNerde yaptırmıştın
5. Gün ise belli olur canım ama eğer daha tutunmadıysa geç tutunduysa negatifte çıkabilir o yüzden sabredebilirsen sabret .Arkadaşlar transfer günü dahil 7. Gün sabah acaba diyorum ki hassas testlerden yapsam çok silikte olsa warsa belli olur bence ya sabirsizim coook
Ben 4. Gün yapmıştımArkadaşlar transfer günü dahil 7. Gün sabah acaba diyorum ki hassas testlerden yapsam çok silikte olsa warsa belli olur bence ya sabirsizim coook
Kadın doğum uzmanına mı yazdırdınız acabaBen daha bugün aldım oksaparı yazdırıp hem de sen neden alamadın canım
Benimde doktorum israel aruhBende trasnferimi orda oldum doktorum israel bey
Hayır canım kadın doğuma randevu zor diye dahiliyeden yazdırdım reçeteni götür yazarlar benceKadın doğum uzmanına mı yazdırdınız acaba
Benim kadın doğumcum var devlet hastanesinde sağolsun o yazıyo ama siz dahiliye deyince acaba sadece dahiliyeci mi yazabiliyo diye düşündüm. Kadın doğumcu yazınca karşılıyosa sıkıntı yokHayır canım kadın doğuma randevu zor diye dahiliyeden yazdırdım reçeteni götür yazarlar bence
şu an kese randevusu bekliyorum :) 19 Ocak’ta transfer oldum, 8 Şubat’ta ilk ultrasonum olacak bir aksilik olmazsa.Saol cnm cvb ıcın farkındayım aslında az çok süreyı merak ettım.. Hangi sürecdesın şuan transferın oldu mu sonucun bellı oldu mu
benimde öyle ama bekleyeceğim ben yaaa, çok korkuyorummArkadaşlar transfer günü dahil 7. Gün sabah acaba diyorum ki hassas testlerden yapsam çok silikte olsa warsa belli olur bence ya sabirsizim coook
bekle kuzu ben şimdi sürekli yapmak istiyorum yaa :/benimde öyle ama bekleyeceğim ben yaaa, çok korkuyorumm
Göbek deliğime yakın batırmaya çalışınca bana da aynı oluyor, ben de daha aşağıdan derinin bir tık daha ince ve yumuşak yerinden iğneyi hafif yatırarak batırmayı denedim kesinlikle hem kolay giriyor hem de acıtmıyor.Kizlar bisey sorcam size progestan igne gunde iki kere vuruyorum ben kendime ama igne vururken zorlanıyorum igne gobegimden girmiyor bastiriyorum biraz zor giriyor sizinde oyle mi yada sizin yaptiginiz bir sey varsa soyleyin banada
Transfer gununu belirledi hocam irenbede transfer oldum hic acimadi bile sadece idrara sikisik oluyosun o kadarBenimde doktorum israel aruhbugün regl oldum 13 şubatta kontrole çağırdı 17 şubat tranfee olabilirmiş sizin transfer süreciniz nasıl ilerledi
Himm anladim arkadasim dun bana dedi progestan igne yine iyi sonra kan sulandirici igne vercek doktor dedi o cok kotuymus morartiyormus hemen igneside bir tik kalinms ignenin adi oksapar ama enox ignede varmis icerigi ayniymis konus doktorun enox versin dedi bunun ignesi daha ince dediGöbek deliğime yakın batırmaya çalışınca bana da aynı oluyor, ben de daha aşağıdan derinin bir tık daha ince ve yumuşak yerinden iğneyi hafif yatırarak batırmayı denedim kesinlikle hem kolay giriyor hem de acıtmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?