2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ya sormadım heyecandan aklıma gelmedi ama taze transfer sıbrası foliküller hormon salgılamaya devam etmesin diye sanırım
Aaa tamam dondurulmuş benim öyle birşey vermemişti de merak ettim . Onu toplama zamanı vermişti. Teşekkürler hakkımızda hayırlısı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Zor süreçler bunlar kolay değilmiş

Amin canım rabbim hayırlı olana bizi, gönlümüzü razı etsin inşallah

Kızlar yazıyorsunuz ya 3.gün embriosu 5. gün embriyosu ne farkediyor ki ? ben hiç bilmiyorum bizim doktor söylemedi bende sormadm da ?
Opu dan sonra canım embriyonun gelişmesini gözlemliyorlar ya 3. Güne geldiğinde dondurulabiliyor ya da hızlı gelişmeye devam ediyorsa 5. Güne kadar bekleyip blastosist aşamasına gelince yani her gün düzenli bölünüp çoğalıp sarmal şeklini aldığında donduruluyor buda embriyonun kalitesini belirlemede bir etmen ama tabi her şey Allahtan çok iyi 5. Gün embriyosu tutmayıp tabi rahim kaynaklı sıkıntılar da olabiliyor 3. Gün embriyosunun tutup sağlıklı bir şekilde gebelik olabiliyor çünkü embriyolar en iyi anne rahminde gelişip büyüyebiliyor

Kızlar yazıyorsunuz ya 3.gün embriosu 5. gün embriyosu ne farkediyor ki ? ben hiç bilmiyorum bizim doktor söylemedi bende sormadm da ?
Canım sperm ve yumurtayı dölledikten sonra oluşan bebeğe embriyo deniyor. Döllenmeden sonrası geçen günlerde 2. Günlük döllenmiş embriyo 3veya5 günlük embriyo deniyor .2 günlük embriyo 2 veya 4 hücreli oluyor.3 günlük embriyo daha çok hücreli oluyor .5 günlük embriyo çok daha fazla hücreli daha güçlü oluyor, çok hücreli olduğu içinde tutma ihtimalinin daha yüksek olduğu söyleniyor ve 5 günlük embriyoyu dondurabiliyorsun.Tabi eğer 5. Güne kadar yaşarsa .

Teşekkürler peki transferin ilk günleri bir belirti hissettiniz mi?
İlk gunu belirti olmuyor canim belirti arama ama ben 4. Gun gece wc kalktim boyle tansiyonum mu cikti dustu mu bilmiyorum soguk soguk terler gibi oldum belirti miydi bilmiyorum bide gece iki kere ani kasik agrisi oldu bende baskada olmadi ama herkeste bir belirti olmuyor belirti arama yani moralini yuksek tut

Detaylı yazmışsın çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…