- 9 Ocak 2024
- 292
- 389
- 23
- 31
Ben de alcam 8.gun sabah yapicam cesaret edebilirsemAyyy yarın gidip test alıcam vallaa
1 Mart'ta yapmistim otrivilleyi 4 Mart'ta transfer 12 Mart sabah kaset test ardından uçarak en yakın hastaneye gidip kan vermiştim 134 çıkmıştı annemle sonucu elimize aldığımızda hıçkıra hıçkıra ağladık ayy o günler geldi aklıma bakYaaa hangi gün kullanmıştım ovitrelleyi testi kaçıncı gün yaptın ay umut olduuun
Var var bence senin 10.gün üstelik akşam yaptığın testYaaa hangi gün kullanmıştım ovitrelleyi testi kaçıncı gün yaptın ay umut olduuun
Profilimdeki de canım kızım mucizem bu aradaYaaa hangi gün kullanmıştım ovitrelleyi testi kaçıncı gün yaptın ay umut olduuun
Başka çocugun uz varmıydıYaaa öyle mi diyosunRabbim inşallah koyulaştığını da gör eyi nasip eder iğne etkisidir diye sevinemiyorum
En iyisindenden aldım wallacokta pahalı olmuş 240₺ verdim eczanede şok oldum fiyatı görünce prodüktör 6 gün önceye kadar gösteren varya o.Testinizin markası nedir
Bugün diyorumki kendime haftasonunu atlatalım sonrası hızlı geçer7 si dayanamıyorumm
Geçer hanımlar geçer hadi az daha sabredelimBugün diyorumki kendime haftasonunu atlatalım sonrası hızlı geçer
Ayyy1 Mart'ta yapmistim otrivilleyi 4 Mart'ta transfer 12 Mart sabah kaset test ardından uçarak en yakın hastaneye gidip kan vermiştim 134 çıkmıştı annemle sonucu elimize aldığımızda hıçkıra hıçkıra ağladık ayy o günler geldi aklıma bak
Malesef ya nasip olursa ilk olacakBaşka çocugun uz varmıydı
Benimde öyle bizim hiçbir problemimiz yoktu ama olmadı psikolojik mi neydi bilmemMalesef ya nasip olursa ilk olacak
Sabah koyulaşır inşallahVar var bence senin 10.gün üstelik akşam yaptığın test
Bende pko var ya doktorlar pko olmaması için engel değil falan diyorlar ama olmadı işte rabbimin izniyle güzel haberleri bu ay alırızBenimde öyle bizim hiçbir problemimiz yoktu ama olmadı psikolojik mi neydi bilmem
Maşallah güzellikProfilimdeki de canım kızım mucizem bu arada
Aneyy vallahi çok fena kazıklıyor eczaneler ya istanbulda tuzlada oturan arkadaşım da 3-4ay önce 170₺ almış ben rizedeyim burda 220₺ satılan yer gördüm ben Trendyoldan iki tanesini 140₺ aldım 2 ay önce duruyor elimin altındaEn iyisindenden aldım wallacokta pahalı olmuş 240₺ verdim eczanede şok oldum fiyatı görünce prodüktör 6 gün önceye kadar gösteren varya o.
Canım benim gebeliğim 6. Haftayi doldurmak uzere hala kahverengi leke görüyorum. Kontrole de gittim bebekte bişi yok şükür. Kan sulandırıcı dozunu azalttık rapor aldım evde bekliyorum bakalım 1 hafta. Yani kahverengi leke negatif demek değildirmerhaba, transferin 11. günü akşamı, karnımda batmalar oluyor ve kahverengı lekelenmem oldu ama cok açık renk.
yarın tahlıl gunum. çok korktum. böyle olup pozıtıf goren var mı? yosa reglimi oluyorum.
Çok teşekkür ediyorumMaşallah güzellikRabbim bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah
Umarım iğnenin etkisi değildir umarımAyyyçok güzel yaaa inşallah bende güzel haber alırım. Ama sen transfer öncesinde vurulmuşsun ovitrelleyi ben transfer 22 ocakta oldum 26 ocakta ovitrelle vuruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?