- 17 Eylül 2023
- 283
- 270
- 23
Ben kendime söz verdim test günümden önce kesinlikle yapmayacağım diye ama gel dayanGeçer hanımlar geçer hadi az daha sabredelim
Kaçıncı gündesin? Ben yaşıyorum ama transferim daha yeni sayılır.Kaşık ve bel ağrısı yaşayan var mı
Pazartesi günü transferim 4. Gün oluyorKaçıncı gündesin? Ben yaşıyorum ama transferim daha yeni sayılır.
Bendede aynısı var bu gün sabah oldu şimdi akşam tekrar oldu merak ediyorum strestenmi olduTransferin 4. Günündeyim. Mide ağrım var. Yaşayan var mı? İçtiğim ilaçların yan etkisi mi acaba
Başka belirtin var mı? Benim de aynı belirtilerim varPazartesi günü transferim 4. Gün oluyor
Adet sancısı ve kramp şeklinde belimde ağrıyor bende çok korkuyorum adet olacakmışım gibi hissediyorumBaşka belirtin var mı? Benim de aynı belirtilerim var
Benim en büyük belirtim oyduPozitifi görenler bir bakabilir misiniz lütfenbel ağrısı yaşadınız mı ?
transferin 5. günü belim şiddetli değil ama ağrıyor tutunma belirtisi diye sevinçten duramıyorum yerimde
Benim ilk transferimde d benzer belirtiler olmuştu, bebekken tutunmuştu. İnşallah bunlar tutunma sancılarıdır. İlaç kullanıyorsan zaten adet olmazsınAdet sancısı ve kramp şeklinde belimde ağrıyor bende çok korkuyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum
Hayırlı olsun canım kalp atışını aldın mi inşallahCanım benim gebeliğim 6. Haftayi doldurmak uzere hala kahverengi leke görüyorum. Kontrole de gittim bebekte bişi yok şükür. Kan sulandırıcı dozunu azalttık rapor aldım evde bekliyorum bakalım 1 hafta. Yani kahverengi leke negatif demek değildirkırmızıya döner ve cogalirsa doktora ulaş.
İnşallahBenim ilk transferimde d benzer belirtiler olmuştu, bebekken tutunmuştu. İnşallah bunlar tutunma sancılarıdır. İlaç kullanıyorsan zaten adet olmazsın
Kaçıncı gün test yapacaksınız? Beni de etiketleyin. Ard arda olmuş transferlerimiz. Takip etmek istiyorum. İlk transferimde 6. Gün öğrenmiştim şimdi 1 hafta en az sabretmek istiyorum.İnşallahbir sürü ilaç kullanıyorum
Gerçekten bilmiyorum ya zaman inadına daha yavaş geçiyoBenimde 8 inasıl dayanıcaz
Of geçmeyen saatlerYaaa benim 1 günümm kaldıı yarın başlıcak biticek sonra 3 şubatdaaa belki her şey çok güzel olucaakl
Of of peşindeyim ben de. Hastane de mi aile hekimliğinde mi yaptıracaksınız kızlar sorum herkese:)7 si dayanamıyorumm
10 Şubat siz ne zaman transfer oldunuzKaçıncı gün test yapacaksınız? Beni de etiketleyin. Ard arda olmuş transferlerimiz. Takip etmek istiyorum. İlk transferimde 6. Gün öğrenmiştim şimdi 1 hafta en az sabretmek istiyorum.
30 ocakta transfer oldum. Bana da test günü 10 Ocak dediler. İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır da gözyaşlarımız mutluluk için akar.10 Şubat siz ne zaman transfer oldunuz
Çok iyi yapmissinizAneyy vallahi çok fena kazıklıyor eczaneler ya istanbulda tuzlada oturan arkadaşım da 3-4ay önce 170₺ almış ben rizedeyim burda 220₺ satılan yer gördüm ben Trendyoldan iki tanesini 140₺ aldım 2 ay önce duruyor elimin altında
İnşallah doktor bana da 10 Şubat dedi30 ocakta transfer oldum. Bana da test günü 10 Ocak dediler. İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır da gözyaşlarımız mutluluk için akar.
İnşallah bu ay sonunda bende pozitifi görücem adet oldum şimdi doktora gitmeyi bekliyorum transferim olucak bu ayÇok iyi yapmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?