Ayyy hadi gözünaydınn olsun canım çoook sevindimEki Görüntüle 3379950
Kızlarrr bugün 10.Günüm test yaptım böyle çıktı
Ovitrelle 12 gün de anca vucuttan atılıyor canım biraz bekle bence inşallah pozitiftirrTransferin 10. Günü 3.gün embriyosu 2 tane sonuç bu şekilde. Su tüketimine falan dikkat etmedim anlık bi gazla yaptım gitti. Ama 26 ocakta ovitrelle vuruldum onun etkisi de olabilir
10 Şubat aynen yanılarak Ocak dedimİnşallah doktor bana da 10 Şubat dedi
Çok ozuldum cnm demeki kısmet değilmişİyi günler arkadaşlar beni listede değiştirebilirsiniz sağlıksız gebelikle sonuçlandı değerlerim düştü Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah a emanet olun sizinle konuşmak güzeldi
Prednol un faydası ne tam olarakBen kullanmadım, progestan, estrofem, coraspirin kullandım
Normalde cumartesi bakacaktık işte ama rapor verince rapor bitiminde gel dedi. Çarşamba gidecegim bakalım. Lekelenme de korkutucu bişi ne kadar sakin olmaya çalışsa da korkuyor insanHayırlı olsun canım kalp atışını aldın mi inşallah
Hadi inşallah sonuclarimiz hep pozitif olsunİnşallah bu ay sonunda bende pozitifi görücem adet oldum şimdi doktora gitmeyi bekliyorum transferim olucak bu ay
Prednolü vücudun embriyoyu yabancı bir şey zannedip atmaya çalışmaması için kullandırıyorlarPrednol un faydası ne tam olarak
Benim 10 unda ama bende 8 inde yapıcamBenimde 8 inasıl dayanıcaz
Azalma yok gibi sankiKızlar günaydın ben uyanır uyanmaz yaptım testiüstteki dün akşam üstü yaptığım test alttaki şimdi yaptığım Eki Görüntüle 3380245
İçim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederimCanım benim gebeliğim 6. Haftayi doldurmak uzere hala kahverengi leke görüyorum. Kontrole de gittim bebekte bişi yok şükür. Kan sulandırıcı dozunu azalttık rapor aldım evde bekliyorum bakalım 1 hafta. Yani kahverengi leke negatif demek değildirkırmızıya döner ve cogalirsa doktora ulaş.
Aynen banada aynı şeyi dedi bakalım takip ediyorum azaldı gibi rabbim bebeklerimizi korusunBenimde oldu. 3-4 gün lekelenme devam etti. Artarsa ağrı kırmızı renkli olursa haberleşelim ded doktorum. Çoğu kişide kahve lekelenme oluyor sanırım
Başta sürekli vardı. Şimdi biraz uzun süre ayakta falan kalınca yine oluyorİçim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim
Bel ağrınız kasık ağrınıda oluyor mu?
Bence içini ferah tut kötü birşey olmayacak inşallah. Sağlıkla ilerlesinNormalde cumartesi bakacaktık işte ama rapor verince rapor bitiminde gel dedi. Çarşamba gidecegim bakalım. Lekelenme de korkutucu bişi ne kadar sakin olmaya çalışsa da korkuyor insan.
Ay evet azalma yok bide dün yaptığım testin ilk 5 dışında çekilen fotoğraflarla karşılaştırdığımda bi tık koyu gibi de. Ya bir de şimdi uyandım iki testi şimdi karşılaştırdığımda bariz koyulaşma var ikisi de bekledi yaAzalma yok gibi sankiama en net yarın anlaşılır koyulaşma canım ay hadi inş bebiştir
Ben pozitifi canım hep oldu lekelenme korkma kırmızı olmadığı sürecemerhaba, transferin 11. günü akşamı, karnımda batmalar oluyor ve kahverengı lekelenmem oldu ama cok açık renk.
yarın tahlıl gunum. çok korktum. böyle olup pozıtıf goren var mı? yosa reglimi oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?