2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Tebrik ederim canım ne zamn kan verceksin
Teşekkür ederim canım bu gün vermek istiyorum hastaneyi aradım sordum kan vermek için gelmek istiyorum diye doktora sorup dönüş yapacaklar operasyona girmiş haber bekliyorum. ya baksanıza ben çok istediğim için uydurmuyorum dimi üstteki bu sabah yaptığım diğeri dün akşam yaptığım

Eklentiler

• 20240202_100401.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 71
Üstteki daha koyu canım doğru görüyorsun hadi bakalımm bir pozitif daha

Hayır canım çok belli var

Var var ya hayırlısıyla kucağına al bebeğini pozitif sonuçları okudukça çok mutlu oluyorum heyecanlandım bende

Var var ya hayırlısıyla kucağına al bebeğini pozitif sonuçları okudukça çok mutlu oluyorum heyecanlandım bende
Aminnn inşallah ya rabbim ben dahil bekleyen sabreden herkese mükafatını daha fazla bekletmeden versin inşallah hayırlı sağlıklı evletlarimiz olsun

Normalde cumartesi bakacaktık işte ama rapor verince rapor bitiminde gel dedi. Çarşamba gidecegim bakalım. Lekelenme de korkutucu bişi ne kadar sakin olmaya çalışsa da korkuyor insan .
Ayy sizi o kadar iyi anlıyorum kiii. Benimdr yarın randevum. Keseyi görmüştük şimdi bebeği görmemiz lazım. Her akıntı geldiğinde lavaboya koşuyorum acaba yine kahve leke mi diye hayırlı güzel haberler alalım inşallah yaa ama lekede hamileliğe dair tek belirtim sanırım

Merhaba keseden kaç gün sonra kalp atışı bebek gözüküyor

8 Şubat bir türlü gelmiyoorr zaman gecmiyor sanki yarin direksiyon sinavim var bir yandan onun stresi de var. Cok garip hissediyorum daha once negatifi de pozitifi de gordum ikisndede belirti yasamamistim ama simdi sanki negatif olcak gibi hissediyorum. Doktorum iki yada tek embriyo koymayi benim tercihime birakti. Oglumun tedavisinde iki tane koyuldu biti tuttu tutan tek yumurtam bolunup tek yumurta ikizi olmustu ama bi bbegimin kalp atisni duyamamistik. Onlari dusununce bir tane transfer edilmesini istemistim ama simdi icim icimi yiyor keske ikisni isteseydim ya tutmazsa bi tanesi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…