- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 18
- 36
Tebrik ederim canım ne zamn kan verceksinAmin inşallah yagün içinde su tüketimine dikkat etmeden bu şekilde çıktı ovitrelle 6 günde etkisi de geçmemiştir heralde neyse rabbim koyulaştığını görmeyi nasip etsin bebişim benimle olsun
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım ne zamn kan verceksin
Ben artık bugün işe başlıyorum yoksa hiç geçmeyecekGerçekten bilmiyorum ya zaman inadına daha yavaş geçiyo
Üstteki daha koyu canım doğru görüyorsun hadi bakalımm bir pozitif dahaTeşekkür ederim canımbu gün vermek istiyorum hastaneyi aradım sordum kan vermek için gelmek istiyorum diye doktora sorup dönüş yapacaklar operasyona girmiş haber bekliyorum. ya baksanıza ben çok istediğim için uydurmuyorum dimi üstteki bu sabah yaptığım diğeri dün akşam yaptığım
Ben 30 unda transfer oldum 8 şubat test günü dediler. Hem bi an önce gelsin o gün istiyorum hemde korkuyorumBenim 10 unda ama bende 8 inde yapıcam12.günü bekleyemeyeceğim
Hayır canım çok belli varTeşekkür ederim canımbu gün vermek istiyorum hastaneyi aradım sordum kan vermek için gelmek istiyorum diye doktora sorup dönüş yapacaklar operasyona girmiş haber bekliyorum. ya baksanıza ben çok istediğim için uydurmuyorum dimi üstteki bu sabah yaptığım diğeri dün akşam yaptığım
Bende bugün işe başladımBen artık bugün işe başlıyorum yoksa hiç geçmeyecek
Var var ya hayırlısıyla kucağına al bebeğiniTeşekkür ederim canımbu gün vermek istiyorum hastaneyi aradım sordum kan vermek için gelmek istiyorum diye doktora sorup dönüş yapacaklar operasyona girmiş haber bekliyorum. ya baksanıza ben çok istediğim için uydurmuyorum dimi üstteki bu sabah yaptığım diğeri dün akşam yaptığım
Üstteki daha koyu canım doğru görüyorsun hadi bakalımm bir pozitif daha
Yaa nasıl mutluyum anlatamam ama işte ovitrelle etkisidir diye tam sevinemiyorumHayır canım çok belli var
Aminnn inşallah ya rabbim ben dahil bekleyen sabreden herkese mükafatını daha fazla bekletmeden versin inşallah hayırlı sağlıklı evletlarimiz olsunVar var ya hayırlısıyla kucağına al bebeğinipozitif sonuçları okudukça çok mutlu oluyorum heyecanlandım bende
AminAminnn inşallah ya rabbim ben dahil bekleyen sabreden herkese mükafatını daha fazla bekletmeden versin inşallah hayırlı sağlıklı evletlarimiz olsun
Ayy sizi o kadar iyi anlıyorum kiii. Benimdr yarın randevum. Keseyi görmüştük şimdi bebeği görmemiz lazım. Her akıntı geldiğinde lavaboya koşuyorum acaba yine kahve leke mi diyeNormalde cumartesi bakacaktık işte ama rapor verince rapor bitiminde gel dedi. Çarşamba gidecegim bakalım. Lekelenme de korkutucu bişi ne kadar sakin olmaya çalışsa da korkuyor insan.
Sanki koyulaşma varKızlar günaydın ben uyanır uyanmaz yaptım testiüstteki dün akşam üstü yaptığım test alttaki şimdi yaptığım Eki Görüntüle 3380245
Ya inşallah inşallahSanki koyulaşma varBebişş var bebişşşşş
Merhaba keseden kaç gün sonra kalp atışı bebek gözüküyorAyy sizi o kadar iyi anlıyorum kiii. Benimdr yarın randevum. Keseyi görmüştük şimdi bebeği görmemiz lazım. Her akıntı geldiğinde lavaboya koşuyorum acaba yine kahve leke mi diyehayırlı güzel haberler alalım inşallah yaa ama lekede hamileliğe dair tek belirtim sanırım
Sana niye öyle dediler acaba. Ben 29 unda oldum 10 u test dedilerBen 30 unda transfer oldum 8 şubat test günü dediler. Hem bi an önce gelsin o gün istiyorum hemde korkuyorum
Geçen cumartesi keseyi gördük. 1 hafta sonra gel kesenin içinde bebeği görmemiz gerekir dedi. Kalp atışı için bir şey demedi. Belki onuda duyarım yarın inşallahMerhaba keseden kaç gün sonra kalp atışı bebek gözüküyor
Kaçıncı haftada kese görüldüGeçen cumartesi keseyi gördük. 1 hafta sonra gel kesenin içinde bebeği görmemiz gerekir dedi. Kalp atışı için bir şey demedi. Belki onuda duyarım yarın inşallah
İnşallahGeçen cumartesi keseyi gördük. 1 hafta sonra gel kesenin içinde bebeği görmemiz gerekir dedi. Kalp atışı için bir şey demedi. Belki onuda duyarım yarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?