Geçen hafta gördüğüdne kendini 5 haftalık gibi düşünebilirsin dedi bana. Adet tarihime görede 5 haftalık çıkıyordu uygulamalarda daKaçıncı haftada kese görüldü
Beni 6haftalık olunca çağırdı perşembe günü 8 şubat bakalım kalbi duycakmıyız transferden sonra ilk defa gidicemGeçen hafta gördüğüdne kendini 5 haftalık gibi düşünebilirsin dedi bana. Adet tarihime görede 5 haftalık çıkıyordu uygulamalarda da
Bilemedimki hoş benim işime gelirSana niye öyle dediler acaba. Ben 29 unda oldum 10 u test dediler
Bence dış gebeliği hissedemiyoruzdur ya. Kendinizi sıkmayın, müdahele edebileceğiniz bir şey yok çünkü. İyi düşününKızlar benim içime bi endişe düştü sol kasığımda ilk günden beri hafif ağrı var bugünde kasığın daha üst kısmında solda yine ufak ufak ağrılar giriyor alt karnımdada ufak ağrılar yokluyor dış gebelik vs gibi birşey böylemi olur acaba ben çok endişelenmeye başladım yumurtam bu ay sol tarafımda gelişmişti yoksa onunla ilgili olabilirmi hastaneyide arayacağım ama sizlerede sormak istedim
Sağolun inşallah yolundadır herşey o benim minik mucizem çok zor elde ettim onuBence dış gebeliği hissedemiyoruzdur ya. Kendinizi sıkmayın, müdahele edebileceğiniz bir şey yok çünkü. İyi düşünün
İnşallah duyarsınız sizde. Beklemek zor geliyor insana evham yapıyor insan ister istemez. Bende transferden sonra 3. Gidişiö olacak bazen diyorum acaba 6 haftada direk gitmek daha mı iyiBeni 6haftalık olunca çağırdı perşembe günü 8 şubat bakalım kalbi duycakmıyız transferden sonra ilk defa gidicem
Bence korkmayın,hatta doktora da söyleyin içiniz rahat etsin.Kaçıncı hafta şuan?Kızlar ben son bir hafta önce pozitifi gorduk bugunde kese için kontrolümüz vardı ama çok çok hafif kahverengi leke gördüm çok korkuyorum doktoru aramaya bile varmı böyle bişey yaşayan
Var. Benim geçen cumartesi başladı hala görüyorum kese ve bebekte şu an bir sorun yok şükür. Başka arkadaslar da vardı gören. Doktorunuza da bilgi verin yineKızlar ben son bir hafta önce pozitifi gorduk bugunde kese için kontrolümüz vardı ama çok çok hafif kahverengi leke gördüm çok korkuyorum doktoru aramaya bile varmı böyle bişey yaşayan
Canim benimde basindan beri regl agrim cok fazla hatta regl gunumde kesin adet olacagim dedim benim 8. Gun idrar testinde cikti tabi 5. Gun embriyosu istersen yap yada kan ver umutsuzluga dusme cunku gercekten iki belirtide ayni.kizlar bugun transferden sonra 8. gun ve dun gece lekelenme olmus ve cok yogun bi regl agrisi var. (bel agrisi, bulanti, gogus hassasiyeti vs yok) taze 4. gun transferiydi. normal de reglmden 2-3 gun once de hafif lekelenmem olur. bel agrisi vs olmadigi icin de tutunmadir diyemiyorum. boyle birsey deneyimleyen olmusmuydu?
peki lekelenme de olmusmuyduCanim benimde basindan beri regl agrim cok fazla hatta regl gunumde kesin adet olacagim dedim benim 8. Gun idrar testinde cikti tabi 5. Gun embriyosu istersen yap yada kan ver umutsuzluga dusme cunku gercekten iki belirtide ayni.
Ayy iyi çok şükür içimi rahatlatiniz çok sağolun kızlarVar. Benim geçen cumartesi başladı hala görüyorum kese ve bebekte şu an bir sorun yok şükür. Başka arkadaslar da vardı gören. Doktorunuza da bilgi verin yine.
15 ocakta transfer olmuştum .ayy İnşallah yarım saatte kontrolüm var orda soyliyim dedimBence korkmayın,hatta doktora da söyleyin içiniz rahat etsin.Kaçıncı hafta şuan?
Benim öyle canım normalmişKızlar ben son bir hafta önce pozitifi gorduk bugunde kese için kontrolümüz vardı ama çok çok hafif kahverengi leke gördüm çok korkuyorum doktoru aramaya bile varmı böyle bişey yaşayan
Teşekkürler canım insan kendini dinliyor malesef hayırlısı olsun siz kaçıncı gün test yaptınız? embriyo kaç günlüktü?İlk gunu belirti olmuyor canim belirti arama ama ben 4. Gun gece wc kalktim boyle tansiyonum mu cikti dustu mu bilmiyorum soguk soguk terler gibi oldum belirti miydi bilmiyorum bide gece iki kere ani kasik agrisi oldu bende baskada olmadi ama herkeste bir belirti olmuyor belirti arama yani moralini yuksek tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?