İnşallah. Hepimiz bir an evvel kalp atışları duyalım rahatlayalim diyeceğim ama sanırım bundan sonra asla rahatlayamayacagizAyy sizi o kadar iyi anlıyorum kiii. Benimdr yarın randevum. Keseyi görmüştük şimdi bebeği görmemiz lazım. Her akıntı geldiğinde lavaboya koşuyorum acaba yine kahve leke mi diyehayırlı güzel haberler alalım inşallah yaa ama lekede hamileliğe dair tek belirtim sanırım
Hastanedeyim şimdi öğle aradı bitsin hemen vericem kanı. Doktorum progesteron da bakılsın istemişTebrik ederim canım ne zamn kan verceksin
Sıkıntı olmuyor canım herkeste aynı durum yaşandı bi kaç güne topluyor vücut kendiniKızlar merhaba Progestan fitilden ötürü vajina içinde şişlik oluşup fitili bırakınca ne kadar gün sonra normale döner deneyimleyen var mı aranızda?
Benimde 5. Gün doktordan doktorada değişiyor olabilir ama ben ilkinde de beklemedim 12. Günü 10 gün öğrenmiştimBilemedimki hoş benim işime gelir9 gün geçmiş oluyor 5. gün embriyosuydu bnm senin kaçıncı gündü belki onunla ilgili olabilir mi
Yok bunda daha olmadi cok sukur. Ama 6 yil once kizima hamileligimde 13 haftaliga kadar lekelenmem vardi.peki lekelenme de olmusmuydu
12 gün oldu ilaçları keseli ama şişlik hala aynı duruyor gibi geliyor bana doktorum ilaçlardandır dedi ama orada bişey var gibi hissediyorumSıkıntı olmuyor canım herkeste aynı durum yaşandı bi kaç güne topluyor vücut kendini
Kontrolün nasıl geçti canım15 ocakta transfer olmuştum .ayy İnşallah yarım saatte kontrolüm var orda soyliyim dedim
Evet evet öyle muhtemelenBenimde 5. Gün doktordan doktorada değişiyor olabilir ama ben ilkinde de beklemedim 12. Günü 10 gün öğrenmiştim
Tebrik ederim kucağınıza almak nasip olsun inşallahKizlar benimde bugun test gunum yurt disinda oldugum icin gerekmedikce kan testi yapilmiyor doktorumun verdigi testle bugunde yaptim 8. Gune gore koyulasmis doktorumla gorustum 2-3 hafta icinde ultrasyon randevusuna gidecegim insallah gidip saglikla kalp atisini yada atislarinigoruruz bu topikteki herkesin umudunu yesertsin Rabbim insallah
Bişey farkettim burda herkese merak ettiğiniz her şeyi sorup bilgi alıp okuyorsunuz , size sorulunca cevap vermiyorsunuz ne yani gebeliğinizi mi saklıyorsunuz. Burda herkes birbirinin üzüntüsüne ve mutluluğuna destek oluyor özel hayatını paylaşıyor.Merhaba keseden kaç gün sonra kalp atışı bebek gözüküyor
Anlamadım ? Neden saklayayım ? Saklasam millete neden sorayım sizde de akıntı var mıydı ? Belirti var mıydı ? Sizde böyle oldunuz mu? Demek ki,hamileyimBişey farkettim burda herkese merak ettiğiniz her şeyi sorup bilgi alıp okuyorsunuz , size sorulunca cevap vermiyorsunuz ne yani gebeliğinizi mi saklıyorsunuz. Burda herkes birbirinin üzüntüsüne ve mutluluğuna destek oluyor özel hayatını paylaşıyor.
ben adet olacağım gün yapmıştım sanırsam ovulasyon testi bu markası innotaydıBide kızlar acaba ovulasyın testi gösterir mi beta hcg durumunu
Bende onu düşünüyorum sırayla oda olsun ,buda olsun derkennnnİnşallah. Hepimiz bir an evvel kalp atışları duyalım rahatlayalim diyeceğim ama sanırım bundan sonra asla rahatlayamayacagiz. Bir doğsun, bir yürüsün, bir büyüsün....
İnsallah Allah razi olsunTebrik ederim kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Ben de öyleyim sürekli bir şeyler atıştırasım var, psikolojik mi acaba.Kızlar bugün transfer günü hariç 4. Günüm sürekli canım bişeyler çekiyor aranızda böyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?