2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşaAllah hakında hayırlısı olur inşaAllah kaç tane yumurta toplayabildiler. Bende 2 tane toplamislardi 1 tanesi 5. Güne kadar dayanami 1 tane kalmıştı.
12 tane toplanmış 11 tanesı ıslem gormus. 8 tanesı dollenmıs. azalıyor :) e2 1600 kusurlu bır sey cıkmıstı. ben tahmını 8 yumurta dıye dusunmustum.

Kizlar ben de 26 ocakta transfer oldum bazen kasık batmalari oluyo ama surekli değil bugün transfer hariç 7. günüm kan testi vermemek için zor tutuyorum kendimi. Sizce versem mi verip 7. gün sonuç alan var mi acaba?

Kizlar ben de 26 ocakta transfer oldum bazen kasık batmalari oluyo ama surekli değil bugün transfer hariç 7. günüm kan testi vermemek için zor tutuyorum kendimi. Sizce versem mi verip 7. gün sonuç alan var mi acaba?
kaçıncı gün transferin ıdrar testınde de cıkabılır aslında... ben de hıc dayanamam :)
bıde ıgne oldun mu o yanıltabılır . olmadıysan bence test dene.

cok bılgım yok ama burada okudugum bır sey vardı. 3.gunden sonra gelısımlerı sperm kalıtesı ıle ılgılı dıye.. ne kadar dogru bılmıyorum.. erkek ınfertelıtesı mı sızın peki

cok bılgım yok ama burada okudugum bır sey vardı. 3.gunden sonra gelısımlerı sperm kalıtesı ıle ılgılı dıye.. ne kadar dogru bılmıyorum.. erkek ınfertelıtesı mı sızın peki
Yok hayır aslında ben 2 defa hamile kaldım ve 2 side dış gebelikle sonuçlandı tüplerin alındı ve doktor tüp bebeğe geçelim hamile kalmanda sıkıntı yok dedi hamile kalıyordum ama tüplerim tıkalıydı 2 side ama şimdi tüp bebekte de böyle bir şey oldu ilginç

nerde tedavi göruyorsun hangı hastane.. labaratuvarda çok onemli .
kac tane su anda devam eden yumurta var peki.
Bilgimiz kısıtlı maalesef bazen anlamsız oluyor bazı seyler. ben mesela hıc hamıle kalamıyorum 10 senede 1 kez kaldım dogal yolla. genlerımıze kadar bakıldı. hıcbır problem yok. bır doktorda su var desın dıye cok yer gezdım. ıste sebepsız ama gercekten sebepsız :)

Maalesef öyle izmir su hastanesi
Şu anda takip edilen hiç embriyom kalmadı
6döllenen embriyodan tek transfer gerisi 5.güne kadar bekletildi ve hepsi öldü
1 tanesi 3. Gün dondurulmuş olarak transfer edildi işte onun sonucunu beklicem pozitif olursa mucize ama işte içime doğmuyor gibi

Anladim . 5..gune kalsa idi dondurulacakti.
Insallah transfer edilen bebis olur canim. Allahtan umit kesilmez.

Yokyaaaa baya baya var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…