Biliyorum canım hamileykende aşeren biri değildim ama stresten sürekli canım bişeyler istiyoPsikolojik tir canım hamilelik aşermesi olmaz daha erken .
Normal illa tam rakam olacak değil kiKızlar 644,19 dan 1186,49 a çıkmış. iki katı değil endişeliyimnormal mi
Korkudan yoğurdu üfleyerek yiyorum diyelimNormal illa tam rakam olacak değil kibende de bu civardaydı 2 gün önce aynı şekilde ilerlemişti
Bu ilk transferiniz mi? :) güzel düşünün güzel olsunKorkudan yoğurdu üfleyerek
12 tane toplanmış 11 tanesı ıslem gormus. 8 tanesı dollenmıs. azalıyor :) e2 1600 kusurlu bır sey cıkmıstı. ben tahmını 8 yumurta dıye dusunmustum.İnşaAllah hakında hayırlısı olur inşaAllah kaç tane yumurta toplayabildiler. Bende 2 tane toplamislardi 1 tanesi 5. Güne kadar dayanami 1 tane kalmıştı.
kaçıncı gün transferin ıdrar testınde de cıkabılır aslında... ben de hıc dayanamam :)Kizlar ben de 26 ocakta transfer oldum bazen kasık batmalari oluyo ama surekli değil bugün transfer hariç 7. günüm kan testi vermemek için zor tutuyorum kendimi. Sizce versem mi verip 7. gün sonuç alan var mi acaba?
cok bılgım yok ama burada okudugum bır sey vardı. 3.gunden sonra gelısımlerı sperm kalıtesı ıle ılgılı dıye.. ne kadar dogru bılmıyorum.. erkek ınfertelıtesı mı sızın pekiKızlar transfer olduğum embriyo dan ümidimi kestim bugün transfer sonrası 3. Gün bugün embriyolog aradı 5.güne gitmemiş takip edilen embriyo
sanırım bu transfer olduğuödağ diğerleri gibi gelişmez rahimde çünkü diğerlerinin hiç biri gelişmesi bu 3. Gün 9hücreli 3. Güne kadar gayet iyi gidiyor ne varsa 5e yaşamadılar anlamadım
Hayır 7. Denemem.Genelde çoğunda. Hamile kaldım ama ilerlemediBu ilk transferiniz mi? :) güzel düşünün güzel olsun
Yok hayır aslında ben 2 defa hamile kaldım ve 2 side dış gebelikle sonuçlandı tüplerin alındı ve doktor tüp bebeğe geçelim hamile kalmanda sıkıntı yok dedi hamile kalıyordum ama tüplerim tıkalıydı 2 side ama şimdi tüp bebekte de böyle bir şey oldu ilginçcok bılgım yok ama burada okudugum bır sey vardı. 3.gunden sonra gelısımlerı sperm kalıtesı ıle ılgılı dıye.. ne kadar dogru bılmıyorum.. erkek ınfertelıtesı mı sızın peki
nerde tedavi göruyorsun hangı hastane.. labaratuvarda çok onemli .Yok hayır aslında ben 2 defa hamile kaldım ve 2 side dış gebelikle sonuçlandı tüplerin alındı ve doktor tüp bebeğe geçelim hamile kalmanda sıkıntı yok dedi hamile kalıyordum ama tüplerim tıkalıydı 2 side ama şimdi tüp bebekte de böyle bir şey oldu ilginç
Maalesef öyle izmir su hastanesinerde tedavi göruyorsun hangı hastane.. labaratuvarda çok onemli .
kac tane su anda devam eden yumurta var peki.
Bilgimiz kısıtlı maalesef bazen anlamsız oluyor bazı seyler. ben mesela hıc hamıle kalamıyorum 10 senede 1 kez kaldım dogal yolla. genlerımıze kadar bakıldı. hıcbır problem yok. bır doktorda su var desın dıye cok yer gezdım. ıste sebepsız ama gercekten sebepsız :)
Anladim . 5..gune kalsa idi dondurulacakti.Maalesef öyle izmir su hastanesi
Şu anda takip edilen hiç embriyom kalmadı
6döllenen embriyodan tek transfer gerisi 5.güne kadar bekletildi ve hepsi öldü
1 tanesi 3. Gün dondurulmuş olarak transfer edildi işte onun sonucunu beklicem pozitif olursa mucize ama işte içime doğmuyor gibi
Aynen inşallah allahım tek duam teşekkür ederimAnladim . 5..gune kalsa idi dondurulacakti.
Insallah transfer edilen bebis olur canim. Allahtan umit kesilmez.
Yokyaaaa baya baya varTeşekkür ederim canımbu gün vermek istiyorum hastaneyi aradım sordum kan vermek için gelmek istiyorum diye doktora sorup dönüş yapacaklar operasyona girmiş haber bekliyorum. ya baksanıza ben çok istediğim için uydurmuyorum dimi üstteki bu sabah yaptığım diğeri dün akşam yaptığım
7. günü transferiminkaçıncı gün transferin ıdrar testınde de cıkabılır aslında... ben de hıc dayanamam :)
bıde ıgne oldun mu o yanıltabılır . olmadıysan bence test dene.
Bende bekliyorım az kaldı sabredelim kuzum. Güzel günler yakın inşallahGerçekten perşembeye kadar zor dayanılacak ama evde yapmicam sanırım. Tonla yapılmış pozitif testim var geçmişten zaten
Ben 6.gün kanda pozitifi gördüm canımKizlar ben de 26 ocakta transfer oldum bazen kasık batmalari oluyo ama surekli değil bugün transfer hariç 7. günüm kan testi vermemek için zor tutuyorum kendimi. Sizce versem mi verip 7. gün sonuç alan var mi acaba?
Sabriniza hayranim. Ben hep yaparim maalesef7. günü transferiminolumsuz olur diye korkuyorum cesaret edemedim teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?