2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar ben dun opu oldu.. bugun 1. Gunum 3. Gun embriyo olursa hangi gun transfer oluyor. Pazar mi.ptesi mi... yani ertesi gun mu oluyor... 5.gun embriyosu ise 6.gun mu.. bu konuda bilgi verebilir misiniz.. taze transfer olacagim.

Kizlar ben dun opu oldu.. bugun 1. Gunum 3. Gun embriyo olursa hangi gun transfer oluyor. Pazar mi.ptesi mi... yani ertesi gun mu oluyor... 5.gun embriyosu ise 6.gun mu.. bu konuda bilgi verebilir misiniz.. taze transfer olacagim.
Yok canım aynı günü 2. Gün ise ikinci günde yaparlar 5.gün embriyosu ise beşinci gün 6. Güne riske atıp bekletmezler ölebilir bence tabi .

Yok canım aynı günü 2. Gün ise ikinci günde yaparlar 5.gün embriyosu ise beşinci gün 6. Güne riske atıp bekletmezler ölebilir bence tabi .
Hmm anladim..tesekkur ederim.. ertesi gun mu ayni gun mu ondan emin olamadim :) o zaman nasip olursa ya pazar ya da sali olacagim.

Hmm anladim..tesekkur ederim.. ertesi gun mu ayni gun mu ondan emin olamadim :) o zaman nasip olursa ya pazar ya da sali olacagim.
İnşaAllah hakında hayırlısı olur inşaAllah kaç tane yumurta toplayabildiler. Bende 2 tane toplamislardi 1 tanesi 5. Güne kadar dayanami 1 tane kalmıştı.

Kızlar 644,19 dan 1186,49 a çıkmış. iki katı değil endişeliyim normal mi
Bende senin sonucu bekliyordum canım benimki daha çıkmadı . Yok canım endişe etme bence gayet güzel ufak defek rakamalara bakmazlar neredeyse 100/100 artmış .daha ne istiyon bacım

Bende senin sonucu bekliyordum canım benimki daha çıkmadı . Yok canım endişe etme bence gayet güzel ufak defek rakamalara bakmazlar neredeyse 100/100 artmış .daha ne istiyon bacım
Ya ne bileyim buz kestim iki kat artmamış diye.Doktor da iyi dedi.Ben kendimi 1288 e odaklamıştım. Hastalığımı sordum.İnşallah bir etkisi olmuyordur ya baya hastalıktan hareket edemiyorum.Ateş yükselirse sadece parol alabilirsin dedi

Yok canim sıkıntı yapma gayet güzel .hastalıgından etkilenmez beta merak etme .istirahat et dinlen herşeyin güzel gidiyor. Gerisi ultrason artık bebişini kalp sesini duyacağın günü beklemeyen artık başka kan sonucu istememiştir artık doktorun .

Kızlar 644,19 dan 1186,49 a çıkmış. iki katı değil endişeliyim normal mi
Canim belli bir degerden sonra iki katina cikma suresi 3 gunde sonra 4 gunde vs vs diye gidiyor benim bildigim.. ama seninki zaten 2 kati sayilir...hic telas yapma.

Canim ben izmirdeyim ama ben progestan gobekten olani vuruyorum kalcadan olani degil ozel hastane varsa yakinlarinda eger orda vurulabilirsin

Kızlar transfer olduğum embriyo dan ümidimi kestim bugün transfer sonrası 3. Gün bugün embriyolog aradı 5.güne gitmemiş takip edilen embriyo
sanırım bu transfer olduğuödağ diğerleri gibi gelişmez rahimde çünkü diğerlerinin hiç biri gelişmesi bu 3. Gün 9hücreli 3. Güne kadar gayet iyi gidiyor ne varsa 5e yaşamadılar anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…