Umutsuz bir sey demek istemem ama.. her sonuca haziriz bu surecte hepimiz.. hayirlisi neyse o olsun. Saglikli ise ilerler insallahDr ile görüşemedim ki mesai sonrası çıktı sonuç
Reglken olmadım ben regl 2. Gün gittik tedaviye başladık sonraki yumurta çatlamada hormon yükselince transfere gittimDondurulmuş transfer olan arkadaşlar
Reglin kaçıncı günü transfer oldunuz
Amin canım hayırlısı olsun inşallahUmutsuz bir sey demek istemem ama.. her sonuca haziriz bu surecte hepimiz.. hayirlisi neyse o olsun. Saglikli ise ilerler insallah
İç canım bişey olmaz ya ne olacak .hiç duymadım öyle bişey annem çok severmiş salebi bizde hep içmiş .elhamdulillah sağlığımız yerindeKozlar gebelikte salep içilir mi ya. Eşim almış gelmiş canım istedi ama bir yerde içilir yazıyor bir yerde içilmez.Bilen varsa yaZabilir mi acil
Ortalama Reglin kaçıncı günü oluyordu canım ?Reglken olmadım ben regl 2. Gün gittik tedaviye başladık sonraki yumurta çatlamada hormon yükselince transfere gittim
Ah bana nasıl umut oldunuz bilemezsiniz çok teşekkür ederim inşallahBende sizin gibi kalan 2 embiriyomdan 1 tanesini transfer oldum geriye kalanın akıbeti için arayın 2 gün sonra dediler maalesef devam etmedi dediler bende transfer olduğumdan ümidimi kestim ama meğer öyle değilmiş 3. Gün embriyom benimle pozitif 17. Günümüz bugünde umudunuzu kesmeyin bizim kafa yorduğumuz gibi değil rahim embriyo için en güzel ortam. Darısı size
Ne demek rica ederim hayırlı haberinizi bekliyorumAh bana nasıl umut oldunuz bilemezsiniz çok teşekkür ederim inşallah
Mesela geçen ay 16 sında regl oldum 26 sı teansfer olmuşOrtalama Reglin kaçıncı günü oluyordu canım ?
Bende 6gün kanda 54le gördümBen 6.gün kanda pozitifi gördüm canım
Bende ilk günler inanılmaz bir ağrı oluyordu artık alıştı 9 gündür vuruluyorum. Ve devlet hastanesi acilde yaptırıyorum ilk iğneyi sağlık ocağı yapmıştı ama memnun kalmadımCanim ben izmirdeyim ama ben progestan gobekten olani vuruyorum kalcadan olani degil ozel hastane varsa yakinlarinda eger orda vurulabilirsin
18 ci GünüDondurulmuş transfer olan arkadaşlar
Reglin kaçıncı günü transfer oldunuz
İnşallahBen de simdi kan vermeye gidiyorum insâllah sonuç pozitiftir
Hadi güzel haberlerleBen de simdi kan vermeye gidiyorum insâllah sonuç pozitiftir
GUzel haberler ver bize . Insallah :)Ben de simdi kan vermeye gidiyorum insâllah sonuç pozitiftir
Benim ki gelmiyor kuzu hiç sorun yaşamadım çok az leke yapıyor iç çamaşırıma sadeceKızlar ya bu fitili kullanıp geri gelmeyeni var mı ben başaramadım üzülüyorum bir kısmı geri geldikçe
Himm iyi o zaman yaptiriyosan sorun yokBende ilk günler inanılmaz bir ağrı oluyordu artık alıştı 9 gündür vuruluyorum. Ve devlet hastanesi acilde yaptırıyorum ilk iğneyi sağlık ocağı yapmıştı ama memnun kalmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?