- 17 Eylül 2023
- 283
- 270
- 23
Gönlümden geçen sabah kahvaltıyı yapıp erkenden vermekAynı vakitte gidipmkan verelim bare aynı anda öğrenelimilkşnde niyeyse hep pozitif diyordum ama bunda bişey diyemiyorum
Canım benim sonuçta geldi şükür benimkide 1280 şükürler olsun . Bende senin hesap 1350 civarı bekliyordum ama elhamdülillah ufak defek rakamlardan bişey olmazYaz sen de hemen inşallah güzel gelir
Masallah. Darisi basimiza.Canım benim sonuçta geldi şükür benimkide 1280 şükürler olsun . Bende senin hesap 1350 civarı bekliyordum ama elhamdülillah ufak defek rakamlardan bişey olmaz
Ay hadi çok şükür ya.İnşallah sağlıkla ilerlerCanım benim sonuçta geldi şükür benimkide 1280 şükürler olsun . Bende senin hesap 1350 civarı bekliyordum ama elhamdülillah ufak defek rakamlardan bişey olmaz
Benimde perşembe tutalım kendimiziGerçekten perşembeye kadar zor dayanılacak ama evde yapmicam sanırım. Tonla yapılmış pozitif testim var geçmişten zaten
Transfer günü hariç 7. Günüm beklemedeyim bugün aşırı miğdem bulandı, kokulara karşı aşırı hassasımSabriniza hayranim. Ben hep yaparim maalesefhemen yuzlesmek istiyorum. Hic yanilmadim..sonradan degisen olmadi.
Kan sonucum çıkmış 12.30 betaYokyaaaa baya baya var
Kaçıncı gün?Kan sonucum çıkmış 12.30 beta
Progesteron da 20.70 çıkmış
3.gün embriyosu transferin 11. GünüKaçıncı gün?
Bende sizin gibi kalan 2 embiriyomdan 1 tanesini transfer oldum geriye kalanın akıbeti için arayın 2 gün sonra dediler maalesef devam etmedi dediler bende transfer olduğumdan ümidimi kestim ama meğer öyle değilmiş 3. Gün embriyom benimle pozitif 17. Günümüz bugünde umudunuzu kesmeyin bizim kafa yorduğumuz gibi değil rahim embriyo için en güzel ortam. Darısı sizeKızlar transfer olduğum embriyo dan ümidimi kestim bugün transfer sonrası 3. Gün bugün embriyolog aradı 5.güne gitmemiş takip edilen embriyo
sanırım bu transfer olduğuödağ diğerleri gibi gelişmez rahimde çünkü diğerlerinin hiç biri gelişmesi bu 3. Gün 9hücreli 3. Güne kadar gayet iyi gidiyor ne varsa 5e yaşamadılar anlamadım
Doktorunuz tekrarlayın dicektir 2 gün sonra3.gün embriyosu transferin 11. Günü
İnşallah yükselirDoktorunuz tekrarlayın dicektir 2 gün sonra
Transferin kaçıncı günüydü canımKan sonucum çıkmış 12.30 beta
Progesteron da 20.70 çıkmış
2 gun sonra fikir verir test.. ne dedii drİnşallah yükselir
3. Gün embriyosu 11.günTransferin kaçıncı günüydü canım
Dr ile görüşemedim ki mesai sonrası çıktı sonuç2 gun sonra fikir verir test.. ne dedii dr
Bence yükselir 3.gün olduğu için az çıkmştr içini ferah tut3. Gün embriyosu 11.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?