2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar ya bu fitili kullanıp geri gelmeyeni var mı ben başaramadım üzülüyorum bir kısmı geri geldikçe
Bir de birisi yazmıştı alacağını alıyormuş vücut kalanını atıyormuş zaten meraklanma hiç sen. Bir de ben hem uyurken yapıyorum akşam yatmadan önce yapıyorum gelmiyor hiç bide sabah erken kalkıp 6 gibi yapıyorum yarım saat 40 dakika uyuyorum o zaman kalkınca çok az iç çamaşırımı ıslatıyor o kadarcık :)

Ben akşam 7 de yaptım hep düzen şaşmasın diye devam ettim ama gece almak mantıklı gerçekten

Eşinize sperm testleri yapıldı mı? Hem yapı hem de genetik. 3. Günden sonra sperm genetiği devreye giriyor benim de 10 embriyomdan 2 tane kaldı hepsi 3. Günden sonra gitti çünkü eşimin genetik problemi var. Genetik teste göndererek karar verdik transfer embriyosuna

Ya kızlar 3günde 1 progestan iğne almaktan canımız çıktı maddi olarak yokmu bunun altarnetifi ya hu imanımız gevredi valla dicem doktora

Ben akşam 7 de yaptım hep düzen şaşmasın diye devam ettim ama gece almak mantıklı gerçekten
Bana hiç saat vermedi doktor ben de işe gitme saatime göre ayarladım öğlen 2 de de iğne oluyorum öyle yaptım canım ama uyurken alınca gerçekten akmıyor :)

Sperm tahlili verdik sadece ordada yeterli dendi sorun yok dendi ama bu olaydan sonra belki ileri boyut bakılır sonuca göre

Ahah kızlar az önce annem burdaydı , anne hamileliğin ilk zamanlarında belin ağrıdı mı dedim ağrır kızım öyle bi heryerin ağrırki nolduğunu bilemessin diyooo

Kızlar ovitrelle vurup sonrasınde erken genelik testi yapan var mı kaç gün sonra yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…