Hadi bakalim guzel haberlerle gelirsin insallahBen de simdi kan vermeye gidiyorum insâllah sonuç pozitiftir
Bir de birisi yazmıştı alacağını alıyormuş vücut kalanını atıyormuş zaten meraklanma hiç sen. Bir de ben hem uyurken yapıyorum akşam yatmadan önce yapıyorum gelmiyor hiç bide sabah erken kalkıp 6 gibi yapıyorum yarım saat 40 dakika uyuyorum o zaman kalkınca çok az iç çamaşırımı ıslatıyor o kadarcık :)Kızlar ya bu fitili kullanıp geri gelmeyeni var mı ben başaramadım üzülüyorum bir kısmı geri geldikçe
Ben akşam 7 de yaptım hep düzen şaşmasın diye devam ettim ama gece almak mantıklı gerçektenBir de birisi yazmıştı alacağını alıyormuş vücut kalanını atıyormuş zaten meraklanma hiç sen. Bir de ben hem uyurken yapıyorum akşam yatmadan önce yapıyorum gelmiyor hiç bide sabah erken kalkıp 6 gibi yapıyorum yarım saat 40 dakika uyuyorum o zaman kalkınca çok az iç çamaşırımı ıslatıyor o kadarcık :)
Eşinize sperm testleri yapıldı mı? Hem yapı hem de genetik. 3. Günden sonra sperm genetiği devreye giriyor benim de 10 embriyomdan 2 tane kaldı hepsi 3. Günden sonra gitti çünkü eşimin genetik problemi var. Genetik teste göndererek karar verdik transfer embriyosunaKızlar transfer olduğum embriyo dan ümidimi kestim bugün transfer sonrası 3. Gün bugün embriyolog aradı 5.güne gitmemiş takip edilen embriyo
sanırım bu transfer olduğuödağ diğerleri gibi gelişmez rahimde çünkü diğerlerinin hiç biri gelişmesi bu 3. Gün 9hücreli 3. Güne kadar gayet iyi gidiyor ne varsa 5e yaşamadılar anlamadım
Bana hiç saat vermedi doktor ben de işe gitme saatime göre ayarladım öğlen 2 de de iğne oluyorum öyle yaptım canım ama uyurken alınca gerçekten akmıyor :)Ben akşam 7 de yaptım hep düzen şaşmasın diye devam ettim ama gece almak mantıklı gerçekten
Sperm tahlili verdik sadece ordada yeterli dendi sorun yok dendi ama bu olaydan sonra belki ileri boyut bakılır sonuca göreEşinize sperm testleri yapıldı mı? Hem yapı hem de genetik. 3. Günden sonra sperm genetiği devreye giriyor benim de 10 embriyomdan 2 tane kaldı hepsi 3. Günden sonra gitti çünkü eşimin genetik problemi var. Genetik teste göndererek karar verdik transfer embriyosuna
Ooo çok iyiBende 6gün kanda 54le gördüm
Senin 3 günde bir mi benim her günYa kızlar 3günde 1 progestan iğne almaktan canımız çıktı maddi olarak yokmu bunun altarnetifi ya hu imanımız gevredi valla dicem doktora
Ben diyorum ki testi verip sonra hastanenşn tuvaletinde de gebelik testi yapasım varGönlümden geçen sabah kahvaltıyı yapıp erkenden vermekçok geçe bırakmayalım sonrakileri yapmaya devam edersek dayanamam geç saatlere kadar
Yaa çok hoşsunBen diyorum ki testi verip sonra hastanenşn tuvaletinde de gebelik testi yapasım varçok heyecanlıyım ya
Hayır hergün günde 2tane kutu olarak 3günde 1 alıyoruzSenin 3 günde bir mi benim her güntukendimmm...
Ay ben de koku olayını sordum anneme dedi ki evet hemen her şeyin kokusu daha net gelir dediAhah kızlar az önce annem burdaydı , anne hamileliğin ilk zamanlarında belin ağrıdı mı dedimağrır kızım öyle bi heryerin ağrırki nolduğunu bilemessin diyooo
Ahah kızlar az önce annem burdaydı , anne hamileliğin ilk zamanlarında belin ağrıdı mı dedimağrır kızım öyle bi heryerin ağrırki nolduğunu bilemessin diyooo
Kiz ben hem sabah hem aksam gobegimden vuruyorum ignemi ve artik zorlanmaya basladim igne ucu batiyor ama ittiriyorum ilerlemiyor bile gobegimin eti mo gerildi gevsedi mi anlamadimSenin 3 günde bir mi benim her güntukendimmm...
Evet banada oyle olmaya basladi tavuk hasladim bugun kokusundan yiyemedimAy ben de koku olayını sordum anneme dedi ki evet hemen her şeyin kokusu daha net gelir dedi
Benden çok fazla geliyor ben beceremiyorum galiba sürekli aynı şeyi yaşıyorumBenim ki gelmiyor kuzu hiç sorun yaşamadım çok az leke yapıyor iç çamaşırıma sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?