2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar ovitrelle vurup sonrasınde erken genelik testi yapan var mı kaç gün sonra yaptınız
Ben canım 26 ocakta ovitrelle vuruldum dün ve bu gün erken gebelik testi yaptım testler böyle üstteki bu günkü

Eklentiler

• 20240202_100401.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar ovitrelle vurup sonrasınde erken genelik testi yapan var mı kaç gün sonra yaptınız
Canim ben yapmistim 15 gun sonrasinda pozitif cikti testte ama kan verdim negatif cikmisti cok uzulmustum catlatma ignesinin etkisinden oyle cikmis demisti doktorum

Benden çok fazla geliyor ben beceremiyorum galiba sürekli aynı şeyi yaşıyorum
Bende sorun yasamiyorum ama hemsire bana fitili koydun 1 saat sonra baktin hepsi ic camasirinda tekrar fitil koycaksin demisti sukur cok az akiyor sadece oda normal demisti doktor

Kizlar 6.haftamdsyim WC de peceteye silerken kirmizimsi leke geldi. İğne ucu kadar. Çok çok ince çizgi gibi. Başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki napicagimi şaşırdım. Benzer durum ya da bilgisi olan var mı. Doktora yazdım bu saatte dönmez. Çok çok tedirginim

Ben yaptım canım 19unda yaptım ovitrelle 29unda idrar testinde çok silik çizgi çıktı sonra 2 gün sonra bir daha yaptım baya belirgin çıktı ikinci çizgi Eki Görüntüle 3380871
Bu test var elimde çatlatma iğnesini yapalı 11. Gün canım bu gün o yüzden bilemedim napsam

Eklentiler

• IMG_8461.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 48
Uyumadan önce yapıyorum hiç gelmiyor. Öyle deneyin bir de.
Bende birini uyumadan yapıyorum gündüz llqnı yapınca yarım saat yatıyorum hemşire öyle söyledi ve geri gelsede tekrarlamayın demişti ben sordum ilk yaptığımda geri gelme olmuştu o yeteri kadarı alıyordur dedi

Canim yerlesme kanamasi da olabilir ama doktorun ozelse cevap vermesi lazim yani benim ilaclarla ilgili sikintim oldu ben yazdim cevap verdiler yarim saat sonra

Himm banada tekrar yeniliceksin demisti

Yok canim. Hic gebelik olmadi.. cok catlatma igneli tedavi oldum..gecen ay asilama olmustum yine testim pozitifti.. ama bildigim icin kendimi hic sevinmedim..test gunumde 0 cikti zaten
Anladım canım Rabbim hepimiz için hayırlı zamanda sağlıkla kucaklarımızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…