Benim yarın test günümYarınıda geçirirsem bi cesaret gelse Pazar sabahı yapmayı düşünüyorum ama en kötü salı test günüm ama pazartesi kan vericem
İnşaAllah güzel sonuçlar alırız miniğiniz sizinledir ☺Benim yarın test günüminş güzel haberlerle gelirim
Tutunuyo bence dua edicemAz önce uzayan pembemsi akıntı geldii…regl olmuyorumdur dimi? Allahhım nolur olmasıınn
Benim ilk ve çok uğraştık onun içinKız gören ilk sanacak öyle bi hallerdeyim. Bide ilkşnde tutacak modundaydım emindim çok şükür tuttu doğdu ikincide tutmayacak dedim tutmadı bunda da sevinemiyorum niye bilmiyorum bi nötr haldeyim.
Hayır hayır stres yapma kendine bi kaç gün lekelenme falan sürebiliyormuş öyle okudum hepAz önce uzayan pembemsi akıntı geldii…regl olmuyorumdur dimi? Allahhım nolur olmasıınn
Ayy inşş sadece tutunma lekelenmesidirHayır hayır stres yapma kendine bi kaç gün lekelenme falan sürebiliyormuş öyle okudum hep
Yaa maşallah kaçıncı gün embryosu yanılmıyorsam aynı gün transfer olmuştuk dimi 22 ocakEki Görüntüle 3380888 kocam test getirmis yaptım. 10. Gün bugün silik çizgi var. Kısmet bakalım test pazartesi zaten.
Dönmediler maalesef. İnşallah yerleşme kanamasıdir. Şuana kadar hiç bir şey görmemiştim. Ne diyebilirim ki dua ediyorum sadece.Canim yerlesme kanamasi da olabilir ama doktorun ozelse cevap vermesi lazim yani benim ilaclarla ilgili sikintim oldu ben yazdim cevap verdiler yarim saat sonra
İçiniz rahat olsun ya ağrılı ve çok kanama yoksa ondan bir şey olmaz inşallahKizlar 6.haftamdsyim WC de peceteye silerken kirmizimsi leke geldi. İğne ucu kadar. Çok çok ince çizgi gibi. Başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki napicagimi şaşırdım. Benzer durum ya da bilgisi olan var mı. Doktora yazdım bu saatte dönmez. Çok çok tedirginim
İnşallah canım inşallahİçiniz rahat olsun ya ağrılı ve çok kanama yoksa ondan bir şey olmaz inşallahağrı ve kanama tarzı olunca doktorlar önemli sayıyor sanırım
Kendini yorma uzan dinlen hicbir is yapma yarina mutlaka donerler sana donmezlerse sen ara ulasmaya calis ama kotuyu dusunme dualarimiz seninleİnşallah canım inşallahelimden Bir şey gelmiyor. Hem doktor ne diyecek ki. Zaten fitil iğne kullanıyorum. Her şey Allah'tan. Sen de mi 6.haftadasin canım
Akıntıyla karışık gelmiştir o yerleşmedendir. Endişe etme.Az önce uzayan pembemsi akıntı geldii…regl olmuyorumdur dimi? Allahhım nolur olmasıınn
Evet benim 3. Gün taze transferdi.Yaa maşallah kaçıncı gün embryosu yanılmıyorsam aynı gün transfer olmuştuk dimi 22 ocak
Benimde öyle sen ovitrelle olmuşmuydun sonradanEvet benim 3. Gün taze transferdi.
Bu kadar net çıkmaz Ama,ovitrelle 14-15 günde çok aşırı silik çıkabilirCanim ben yapmistim 15 gun sonrasinda pozitif cikti testte ama kan verdim negatif cikmisti cok uzulmustum catlatma ignesinin etkisinden oyle cikmis demisti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?