2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ama bi belirtim yok kızlar dün bi mide ağrısı oldu pozitif olanlar nasıldınız benim ablam tüp bebek yaptırmıştı onda çok kasık ağrısı olmuştu ve pozitif oldu bende olmayınca bi tedirginim

Kız gören ilk sanacak öyle bi hallerdeyim. Bide ilkşnde tutacak modundaydım emindim çok şükür tuttu doğdu ikincide tutmayacak dedim tutmadı bunda da sevinemiyorum niye bilmiyorum bi nötr haldeyim.
Benim ilk ve çok uğraştık onun için tutunsun bebeklerimiz annelerine lütfennnnn olumsuz düşünme hiç stres olma sende ne güzel bir bebeğinde varmış olumlu olalım.

Kizlar benim testimin sonucu çıktı 5'ten küçük negatif yani 5. Gun embriyosu 7. Gunumdu bugün olsa çıkardı kesin dimi belki yükselir diye dua edeceğim ama sanmıyorum

Canim yerlesme kanamasi da olabilir ama doktorun ozelse cevap vermesi lazim yani benim ilaclarla ilgili sikintim oldu ben yazdim cevap verdiler yarim saat sonra
Dönmediler maalesef. İnşallah yerleşme kanamasıdir. Şuana kadar hiç bir şey görmemiştim. Ne diyebilirim ki dua ediyorum sadece.

İçiniz rahat olsun ya ağrılı ve çok kanama yoksa ondan bir şey olmaz inşallah ağrı ve kanama tarzı olunca doktorlar önemli sayıyor sanırım

İçiniz rahat olsun ya ağrılı ve çok kanama yoksa ondan bir şey olmaz inşallah ağrı ve kanama tarzı olunca doktorlar önemli sayıyor sanırım
İnşallah canım inşallah elimden Bir şey gelmiyor. Hem doktor ne diyecek ki. Zaten fitil iğne kullanıyorum. Her şey Allah'tan. Sen de mi 6.haftadasin canım

İnşallah canım inşallah elimden Bir şey gelmiyor. Hem doktor ne diyecek ki. Zaten fitil iğne kullanıyorum. Her şey Allah'tan. Sen de mi 6.haftadasin canım
Kendini yorma uzan dinlen hicbir is yapma yarina mutlaka donerler sana donmezlerse sen ara ulasmaya calis ama kotuyu dusunme dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…