Ayy çok güzelmiş indirdim hemenKızlar çok güzel iki tane uygulama buldum yükleyin bebeği 3D gösteriyorEki Görüntüle 3381266
Olsun canım adet tarihini bilmesen bile tranfer den 15 20 gerisini hesaplarsan ortalama 5. Haftalık çıkıyor ultrasona gittiğinde 7veya 8 hafta ara bir şey söyleyecek sana . Bebeğin tutunması bağlı olarak bir kaç gün önce bir kaç gün sonrası bir rakamla 7 8 hafta arası bir şey diyecektir .önemli olan sağlıkla gelişsin haftasının bir önemi yok artık .Ayy benimkide 13 üne gel hem kalp atışı hem kese görelim dedi sabırlıyım aslında işe gidip geliyorm geçyo zaman ama yani yinede insan on gün ne görcek nolcak herşey yolundamı bilmemek kötü , iki günde bi kan artışı görünce en azından herşey yolunda diyorduk şimdi hiçbişey bilmeden bekliyoruz , ben suni menepoza girdiğim için bilmiyorum son adeti
Evet benimde çok hoşuma gitti harika bir uygulaAyy çok güzelmiş indirdim hemen
Nasıl geçiriyorsun gününü peki? Ben az önce markete indim eşimle iyi geldi.Elimiz
benim de 5. Günümöyle belirgin bir belirti yok bende de. Sorun olduğunu sanmıyorum
Kaçıncı gününBen hiçbirşeyimi gizleyemiyorum ya , hemen anlar zaten bir de onla uğraşmıyım diye beklemedeyim
Test yapmayacağım arada şeytan dürtüyor sadece. Eziyet olur bana biliyorum benim 4. Transferim buAma sizin daha 5. Günmüş en azından bir 7 ye gelin bence ya, ben google bir bakmıştım . Bir doktor kendi sitesinde şöyle yazmış “sabırsız hastalarımız yüzünden biz testleri 7. Güne aldık sonrada tekrarlatıyoruz diye” kendi hastalarına 7. Günde yapıyormuş en az 30 , 50 arası değeri pozitif değerlendiriyomuş
İos için var mı acabaKızlar çok güzel iki tane uygulama buldum yükleyin bebeği 3D gösteriyorEki Görüntüle 3381266
Kaçıncı gün işe gittin canım?Ayy benimkide 13 üne gel hem kalp atışı hem kese görelim dedi sabırlıyım aslında işe gidip geliyorm geçyo zaman ama yani yinede insan on gün ne görcek nolcak herşey yolundamı bilmemek kötü , iki günde bi kan artışı görünce en azından herşey yolunda diyorduk şimdi hiçbişey bilmeden bekliyoruz , ben suni menepoza girdiğim için bilmiyorum son adeti
MasallahYok tek di :)
Benim 2 gün öyle çok ağrıdı sonra gectiKuyruk sokumu ağrıyan var mı yaa, böyle ağır bişey kaldırmışsında ağrımış gibi uzun uzun ağrıyo benimm
Bizim var ben sordum doktor onu konuşabilmemiz için gebeliğin oluşması gerekli dedi. Bebeğin kan durumuna göre ilaç oluyormuş sanırım net bilmiyorumKizlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı ,? Bu durumda nasıl bir önlem alınıyor ?
Zaten ilk sureclerde önemli olsa sorarlardi canım . İğnesi falan oluyormuş sonradan. Dikkat etmek lazım.Bizim var ben sordum doktor onu konuşabilmemiz için gebeliğin oluşması gerekli dedi. Bebeğin kan durumuna göre ilaç oluyormuş sanırım net bilmiyorum
Evet ama hamile kalmayı engelleyici veya tüp bebek süreci ile ilgisi yokmuş öyle demişlerdiZaten ilk sureclerde önemli olsa sorarlardi canım . İğnesi falan oluyormuş sonradan. Dikkat etmek lazım.
Bayan negatif olunca mıydı kan uyuşmazlığı ? Benim eşim negatif ben pozitifimBizim var ben sordum doktor onu konuşabilmemiz için gebeliğin oluşması gerekli dedi. Bebeğin kan durumuna göre ilaç oluyormuş sanırım net bilmiyorum
Var canım ben de indirdim :)İos için var mı acaba
Ben negatifim , eşim pozitif eğer bebeğimiz pozitif olursa oluyormuş sanırım. Ama yine de detaylı bildiğim bir konu değil yanlış bilgi vermiyim kontrole gideceksiniz ya canım bir sorarsınBayan negatif olunca mıydı kan uyuşmazlığı ? Benim eşim negatif ben pozitifim
Benimkide ios canim inşaAllah bulursun. hamilelik + yaz yolladigim uygula resminin aynısını yükleİos için var mı acaba
Evet benimde çok hoşuma gitti harika bir uygula
Elikaİos için var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?