2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Nasıl geçiriyorsun gününü peki? Ben az önce markete indim eşimle iyi geldi.
Annem bende yardımcı olmak için. Onunla yürüyüşe çıktık biz de bugün.
Dünyada kabul gören hamilelik belirtilerinden bazıları bunlarmış kızlarEki Görüntüle 3381332
alt karında şişlik benim en büyük belirtim oldu 3 gebeliğimde.
Gaz da var, ev 22 derece olmasına rağmen biraz üşüyorum da. Hayır olsun

Benim de ayaklar hep buz gibi gaz da oluyor. Bağırsaklarımda sürekli çalışma halinde

Kızlar valla ben transferin 2. Günden 3. Günden itibaren bu belirtilerin hepsini yaşıyorum ve progestana transfer öncesi başladım o zaman hiç bir belirtisi yoktu her şey transferden sonra başladı ben hamilelik belirtisi olarak yaşadım ve hep başından beri hissettim yani belirti olduğunu kimisi belirti görmüyor ama benim ki çok netti belirtiler

Ama bunlar bizler için geçerli değil bence aldığımız ilaçlar birçoğuna sebep oluyor çünkü
Canım kitaptan alıntıymış, bu arada benim ikinci denemem ilkinde baya bişi olmamıştı, şimdi bu listeden baya var bende ama daha sonucum cıkmadan bişi demekte anlamsız, haklısın olmayabilir de. Ben kendim merakımdan bakıyorum paylaşım dedim. Herkes soruyo ya şu var mı bu var mı diye

Kızlar selam bende pazartesi transfer oldum 5. Gün 2 embriyo bugün transfer harici 5. Günüm kaset test yaptım ama negatif çıktı tek çizgi çok moralim bozuk test günüm perşembe günü normalde aranızda böyle olan var mı

ya pis boğazlıktan ya da gerçekten aşermekten içmemem gereken kelle paça çorbasından bir miktar içmem gerekiyor azdan bişey olmaz demi? Hasta olduğumdan ilaç da alamıyorum. Bişeylern içine sirke limon sarımsak basasım geldi . İçen var mı hiç ya da doktoruna danışan? ( dipnot:boğa burcuyum)

Evet ya hamileliklerimde doktor o şişliğin sebebini progesteron salgılamam olarak söylemişti. Şimdi zaten tonla alıyoruz. Bilemiyorum o yüzden.
Evet işte birçok şeye ilaçlar sebep oluyor 4. Transferim bu benim hamileliğimde de negatif olan transferimde de aynı şeyleri yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…