Elikaİos için var mı acaba
Evet evet aynen canım bir engel değil ama önleyici tedbiri almak lazım.Evet ama hamile kalmayı engelleyici veya tüp bebek süreci ile ilgisi yokmuş öyle demişlerdi
Benim bildiğim kadin negatif erkek pozitif olunca sıkıntı oluyomus benimde eşim negatif ama bi sorun olmaz dedilerBayan negatif olunca mıydı kan uyuşmazlığı ? Benim eşim negatif ben pozitifim
Evet Elika adet takvimi ama ( hamilelik + ) sadece hamilelik için ve bebeği 3D ultrason ile gösteriyor . Çok güzelBen elika kullanıyorum yıllardır
Annem bende yardımcı olmak için. Onunla yürüyüşe çıktık biz de bugün.Nasıl geçiriyorsun gününü peki? Ben az önce markete indim eşimle iyi geldi.
alt karında şişlik benim en büyük belirtim oldu 3 gebeliğimde.Dünyada kabul gören hamilelik belirtilerinden bazıları bunlarmış kızlarEki Görüntüle 3381332
Buldum indirdim :)) teşekkürlerBenimkide ios canim inşaAllah bulursun. hamilelik + yaz yolladigim uygula resminin aynısını yükle
Benim de ayaklar hep buz gibiAnnem bende yardımcı olmak için. Onunla yürüyüşe çıktık biz de bugün.
alt karında şişlik benim en büyük belirtim oldu 3 gebeliğimde.
Gaz da var, ev 22 derece olmasına rağmen biraz üşüyorum da. Hayır olsun
Ama bunlar bizler için geçerli değil bence aldığımız ilaçlar birçoğuna sebep oluyor çünküDünyada kabul gören hamilelik belirtilerinden bazıları bunlarmış kızlarEki Görüntüle 3381332
Hamilelik + olanı indirdim güzele benziyor
Ay hadi inşallahAnnem bende yardımcı olmak için. Onunla yürüyüşe çıktık biz de bugün.
alt karında şişlik benim en büyük belirtim oldu 3 gebeliğimde.
Gaz da var, ev 22 derece olmasına rağmen biraz üşüyorum da. Hayır olsun
Evet ya hamileliklerimde doktor o şişliğin sebebini progesteron salgılamam olarak söylemişti. Şimdi zaten tonla alıyoruz. Bilemiyorum o yüzden.Ama bunlar bizler için geçerli değil bence aldığımız ilaçlar birçoğuna sebep oluyor çünkü
Cok sevindim hayirli olsunnSonucuumm pozitif
Canım kitaptan alıntıymış, bu arada benim ikinci denemem ilkinde baya bişi olmamıştı, şimdi bu listeden baya var bende ama daha sonucum cıkmadan bişi demekte anlamsız, haklısın olmayabilir de. Ben kendim merakımdan bakıyorum paylaşım dedim. Herkes soruyo ya şu var mı bu var mı diyeAma bunlar bizler için geçerli değil bence aldığımız ilaçlar birçoğuna sebep oluyor çünkü
Evet işte birçok şeye ilaçlar sebep oluyor 4. Transferim bu benim hamileliğimde de negatif olan transferimde de aynı şeyleri yaşadımEvet ya hamileliklerimde doktor o şişliğin sebebini progesteron salgılamam olarak söylemişti. Şimdi zaten tonla alıyoruz. Bilemiyorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?