2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ne olur kendimizi koruyalim her gun dua edelim her gruptan bebiş kaybedildiyinde kahr oluyorum neden ya keşke hiç bir anne gözü yaşlı kalmasa. İsyan edesim geliyor çok korkuyorum😞😞😭
Zorlu bir yoldayız.. 😔 bu yolda hepsi tecrübe bizlere 🙏🏻

kızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Bu haber beni o kadar üzdü ki anlatamam Allah sabır versin 🙏🏻

kızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Allah sabır versin çok zor. inşallah bundan sonraki gebeliklerin çok sağlıklı olur hiç kuskusuz geçer gider 🙏🏻

Allah sabır versin çok üzüldüm.. 🙏

Kızlar benimde karnimin asagisı cox sert. Gobegimin asagi saginda sanki yumru biseyler var boyle kasiliyor iceriden bitek orasi aciyor elimle bastirdigimda ayakalrimi acdigimda aciyor boyle garip bisey kestiremiyorum ne oldugunu

Üzgünüm.. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum 😔 başın sağolsun 🙏🏻

Başın sağolsun canım Allahım sizi cennetinde kavuştursun inşallah🤲 çok üzgünüm diyecek bir şey bulamıyorum başka

Yalancı kasılmalar canım bir çoğumuz yaşıyoruz bunu kasılma oldugunda hareket et bol su iç hemen geçiyor zaten
Ama yarın say günde kaç kez oldugunu 10 dan fazla olmamalı dedi doktorum
Doktoruna söylersen magnezyum verir
Magnezyum kullaniyorum aslnda ama su ara suyu azalttim ondanda suphelendim

Aynısını yaşadım bugün. Ben de bikaç gündür çok yordum kendimi vajinada iğne batma hissi karnımda sertlik bi ağırlık hissi oldu tüm gün dediğin gibi,bebişimin de hareketlerini çok hissedemedim bu sertlik yüzünden heralde. Şimdilik dinleniyorum bakalım hafif hisseder gibi oldum hareketlerini içim rahatladı
Ayni soylediklerin oluyor bi agirlik geliyor karnima.benim plesentam önde oldugu icin tek tük hissedebilirsem iste 🤷‍♀️.iyice kaslari gelisene kadar bu sekilde olacakmis hareketleri 😢

Kızlar günaydın. İdrarda leykösit kaç olmalı? Ben dün testleer yaptırdım idrarımda bakteri ve lökosit çok rengide bulanık çıkmış.

Magnezyum kullaniyorum aslnda ama su ara suyu azalttim ondanda suphelendim
Benimde bir haftadir agrim var karnimda ve gobegimin sag assgisinda kasiliyo ayakta durunca egilince bişeye uzanınca acıyor bilemiyorum ne oldugunu. Bende son zamanlar suyu cok azalttim unutuyorum hep

O çok normal canım benim ilk 1 ay hergün batma aprı oldu sonuçta o dikiş yerleri iyileşiyor
Şimdide arada bi batma oluyor
Dün dayanamayıp idrar tahlili verdim. Biraz enfeksiyon varmış. İdrarımı yaptıktan sonra ayağa kalkınca bacaklarımdan su gibi akıntı akıyordu. Üromisin ve gyno-lomexin vajinal fitil verdi. Gece yaptım sabah iç çamaşırım sırılsıklam kalktım.

Back
X