2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
İdrar enfeksiyonu hepimizde var doktor da dedi bana gebelerde çok oluyor mantar idrar enfeksiyonu vs diye 😕 bende de çıktı

kızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Ne denebilir ki başın sağolsun canim Allah tekrar karnını doldursun ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

kızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Ne denir ne söylenir inan bilemiyorum arkadaşım rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde yaşatsın sana bu duyguları. İmtihan dünyası kuzum herşey allahtan sabırlar diliyorum evet çok zor bi süreç ama sen çok güçlüsün onlar melek senin şefaatçin olucak❤️

Ayni soylediklerin oluyor bi agirlik geliyor karnima.benim plesentam önde oldugu icin tek tük hissedebilirsem iste 🤷‍♀️.iyice kaslari gelisene kadar bu sekilde olacakmis hareketleri 😢
Benim de aşağıda biraz olması gerekenden doktorum demişti zaten sancı yaşayabilirsin sıkıntı yok diye

Kizlar bir sorum var iki gundur karnim tas kesiliyor top gibi oluyor arada bide adet agrisi gibi agri girip cikiyor ve alt bolgemde doluluk hissi var sizlerdede oluyormu boyle.dün bayagi merdiven indim ciktim kucagimda kizimla ve bebek arabasiyla ondan sonra olmaya basladi.3 gun once detaylida hersey normaldi ama merdivenleri agirlikla cikip indim diyemi oluyor acaba😏
Canım bu halinle çocuğu kucağına almamaya çalış ondandır büyük ihtimalle

Başın sağolsun canım başka ne denir ki😔 Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Sürekli ağrıları oluyormuş canım
Benim bi arkadaşımda 2 ay önce dogumunda bağlattı. Benim doğuma daha var nasılsa o zamana kadar o nasıl şeyler yaşayacak bakalım bi sorarım bende bu konuyu biraz daha araştırayım o zaman. Çok teşekkür ederim canım

Başınız sağ olsun Allah cennetinde buluştursun inşallah sizi 🙏

Dün dayanamayıp idrar tahlili verdim. Biraz enfeksiyon varmış. İdrarımı yaptıktan sonra ayağa kalkınca bacaklarımdan su gibi akıntı akıyordu. Üromisin ve gyno-lomexin vajinal fitil verdi. Gece yaptım sabah iç çamaşırım sırılsıklam kalktım.
Vajinal fitiller akıntı yapıyor canım
Eğer çok sıkıntı yapıyosan doktora git amniyon sıvısı testi yapar sumu yoksa akıntımı anlarsın

Allah sabır versin kuzm gönlüne ferahlık versin inşallah

Herkese merhaba uyku tulumu alan var mi , tavsiye edeceginiz bi marka var mi? Kac tog alinmali ? Kararsiz kaldim cok

Herkese merhaba uyku tulumu alan var mi , tavsiye edeceginiz bi marka var mi? Kac tog alinmali ? Kararsiz kaldim cok
Arkadaşım bebeğinden kalan ergopouchun 2.5 tog tulumunu verdi bana, baya kaliteli güzel bir şey. Eviniz serinse 2.5 tog alın falan diyorlar ama bence normal oda sıcaklığında bile iyi 2.5 tog. Daha incesi ince gelirdi bana açıkçası

Sizde de aynı problem yaşandı mı
Canım dedim ya progestan evet çok akıntı yapıyor bende su sanıp doktora gitmiştim test yapıldım progestan akıntısı çıktı
Ben günde 1 tane kullanmama rağmen çok akıntım var sen 3 tane kullanıyosun birde iğnesini yapıyosun senin akıntın daha fazla olur normal yani hiç sıkıntı yapma

Back
X