- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne denebilir ki başın sağolsun canim Allah tekrar karnını doldursun ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinkızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
5e kadar normalKızlar günaydın. İdrarda leykösit kaç olmalı? Ben dün testleer yaptırdım idrarımda bakteri ve lökosit çok rengide bulanık çıkmış.
Ne denir ne söylenir inan bilemiyorum arkadaşım rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde yaşatsın sana bu duyguları. İmtihan dünyası kuzum herşey allahtan sabırlar diliyorum evet çok zor bi süreç ama sen çok güçlüsün onlar melek senin şefaatçin olucakkızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Benim de aşağıda biraz olması gerekenden doktorum demişti zaten sancı yaşayabilirsin sıkıntı yok diyeAyni soylediklerin oluyor bi agirlik geliyor karnima.benim plesentam önde oldugu icin tek tük hissedebilirsem iste.iyice kaslari gelisene kadar bu sekilde olacakmis hareketleri
![]()
Benimde 3 doz var elimde onlar bittiğinde doktor bi ihtimal devam edebiliriz felan dedi.Muhtemelen kullanacağım![]()
Sürekli ağrıları oluyormuş canımAaa ne yönden pişman oluyorlarmış ki canım
Canım bu halinle çocuğu kucağına almamaya çalış ondandır büyük ihtimalleKizlar bir sorum var iki gundur karnim tas kesiliyor top gibi oluyor arada bide adet agrisi gibi agri girip cikiyor ve alt bolgemde doluluk hissi var sizlerdede oluyormu boyle.dün bayagi merdiven indim ciktim kucagimda kizimla ve bebek arabasiyla ondan sonra olmaya basladi.3 gun once detaylida hersey normaldi ama merdivenleri agirlikla cikip indim diyemi oluyor acaba![]()
Başın sağolsun canım başka ne denir kikızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Benim bi arkadaşımda 2 ay önce dogumunda bağlattı. Benim doğuma daha var nasılsa o zamana kadar o nasıl şeyler yaşayacak bakalım bi sorarım bende bu konuyu biraz daha araştırayım o zaman. Çok teşekkür ederim canımSürekli ağrıları oluyormuş canım
Başınız sağ olsun Allah cennetinde buluştursun inşallah sizikızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Vajinal fitiller akıntı yapıyor canımDün dayanamayıp idrar tahlili verdim. Biraz enfeksiyon varmış. İdrarımı yaptıktan sonra ayağa kalkınca bacaklarımdan su gibi akıntı akıyordu. Üromisin ve gyno-lomexin vajinal fitil verdi. Gece yaptım sabah iç çamaşırım sırılsıklam kalktım.
Allah sabır versin kuzm gönlüne ferahlık versin inşallahkızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Sizde de aynı problem yaşandı mıVajinal fitiller akıntı yapıyor canım
Eğer çok sıkıntı yapıyosan doktora git amniyon sıvısı testi yapar sumu yoksa akıntımı anlarsın
Arkadaşım bebeğinden kalan ergopouchun 2.5 tog tulumunu verdi bana, baya kaliteli güzel bir şey. Eviniz serinse 2.5 tog alın falan diyorlar ama bence normal oda sıcaklığında bile iyi 2.5 tog. Daha incesi ince gelirdi bana açıkçasıHerkese merhaba uyku tulumu alan var mi , tavsiye edeceginiz bi marka var mi? Kac tog alinmali ? Kararsiz kaldim cok
Canım dedim ya progestan evet çok akıntı yapıyor bende su sanıp doktora gitmiştim test yapıldım progestan akıntısı çıktıSizde de aynı problem yaşandı mı
Cok tesekkur ederimArkadaşım bebeğinden kalan ergopouchun 2.5 tog tulumunu verdi bana, baya kaliteli güzel bir şey. Eviniz serinse 2.5 tog alın falan diyorlar ama bence normal oda sıcaklığında bile iyi 2.5 tog. Daha incesi ince gelirdi bana açıkçası