• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Benim de ilk kızım bebek arabasına hiç binmedi. Kucağa çok alışkındı gece uyurken kucak gezerken kucak otururken kucak 3 yıl sürdü bu :D baya zorladı bizi. Bu kızımda aynı döngüyü yaşamamak için elimden geleni yapacağım. Birinci iki tarafta da tek ve ilk torundu çok şımartıldı çok zorlandık.

canım ben sezaryen oldum. İlk günler dışında çok çok azdı kananam hatta ilk hafta bitince doktora gidip sormuştum ameliyatta rahmi temizlediğini ve sezaryen sırasında çok kanamam olduğunu söyledi o yüzden olmamıştır ultrason normal demişti.
Hekimden ve kişiden kişiye göre değişiyor demek ki bu durum

Kızlar bulduğum bi listeyi sizle de paylaşayım kendi listenize eklemek istediğiniz olur belki
IMG_20231026_203824_499.webp

Ne kadar süre kullandınız. Kaç kutu ve hepsi aynı antibiyotik miydi yoksa dehistiniz mi
Önce bi antibiyotik kullandım geçirmedi. Crp 69 du. Sonra novosef iğne verdi 6 tane. Sonra biraz düştü enfeksiyon iesef iğne 6 tane. İğne bitince aksef antibiyotik kullandım geçti

Önce bi antibiyotik kullandım geçirmedi. Crp 69 du. Sonra novosef iğne verdi 6 tane. Sonra biraz düştü enfeksiyon iesef iğne 6 tane. İğne bitince aksef antibiyotik kullandım geçti
Benim CRP 1.3 ama aşırı hastayım. Çok balgam var. Doktor a antibiyotik i değiş dedim değişmedi. CRP düşük diyor ama ben bir türlü iyilesemiyorum

Kızlar dün akşamdan beri bel ve alt karın ağrısı var bende aynı adet sancısı gibi çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Normalde ayda 1 kez olurdu ama bu sefer uzun sürdü sanki normal midir acaba yoksa üşüttüm de böbrek ağrısı mı çekiyorum anlamadım 😟

binmezse ne olacak tek başına evde mi oturacak ben severim gezmeyi arabası olmadan kucağımda imkansız bana araba şart 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 alışmamış olması nedeniyle mi sevmiyor acaba
Suan cok hareketli yürümek istiyor, o yüzden koyduğumuz anda dönüyor ve inmek için ağlıyor..
İnşallah binerler ya diger türlü zor

Suda eriyen şase değil mi? Galiba ondandi bende 2 kez kullandim. En son 9 ekimde aldım o ilaçtan. Bu sefer baya yükselmiş ve hiç agri sanci da yapmadı suphelenmedkmde hayretler içindeyim. Yarin benim doktor nobetciymis sabah 9 10 gibi gidicem görüşmek için. İnşallah bebeğe zarar olmaz. 😔
Bende de enfeksiyon cikmisti doktor bobrek ve idrar yoklamak icin idrar kültürü yaptirtı sonucları bugun çıktı doktorum bobrekler ve idrar kesesi temiz dedi enfeksiyon vajinadaymış fitil yazdi onu kullanıcam 30haftaya kadar bendede ağrı falan yok

Bu zamana kadar hiç ekstra kıyafet almadan hallettim şükür ama kışı bu karınla eski kıyafetlerle atlatmama büyük ihtimal 😅 kış için yada sonbahar için neler aldınız elbise bulamadım ben

Bu zamana kadar hiç ekstra kıyafet almadan hallettim şükür ama kışı bu karınla eski kıyafetlerle atlatmama büyük ihtimal 😅 kış için yada sonbahar için neler aldınız elbise bulamadım ben
Triko takım aldım ben bir süre idare eder gibime geliyor ama onu da giyecek hava gelmedi bir türlü

Ben 3 tane pantolon, taytlar falan birkaç bol gömlek almıştım,tişörtler falan üzerine hırka ile idare ediyorum şimdilik . Hava soğuyunca kazakta alırım heralde😊

Ben kışın sweatlerimi giymeye devam edicem. Zaten oversize giyiyordum. Kışa karnım iyice büyüyünce de olurlar. Altıma kışlık kalın hamile taytı alıcam 2 tane falan yeter.

Ben bagi neo düşünüyordum arkadaşım buna ikna etti biraz pahalı oldu gerçekten hala taksidini ödüyorum😅 ama bence bu kadara gerek yok ben biraz gaza geldim alırken, bagi neoya bakabilirsiniz kullanan herkes çok memnun
Yanlış bakmadıysam 40-50 binlerden bahsediliyor çok pahalıymış

Kızlar bugün idrar vermiştim sizce bu değer fazla değil mi? Ne yapsam gitsem mi doktora
Evet 145 lökosit diyor benimde geçen verdim 19 çıktı ilaç kullandım lökosit esteraza kaç diyor
Sanırım yeni güncellememiz idrar yolu enfeksiyonu bende de mevcut ağrıları da oluyor

Son düzenleme:
Back
X