Var canım var biz de 4 yıldır korunuyorduk zaten Mayıs Haziran diye planlamistik ama bir kez oldu korunmasiz ilişki, Haziran'da deneriz demiştik sonrasında, o tek ilişki tutmuş :)
Canım bende evlenince geldim çok belli başlı yerleri biliyorum 14ünde verdim 17sinde verdim yarın vereyim diyorum şimdi sağlık ocağında vereyim bu sefer dedim ama sanırım geç çıkıyor sonuç bir de labratuvar farkı sorun olur mu acaba diye dusundum. Sifaya bidaha gitmek istemiyorum hem tavırlarını beğenmedim hem de beta için 403tl para alıyorlar..
Muhtemelen onun da igGsini demek istemiş DDr X rubella kızamıkçık aslında gebelikte kızamıktan daha tehlikeli ama hepimizin aşısı var umarım bağışıklıklar da devamdır
Annemde de kedi var hep burdayım ben de öpüp seviyorum hep kumunu ben değiştirmiyorum , sadece kumdan geçer demişler ama yine de mesafe koymam zor olcak tatlı da sıpa
Çoklu transfer yapıldı, transferin 12. Günü beta 1188 ama henüz kese görmeye gitmedim. Sadece çoklu tutmuştur heyecanı var. Bir kanıtım vs yok. Ctesi günü transferimin 18. Günü olacak o zaman muayeneye gidicem.