Evet 31 ortalama. 35 altındayken önlem almaya başlamak gerekiyor demişti doktorum. Bide benim doktor seklaji pek onermiyorum cok zaruri durum yoksa o yüzden ilaçlarla idare etmen gerek dedi. Ben rahat olurum korkum gider yaptırayım dikisi dedim. Riskleri var deyip saydı. Sonra bende geri durdum. Devlete gitmeme rağmen doktorum elhamdülillah dikkat ediyor. Şükür sebebimAslında 31 de iyiymiş 25 altı telaş yapıyolar ama biraz daha erken aylar olduğu için olabilir. Sağ salim bir gelsek 35 lere az kaldı vakit de geçmiyor
Ooo baya şanslısınEvet bazıları geç geliyor duruma göre değişiyor sanırım ama benim bu aralar hiç gecikme olmadı birde alt katımda trendyolexpress var çabuk geliyor
Sağolsun her şeyi getiriyor inşallah gelişiminde sıkıntı olmazda kalabildiği kadar kalrHavuc aldır eşine. Kıtır kıtır ye. Günde 1 tane felan çok aşırı yeme ama. Allahin izniyle sifa olur
Hiç canını sıkma onlar sandığımızdan çok daha güçlüler yaşadım, tecrübe ettim şu an tüm kötü düşüncelern ona zarari var sen Rabbime emanet et gerisini ona bırak bol bol dua et annesi senin duana ihtiyacı var onunİnşallah gelişiminde sıkıntı olmazda böyle devam eder tek duam o
Yol biraz dikenli ama inşallah yolun sonu bol çiçekli olacakCanım benim her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Lütfen üzülme biz hep senin yanındayız. Bende çok zor günler geçirdim. Şimdi çok şükür yoluna girdi. Hepimizin imtihanı farklı. Bebeğinde sende çok iyi olacaksın inşallah
Şu an 24+2 haftalığım. O zaman tam 24 tü . Bir de benim serviks eğimli en kısa yolu ölçüyor her zaman o sancımın olmasından daha çok korktu anladığım kadarıyla18 mm e düşünce neden acil serklaja almadı sınır zaten 25 mm?
Kaç haftalıksınız
Tek yapabildiğim dua etmek zaten cnm elimden başka bir şey gelmiyor hep pozitif düşünmeye çalışıyorum bazen ümitsizliğe düşüyorum o zaman kendini hissettiriyor banaHiç canını sıkma onlar sandığımızdan çok daha güçlüler yaşadım, tecrübe ettim şu an tüm kötü düşüncelern ona zarari var sen Rabbime emanet et gerisini ona bırak bol bol dua et annesi senin duana ihtiyacı var onun
Rahimeğimini bilmiyorum o yüzden yorum yapamıycam ama bazı doktorlar için 30 mm altı risktir.Şu an 24+2 haftalığım. O zaman tam 24 tü . Bir de benim serviks eğimli en kısa yolu ölçüyor her zaman o sancımın olmasından daha çok korktu anladığım kadarıyla
Hmm ozaman senin ondan gecikiyordur canım ptt kargo değilse ve bayram yılbaşı gibi özel günler değilse çok nadir gecikme olur aslındaOoo baya şanslısınson bi tane kaldı oda kargom sende diye bi kargo ile gelecekmiş. İlk defa duydum. İnşallah gelir diye umut ediyorum. Sözde bugün teslim edilecek yaziyodu gelmedi.
Bide ben kastamonu da yaşadığım için normal kargaları göre 2 3 gün sekteye ugruyo dağıtım merkezlerinde toplanıp yola cikiyo felan. Degisik
Bu haftalar da iyice riskli sanırım seklaj o riski ben de almazdım sanırım deseydi öyle bir şey. Şu an ben sabah akşam progestan kullanıyorum sadece. 35 e kadar devam etcem bir de bol su dediEvet 31 ortalama. 35 altındayken önlem almaya başlamak gerekiyor demişti doktorum. Bide benim doktor seklaji pek onermiyorum cok zaruri durum yoksa o yüzden ilaçlarla idare etmen gerek dedi. Ben rahat olurum korkum gider yaptırayım dikisi dedim. Riskleri var deyip saydı. Sonra bende geri durdum. Devlete gitmeme rağmen doktorum elhamdülillah dikkat ediyor. Şükür sebebim
Canımkaç haftalıksın şuanSağolsun her şeyi getiriyor inşallah gelişiminde sıkıntı olmazda kalabildiği kadar kalr
İnan hiç bilmiyorum zaten gönülsüz yaptığım içinde gecikiyo olabilirHmm ozaman senin ondan gecikiyordur canım ptt kargo değilse ve bayram yılbaşı gibi özel günler değilse çok nadir gecikme olur aslında
Tabi bu haftalar biraz fazla riski olabilir ama benim dikiş konusu 14. Haftalarda söz konusuydu. Doktor oenrmiyorum deyince bende yanasmadim. Yaticaz sabredicezBu haftalar da iyice riskli sanırım seklaj o riski ben de almazdım sanırım deseydi öyle bir şey. Şu an ben sabah akşam progestan kullanıyorum sadece. 35 e kadar devam etcem bir de bol su dedi
Rabbim yardımcımız olsun inşallah vaktinde gelsin minnaklarTek yapabildiğim dua etmek zaten cnm elimden başka bir şey gelmiyor hep pozitif düşünmeye çalışıyorum bazen ümitsizliğe düşüyorum o zaman kendini hissettiriyor bana
EvetBebek bakım örtüsü bana biraz pahalı gelmişti 10 adete göre birde mochinin süt poşetimi soldaki
Merhabalar bebeğin önden demesi illa kesin çok hızlı geliştiği anlamına gelmez. Bunların artı eksi değerleri var. Ha daha da önden bile olabilir hatta prematüre bile kalabilir çocuk 8 ci ayda aslında bu mevzu biraz daha netleşiyor. Benim ilk çocuğum 1 ay önden gidiyordu dr çocuk şeker hastası bence dedi hatta kafa aşırı büyük boyu ve bacakları aşırı kısa dedi . Ben başka şehirde başka dr gittim o da kafası büyük ama normal erkek çocukları genelde bu şekilde oluyor dedi. Ailede iri doğan olup olmadığını sordu ki ben iri doğmuşum. Sonra ben başka hastanelere de gittim devlet hastanesinde hem dr ultrasonunda hemde radyoloğun ultrasonuna girdim arada 500 gr gibi bir fark çıktı. Çocuk 37 haftada dünyaya geldi 4100 gram 53 cm normal bir çocuktu. Benim eltime de iri dediler 41 haftada doğum yaptı 3075 gram doğdu. Makinelere güvenme üzülmeye değmez. Ben çok ağlamıştım engelli mi acaba kafası büyük diye o yüzden çocuğun normaldirKızlar benim de dün akşamdan beri moralim bozuk doktorum olumsuz birşey söylemedi ama ben burda saf saf bebeğim önden gidiyor diye seviniyorum geri de doktorum olumsuz bir durum olsa söylerdi yani mutlu mesut çıktık yanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?