Evet gerçekten çok zor heleki iştahımız bu kadar açıkken gördüğümüz duydugumuz her şeyi canımız çekiyor ama hayırlısı buymuş 3 ay hemen geçer inşallahAminnbende iki gündür dikkat ediyorum gerçekten zor ama herşey bebeklerimiz için
Evet koyabilirsin normal sütyen gibi demirsiz süngerli ve atletli daha kullanışlı bnceAtlet nasıl peki içine gümüş kapak koyulabilir mi? Ben normalde sütyen kullanmıyorum evde hiç ondan alasım yok ama kapak için almam lazım diye düşünmüştüm
Bende şeker çıkmadı ama bende 2 ana bir ara bazen çok ara öğün yapıyorum, (atıştırıyorum salatalık havuç fındık fıstık gibi) o yüzden mi bu kadar kilo aldım acabaCanım her şeyi yasakladılar
Hatta ben ne yiycem dedim3 ay sabrediceksin dedi 3 ana ögün 3 ara ögün ve hepsinde çok çok az yiyceksin dedi
Sık ve az beslenicekmişim
(Şekerli tüm gıdalar, patates, makarna, pirinç ,çikolata, paketli gıdalar, içecekler, kızartmalar, bol yağlı ve tuzlu ürünler, yemeklerin suları, çok tatlı meyveler, ekmek, diyet ekmeklerinden 2 dilim yeme hakkım var, işlenmiş gıdalar hepsi yasak )Zaten ben diyete başlamıştım ve aşırı dikkatliyim hatta bugün tarttıldım orda rutin tartıyorlar tok karna ve kalın giyinmeme rağmen 2 kilo eksik çıktık doktor çok sasırdı böyle devam et dedi
Şeker makinesi verdiler onu kullanıcam ama onu kullanmadan önce bana bi egitim vericeklermiş
10 gün sonrada şeker doktoruna geliceksin o gün insülin verilip verilmiyceğine karar vericeklermiş
Her ay 2 kez şeker doktorunda randevum olucak
Bugün bir sürü test yaptılar zaten 2 idrar aldılar 7-8 tüp kan aldılar
Sonuçları yarın haber verirler
Yani bende şeker oldugu kesinleşti doktorda gözümü çok korkuttu bundan sonra şeker kelimesini bile ağzıma kolay kolay almam
Of evet çok rahatsız edici abarttı ama o kadar kuvvetli vurulmazBenim bebeğin hareketlerini hep vajinada hissediyorum bazen altıma yapıcak gibi oluyorum bugün doktora sordum normal dedi
Hep soruyorum hep normal diyorlar
Bana da akşamları oluyor. Tatlı yedim yan yattım döndü galiba bir daha yapmadı. Aceleleri neyseEvet akşam aynısı oldu. Başı yukarıda ayakları aşağıda diye düşündüm sanki aşağıyı tekmeliyor çıkmak için normal bence
Tüh olsun ama gerçekten de surda uç ay kaldı Allah’ın izniyle her türlü dayanırsın insallah çözümü alındı içini ferah tut çok zor bende şu sıra bi yiyorum inanılmaz kendini tutması gerçekten çok zor ama bende tuzu çok çok azalttımCanım her şeyi yasakladılar
Hatta ben ne yiycem dedim3 ay sabrediceksin dedi 3 ana ögün 3 ara ögün ve hepsinde çok çok az yiyceksin dedi
Sık ve az beslenicekmişim
(Şekerli tüm gıdalar, patates, makarna, pirinç ,çikolata, paketli gıdalar, içecekler, kızartmalar, bol yağlı ve tuzlu ürünler, yemeklerin suları, çok tatlı meyveler, ekmek, diyet ekmeklerinden 2 dilim yeme hakkım var, işlenmiş gıdalar hepsi yasak )Zaten ben diyete başlamıştım ve aşırı dikkatliyim hatta bugün tarttıldım orda rutin tartıyorlar tok karna ve kalın giyinmeme rağmen 2 kilo eksik çıktık doktor çok sasırdı böyle devam et dedi
Şeker makinesi verdiler onu kullanıcam ama onu kullanmadan önce bana bi egitim vericeklermiş
10 gün sonrada şeker doktoruna geliceksin o gün insülin verilip verilmiyceğine karar vericeklermiş
Her ay 2 kez şeker doktorunda randevum olucak
Bugün bir sürü test yaptılar zaten 2 idrar aldılar 7-8 tüp kan aldılar
Sonuçları yarın haber verirler
Yani bende şeker oldugu kesinleşti doktorda gözümü çok korkuttu bundan sonra şeker kelimesini bile ağzıma kolay kolay almam
dün benim de ayrıntılı ultrasonum vardı sordum şeker yüklemesi yaptırayım mı yaptır ama şeker sorunun yoksa ne yapacaksın yine de yasaklara uyacaksın dedi her zaman doğuma kadar dikkat etmen gerekiyor karnını doyurma sık ama az beslenBende şeker çıkmadı ama bende 2 ana bir ara bazen çok ara öğün yapıyorum, (atıştırıyorum salatalık havuç fındık fıstık gibi) o yüzden mi bu kadar kilo aldım acabahamile kalmadan önce 2020 den beri aralıklı oruç yapıyordum...kahvaltı dışında ekmek tüketmeyiz... Öyle de devam ettim sayılır... Bana listeni atar mısın özelden canım, bakayım bende en azından kiloyu biraz duraklatayım
Annem kumaşçılar çarşısı var ordan almış Adana’da büyük ihtimal her şehrin vardır böyle şeyler satan yeri hatta bebeğin nevresim takımı içinde kumaş almış hepsini toplu hallederim diyorduMantıklı aslında nerden alabiliriz kumaşı
Benim hiç yeteneğim yok ya yoksa bende bir hatıra yapmak istiyordumBende bu şekilde yapmayı düşünüyorum kumaşçıdan müslin pazen tarzı kumaşlar alıp diktireceğim hatta annem tığlayacak bir anı kalsın emek olsun istiyorumacemi işi bir örgü battaniye de ben ördüm hoş oldu
Şükür her şey yolundaMaşallahinşallah normaldir herşey yolundadır teşekkür ederim mesajınız için rahatladım
Günaydın kızlar eğer almayı düşünen varsa hiç düşünmesin aldım bayıldım aşık oldum resmen keşke büyüklerede olsa tam bebek için yumuşacak desenleride çok güzel pahalı gelmişti ama sonuna kadar hak ediyorKızlar müslin örtü almak istiyorum akıp da yumuşak güzel çıkanlar tavsiye verebilir mi
Çok tatlıbirde balon yastık yaptıracağım hastane kapısı için yeterli olur diye düşünüyorum sizce?
Eki Görüntüle 3332172 Eki Görüntüle 3332173
Canım normalde bende 2 ana ögün olarak besleniyorum ara ögünlerde atıştırıyodum ama şimdi 3 ana 3 ara oldu mesela ara ögünümde bi gin 10 fındık bir gün 5 fındık 1 bardak süt içiyorum öyle kafama göre yiyemiyorum tabi atarım bi bakarsınBende şeker çıkmadı ama bende 2 ana bir ara bazen çok ara öğün yapıyorum, (atıştırıyorum salatalık havuç fındık fıstık gibi) o yüzden mi bu kadar kilo aldım acabahamile kalmadan önce 2020 den beri aralıklı oruç yapıyordum...kahvaltı dışında ekmek tüketmeyiz... Öyle de devam ettim sayılır... Bana listeni atar mısın özelden canım, bakayım bende en azından kiloyu biraz duraklatayım
Dayanırım inşallah canım kendime güveniyorumTüh olsun ama gerçekten de surda uç ay kaldı Allah’ın izniyle her türlü dayanırsın insallah çözümü alındı içini ferah tut çok zor bende şu sıra bi yiyorum inanılmaz kendini tutması gerçekten çok zor ama bende tuzu çok çok azalttım
Ceviz de ye datlum beyne iyi geliyo bebitolarinCanım normalde bende 2 ana ögün olarak besleniyorum ara ögünlerde atıştırıyodum ama şimdi 3 ana 3 ara oldu mesela ara ögünümde bi gin 10 fındık bir gün 5 fındık 1 bardak süt içiyorum öyle kafama göre yiyemiyorum tabi atarım bi bakarsın
Evet canım genelde tüm gebelere öneriyorlarmış bu şekilde beslenmeyi şekeri olmayanlar kaçamak yapabilir ama şekeri olanlar maalese kaçamak yapamıyordün benim de ayrıntılı ultrasonum vardı sordum şeker yüklemesi yaptırayım mı yaptır ama şeker sorunun yoksa ne yapacaksın yine de yasaklara uyacaksın dedi her zaman doğuma kadar dikkat etmen gerekiyor karnını doyurma sık ama az beslen
leSourire nin tarif ettiği şekilde beslenmem gerektiğini uzun uzun anlattı rica etsem benle de paylaşabilir misin
Cevizde kahvaltıda 2 tane canımCeviz de ye datlum beyne iyi geliyo bebitolarin
Arada nadir ceviz yerdim bi ara. Sonra hergun düzenlemeye başladım gelisimsel fark yarattı mi bilmiyorum kilo konusunda. Ben bazen 2 3 tam ceviz bazen 10 15 tane felan yiyorum. Bazen çok abur cubur yeme isteği geliyo bastırmak için fındık ceviz çok yükleniyorum.Cevizde kahvaltıda 2 tane canım
Akşamda ara ögünündede 2 yemek kasıgı kabak çekirdeği
Tam bebişe kilo aldıran besinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?