2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Atlet nasıl peki içine gümüş kapak koyulabilir mi? Ben normalde sütyen kullanmıyorum evde hiç ondan alasım yok ama kapak için almam lazım diye düşünmüştüm
Evet koyabilirsin normal sütyen gibi demirsiz süngerli ve atletli daha kullanışlı bnce

Bende şeker çıkmadı ama bende 2 ana bir ara bazen çok ara öğün yapıyorum, (atıştırıyorum salatalık havuç fındık fıstık gibi) o yüzden mi bu kadar kilo aldım acaba hamile kalmadan önce 2020 den beri aralıklı oruç yapıyordum...kahvaltı dışında ekmek tüketmeyiz... Öyle de devam ettim sayılır... Bana listeni atar mısın özelden canım, bakayım bende en azından kiloyu biraz duraklatayım

Tüh olsun ama gerçekten de surda uç ay kaldı Allah’ın izniyle her türlü dayanırsın insallah çözümü alındı içini ferah tut çok zor bende şu sıra bi yiyorum inanılmaz kendini tutması gerçekten çok zor ama bende tuzu çok çok azalttım

dün benim de ayrıntılı ultrasonum vardı sordum şeker yüklemesi yaptırayım mı yaptır ama şeker sorunun yoksa ne yapacaksın yine de yasaklara uyacaksın dedi her zaman doğuma kadar dikkat etmen gerekiyor karnını doyurma sık ama az beslen
leSourire nin tarif ettiği şekilde beslenmem gerektiğini uzun uzun anlattı rica etsem benle de paylaşabilir misin

Benim hiç yeteneğim yok ya yoksa bende bir hatıra yapmak istiyordum

Kızlar müslin örtü almak istiyorum akıp da yumuşak güzel çıkanlar tavsiye verebilir mi
Günaydın kızlar eğer almayı düşünen varsa hiç düşünmesin aldım bayıldım aşık oldum resmen keşke büyüklerede olsa tam bebek için yumuşacak desenleride çok güzel pahalı gelmişti ama sonuna kadar hak ediyor
Kendi sitesinde 2 örtü 270 civarı boyutu baya büyük geldi boyuntuu da çok sevdim ek olaraktan yastık aldım böyle doldurulmuş geldi. Mutlaka alın :) CASADORA BABY

Canım normalde bende 2 ana ögün olarak besleniyorum ara ögünlerde atıştırıyodum ama şimdi 3 ana 3 ara oldu mesela ara ögünümde bi gin 10 fındık bir gün 5 fındık 1 bardak süt içiyorum öyle kafama göre yiyemiyorum tabi atarım bi bakarsın

Hanımlar 2. Doz tetanoz sonrasi vucut kirginligi soguk alginligi gibi seyler yasayan oldu mu usuttum mu yoksa dun 2. Dozu oldmustum asi kaynakli mi halsizligim var cozemedim. Bedenim 2 kat ağırlaştı sanki

Dayanırım inşallah canım kendime güveniyorum
Evet çok zor ama hepimiz dikkat etmeliyiz aslında
Bana tuzuda azalttırdılar anlamadım
Sende tuzu azaltarak çok iyi yapmışsın aşırı ödem yaptırıyor

Ceviz de ye datlum beyne iyi geliyo bebitolarin

Evet canım genelde tüm gebelere öneriyorlarmış bu şekilde beslenmeyi şekeri olmayanlar kaçamak yapabilir ama şekeri olanlar maalese kaçamak yapamıyor
Sen yaz bana canım atıyım

Cevizde kahvaltıda 2 tane canım
Akşamda ara ögünündede 2 yemek kasıgı kabak çekirdeği
Tam bebişe kilo aldıran besinler
Arada nadir ceviz yerdim bi ara. Sonra hergun düzenlemeye başladım gelisimsel fark yarattı mi bilmiyorum kilo konusunda. Ben bazen 2 3 tam ceviz bazen 10 15 tane felan yiyorum. Bazen çok abur cubur yeme isteği geliyo bastırmak için fındık ceviz çok yükleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…