2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Aburcubur evde olunca insanın aklı hep onalrda oluyor
biz almıyorduk çok aklıma gelmiyordu
Ama geçen gün eşim bitter almış şuan hep aklım onda ben cevizin fındıgın bebişe kilo aldırdıgına çok inanıyorum

Eşine söyle hemen ortadan kaldırsın yesin yutsun aslinda şeker olmasa bitter sıkıntı olmazdı ama şimdilik dursun köşede yokmus gibi davran
Ya ben bazen çok daralıyorum kuruyemisler de kesmiyo arada ufak tefek şeyler alıyorum. Eşimde çok alıp yemez zaten. Ben oyun bozanlik yapıyorum evde

Biz bide hep yattıgımız için sıkıntıdan kendimizi yemege vurmuş durumdayız
Benim eşimi bi markete gönder listede yazanlardan çok abur cubur alır gelir
Bıraksam hergün dışarda yer tam abur cuburcu tam fast foodcu
Bende öyleydim aslında ama artık aşırı sağlıklı besleniyorum saatimş bile atlamıyorum

Kızlar bebeklerinizin hıçkırıklarını hissediyormusunuz?
Ben ilk üç gün önce hissettim çok korktum hatta eşime dedim oda elini göbegime koydu oda bian hastaneye gidelim dedi çok korktu çünkü uzun bir süre geçmedi dün 2 kere oldu dk tuttum 8-10 dk sürdü
Şimdi yine başkadı 12 dk oldu ve hala hıçkırıyor ve bu beni aşırı korkutuyor ve doğrusu çok rahatsız ediyor

Nasıl bi hissiyat oluşuyor yada hareketi farklı mı

Ahahah benim koca da öyle. Gecen gün ekmek için gitti markete 2 poşet doldurmuş. Kapıyı açar açmaz nolur beni bi yere yollama ya durduramıyorum kendimi diyerek eve girdi

Hıçkırmak diyaframın geliştiğini işaretiymiş diye duydum, ben hissettikçe mutlu oluyorum maaşallah yavrum opera sanatçısı olabilir diyorum.

Ya ben galiba hiç hissetmedim yada nasıl olduğunu bilmediğim için hickirdigini anlamadım. Diger bi ihtimal de benimki galiba hiç hıçkırık tutmadı.
Nasil oluyo peki hissiyat

Ya ben galiba hiç hissetmedim yada nasıl olduğunu bilmediğim için hickirdigini anlamadım. Diger bi ihtimal de benimki galiba hiç hıçkırık tutmadı.
Bende aynı durumdayım farklı mı acaba ben sadece tekme ve yer değiştirdiğini hissediyorum

Bende aynı durumdayım farklı mı acaba ben sadece tekme ve yer değiştirdiğini hissediyorum
leSourire bizden bi kaç hafta önde acaba o yüzden mi henüz hissetmedik ki. Bende bilmiyorum. Daha benim bebito 1 kilonun altında. Heralde bunu hissetmek için biraz daha buyumeleri gerekli

Hıçkırmak diyaframın geliştiğini işaretiymiş diye duydum, ben hissettikçe mutlu oluyorum maaşallah yavrum opera sanatçısı olabilir diyorum.
Galiba haftaya alakalı değil mi bu hissetme olayı. Mesela sizin 29. Hafta gorunuyo ben 25+ 2deyim. Siz ne zaman hissetmeye başladınız hıçkırık olayini

Korkma canım hıçkırmaları çok normal

Biz nasıl hıçkırdığımızda ritmik bi hareket oluyor ya. Aynı onun gibi belli aralıklarla ritmik bi şekilde karında hissediliyor. Mutlaka hissedersiniz

Benim toca da aynı, abur cubur, kuruyemiş dışarıda yemek en sevdiği, akşam yemeği az yerki yer kalsin abur cubura

leSourire bizden bi kaç hafta önde acaba o yüzden mi henüz hissetmedik ki. Bende bilmiyorum. Daha benim bebito 1 kilonun altında. Heralde bunu hissetmek için biraz daha buyumeleri gerekli
Hangi haftalarda hissediliyordu bende tam hatırlamıyorum ama önceki hamileliklerimden biliyorum bende nasıl bişey oldugunu. Bunda bende hissetmeye başlamadım daha. Benim ki sizden de küçük

Hanımlar 2. Doz tetanoz sonrasi vucut kirginligi soguk alginligi gibi seyler yasayan oldu mu usuttum mu yoksa dun 2. Dozu oldmustum asi kaynakli mi halsizligim var cozemedim. Bedenim 2 kat ağırlaştı sanki
Ben 3 gün önce oldum ilk dozda ateşim çıkmıştı kol ağrım çok fazlaydı ikinci doz çok hafif geldi bence denk gelmiştir muhtemelen üşütmüş olabilirsin

Off aynı her akşam çekirdek kuruyemiş çikolata çay kola var ya masterchef izlerken gidiyor yememem lazım tuzsuz çekirdek aldırdım çare olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…