- 19 Haziran 2023
- 265
- 378
- 33
Tığ işi basit bir model buldum canım hemde oyaladı beni bayağı evdeyim hepBenim hiç yeteneğim yok ya yoksa bende bir hatıra yapmak istiyordum
Aburcubur evde olunca insanın aklı hep onalrda oluyorArada nadir ceviz yerdim bi ara. Sonra hergun düzenlemeye başladım gelisimsel fark yarattı mi bilmiyorum kilo konusunda. Ben bazen 2 3 tam ceviz bazen 10 15 tane felan yiyorum. Bazen çok abur cubur yeme isteği geliyo bastırmak için fındık ceviz çok yükleniyorum.
Nasıl bişey yaptın canım foto atar mısın?Tığ işi basit bir model buldum canım hemde oyaladı beni bayağı evdeyim hep
Eşine söyle hemen ortadan kaldırsın yesin yutsunAburcubur evde olunca insanın aklı hep onalrda oluyor
biz almıyorduk çok aklıma gelmiyordu
Ama geçen gün eşim bitter almış şuan hep aklım ondaben cevizin fındıgın bebişe kilo aldırdıgına çok inanıyorum
Biz bide hep yattıgımız için sıkıntıdan kendimizi yemege vurmuş durumdayızEşine söyle hemen ortadan kaldırsın yesin yutsunaslinda şeker olmasa bitter sıkıntı olmazdı ama şimdilik dursun köşede yokmus gibi davran
Ya ben bazen çok daralıyorum kuruyemisler de kesmiyo arada ufak tefek şeyler alıyorum. Eşimde çok alıp yemez zaten. Ben oyun bozanlik yapıyorum evde
Nasıl bi hissiyat oluşuyor yada hareketi farklı mıKızlar bebeklerinizin hıçkırıklarını hissediyormusunuz?
Ben ilk üç gün önce hissettim çok korktum hatta eşime dedim oda elini göbegime koydu oda bian hastaneye gidelim dedi çok korktu çünkü uzun bir süre geçmedi dün 2 kere oldu dk tuttum 8-10 dk sürdü
Şimdi yine başkadı 12 dk oldu ve hala hıçkırıyor ve bu beni aşırı korkutuyor ve doğrusu çok rahatsız ediyor
Ahahah benim koca da öyle. Gecen gün ekmek için gitti markete 2 poşet doldurmuş. Kapıyı açar açmaz nolur beni bi yere yollama ya durduramıyorum kendimi diyerek eve girdiBiz bide hep yattıgımız için sıkıntıdan kendimizi yemege vurmuş durumdayız
Benim eşimi bi markete gönder listede yazanlardan çok abur cubur alır gelir
Bıraksam hergün dışarda yer tam abur cuburcu tam fast foodcu
Bende öyleydim aslında ama artık aşırı sağlıklı besleniyorum saatimş bile atlamıyorum
Hıçkırmak diyaframın geliştiğini işaretiymiş diye duydum, ben hissettikçe mutlu oluyorum maaşallah yavrum opera sanatçısı olabilir diyorum.Kızlar bebeklerinizin hıçkırıklarını hissediyormusunuz?
Ben ilk üç gün önce hissettim çok korktum hatta eşime dedim oda elini göbegime koydu oda bian hastaneye gidelim dedi çok korktu çünkü uzun bir süre geçmedi dün 2 kere oldu dk tuttum 8-10 dk sürdü
Şimdi yine başkadı 12 dk oldu ve hala hıçkırıyor ve bu beni aşırı korkutuyor ve doğrusu çok rahatsız ediyor
Ya ben galiba hiç hissetmedim yada nasıl olduğunu bilmediğim için hickirdigini anlamadım. Diger bi ihtimal de benimki galiba hiç hıçkırık tutmadı.Kızlar bebeklerinizin hıçkırıklarını hissediyormusunuz?
Bende aynı durumdayım farklı mı acaba ben sadece tekme ve yer değiştirdiğini hissediyorumYa ben galiba hiç hissetmedim yada nasıl olduğunu bilmediğim için hickirdigini anlamadım. Diger bi ihtimal de benimki galiba hiç hıçkırık tutmadı.
Nasil oluyo peki hissiyat
Bende aynı durumdayım farklı mı acaba ben sadece tekme ve yer değiştirdiğini hissediyorum
Galiba haftaya alakalı değil mi bu hissetme olayı. Mesela sizin 29. Hafta gorunuyo ben 25+ 2deyim. Siz ne zaman hissetmeye başladınız hıçkırık olayiniHıçkırmak diyaframın geliştiğini işaretiymiş diye duydum, ben hissettikçe mutlu oluyorum maaşallah yavrum opera sanatçısı olabilir diyorum.
Korkma canım hıçkırmaları çok normalKızlar bebeklerinizin hıçkırıklarını hissediyormusunuz?
Biz nasıl hıçkırdığımızda ritmik bi hareket oluyor ya. Aynı onun gibi belli aralıklarla ritmik bi şekilde karında hissediliyor. Mutlaka hissedersinizYa ben galiba hiç hissetmedim yada nasıl olduğunu bilmediğim için hickirdigini anlamadım. Diger bi ihtimal de benimki galiba hiç hıçkırık tutmadı.
Nasil oluyo peki hissiyat
Benim toca da aynı, abur cubur, kuruyemiş dışarıda yemek en sevdiği, akşam yemeği az yerki yer kalsin abur cuburaBiz bide hep yattıgımız için sıkıntıdan kendimizi yemege vurmuş durumdayız
Bende öyleydim aslında ama artık aşırı sağlıklı besleniyorum saatimş bile atlamıyorum
Hangi haftalarda hissediliyordu bende tam hatırlamıyorum ama önceki hamileliklerimden biliyorum bende nasıl bişey oldugunu. Bunda bende hissetmeye başlamadım daha. Benim ki sizden de küçükleSourire bizden bi kaç hafta önde acaba o yüzden mi henüz hissetmedik ki. Bende bilmiyorum. Daha benim bebito 1 kilonun altında. Heralde bunu hissetmek için biraz daha buyumeleri gerekli
Ben 3 gün önce oldum ilk dozda ateşim çıkmıştı kol ağrım çok fazlaydı ikinci doz çok hafif geldi bence denk gelmiştir muhtemelen üşütmüş olabilirsinHanımlar 2. Doz tetanoz sonrasi vucut kirginligi soguk alginligi gibi seyler yasayan oldu muusuttum mu yoksa dun 2. Dozu oldmustum asi kaynakli mi halsizligim var cozemedim. Bedenim 2 kat ağırlaştı sanki
Canım bildiğin hıçkırık kasıgında hissediyosun ritmik olarak pıt pıt pıt yapıyor benimki 10-12 dk sürüyorNasıl bi hissiyat oluşuyor yada hareketi farklı mı
Off aynı her akşam çekirdek kuruyemiş çikolata çay kola var ya masterchef izlerken gidiyorBiz bide hep yattıgımız için sıkıntıdan kendimizi yemege vurmuş durumdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?