2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Hıçkırmak diyaframın geliştiğini işaretiymiş diye duydum, ben hissettikçe mutlu oluyorum maaşallah yavrum opera sanatçısı olabilir diyorum.
Biz başta o kadar korktukki acile gidicektik internetten bakınca hıçkırık oldugunu anladık
Benimkide opera sanatçılığı düşünüyor galiba böyle uzun süre hıçkırdığına göre

Ya ben galiba hiç hissetmedim yada nasıl olduğunu bilmediğim için hickirdigini anlamadım. Diger bi ihtimal de benimki galiba hiç hıçkırık tutmadı.
Nasil oluyo peki hissiyat
Canım bildiğin hıçkırığı kasıkta hissediyorsun 1-2 saniyede bir pıt pıt pıt yapıyor çok ritmik
Benimde 3 gün önce oldu ilk
Suan 26+5 im 10 gün önden gidiyor yani sende 2-3 haftaya hissedersin bence
Hıçkırdıgında kesin anlarsın ama çünkü uzun sürüyor

leSourire bizden bi kaç hafta önde acaba o yüzden mi henüz hissetmedik ki. Bende bilmiyorum. Daha benim bebito 1 kilonun altında. Heralde bunu hissetmek için biraz daha buyumeleri gerekli
Evet canım ben hem sizden öndeyim hemde bebişte önde sanırım ondan hissetmeye başladım
Şahsen hissetmemeyi tercih ederdim biraz gıcık bir his bana göre

Ahahah benim koca da öyle. Gecen gün ekmek için gitti markete 2 poşet doldurmuş. Kapıyı açar açmaz nolur beni bi yere yollama ya durduramıyorum kendimi diyerek eve girdi
Off aynı her akşam çekirdek kuruyemiş çikolata çay kola var ya masterchef izlerken gidiyor yememem lazım tuzsuz çekirdek aldırdım çare olarak
Benim toca da aynı, abur cubur, kuruyemiş dışarıda yemek en sevdiği, akşam yemeği az yerki yer kalsin abur cubura
Kızlar demekki bu erkeklerin hepsi aynı
Zaten bizim evde suan 2 hamile var biri eşim biri ben hamilenin teki çok düşünceli kilo almaktan ve bebeğin sağlığından çok endişeli o ben oluyorum

Diğeride ne bulursa yiyor herşeyi aşeriyor maşallah 9 aylık göbegi oldu yakında 10 ayıda tamamlıycak ve benim kocam çok değişti bebek şampuanıyla yıkanıyorum geçen gitmiş kendisinede aynısını almış doktorun bana önerdiği yiyecekleri alıyorum benden çok o yiyor
Bende diyorumki sen bizi kıskanıyosun ben çocuga ne alırsam sanada alıcam evde tartışma çıkmasın diye

Hanımlar 2. Doz tetanoz sonrasi vucut kirginligi soguk alginligi gibi seyler yasayan oldu mu usuttum mu yoksa dun 2. Dozu oldmustum asi kaynakli mi halsizligim var cozemedim. Bedenim 2 kat ağırlaştı sanki
Bendede oldu cnam ama ben tek doz yaptirdim onda oldu sanki grip gibi yapti burun akintisi halsizlik kemik agrisi filan 1 haftada zor atlattm

Cok normal bazen vajinamin orda hissediyorum mesela dakikalarca orasi atip duruyor lavaboya kosturuyor sonra

Benim bebek bu haftalarda çok dönüyor ve sürekli idrar keseme vuruyor yani tuvaletten çıkıyorum onun yeri genişliyor gidip oraya vuruyor tekrar aynı döngüye giriyoruz o yüzden dışarı çıkmaktan aşırı çekinir hale geldim hıçkırık olduğunu hiç düşünmemiştim bazen ritmik bi dalgalanma oluyor acaba o mu

İnşallah hissederim ya merak da ettim

Evet canım ben hem sizden öndeyim hemde bebişte önde sanırım ondan hissetmeye başladım
Şahsen hissetmemeyi tercih ederdim biraz gıcık bir his bana göre
Beni en rahatsız eden aşağıya doğru vurması. Bide ardı ardına vuruyo hem canım yaniyo hem endiseleniyorum aşağıya vurduğunda bakalim hıçkırık nasıl olucak

Bi ara benim eşimde gobeklendiydi iyice sonra işler yogunlasinca göbek eridi. herzaman olan şeyi bebek için alinca benden çok yiyo. Yahu değişik bi sey degil işte misal ceviz. Onceden önüne koysam yemezdi simdi lezzetlendi

Bendede oldu cnam ama ben tek doz yaptirdim onda oldu sanki grip gibi yapti burun akintisi halsizlik kemik agrisi filan 1 haftada zor atlattm
Kol agrim baya hafif bi sey degdiginde üstüne yatarsam felan. Ama niyeyse bedenim dökülüyor. Belki usutmus de olabilirim bilmiyorum ama bugün baya zorlanıyorum. İnşallah çok uzamadan toparlarım.

Salı günü benimde şeker yüklemesi var galiba bende de var şeker çünkü hep açım ya ben dohmuyorum haftalik kg almaya başladım

kızlar benim aile hekimimde hemşire yok gitmiş hepsi tetanoz için arayan da olmadı şeker de sanmıyorım yapsınlar kim yapacak :/ devlet hastanesine mi gitmem gerekecek acaba ya da iğne alayım kendim mi ölçeyim
Tetanoz eğer son 5 sene içinde bağışıklama yoksa 20 ve 24. Haftalarda 2 doz yapılıyor. Şeker yükleme testi Asmlerde yapılmıyor. Ama aşı için gidip görüşebilirsiniz sizin doktorunuz yoksa bile yerine bakan vardır illaki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…