Biz başta o kadar korktukki acile gidicektik internetten bakınca hıçkırık oldugunu anladıkHıçkırmak diyaframın geliştiğini işaretiymiş diye duydum, ben hissettikçe mutlu oluyorum maaşallah yavrum opera sanatçısı olabilir diyorum.
Canım bildiğin hıçkırığı kasıkta hissediyorsun 1-2 saniyede bir pıt pıt pıt yapıyor çok ritmikYa ben galiba hiç hissetmedim yada nasıl olduğunu bilmediğim için hickirdigini anlamadım. Diger bi ihtimal de benimki galiba hiç hıçkırık tutmadı.
Nasil oluyo peki hissiyat
Evet canım ben hem sizden öndeyim hemde bebişte önde sanırım ondan hissetmeye başladımleSourire bizden bi kaç hafta önde acaba o yüzden mi henüz hissetmedik ki. Bende bilmiyorum. Daha benim bebito 1 kilonun altında. Heralde bunu hissetmek için biraz daha buyumeleri gerekli
Ahahah benim koca da öyle. Gecen gün ekmek için gitti markete 2 poşet doldurmuş. Kapıyı açar açmaz nolur beni bi yere yollama ya durduramıyorum kendimi diyerek eve girdi
Off aynı her akşam çekirdek kuruyemiş çikolata çay kola var ya masterchef izlerken gidiyoryememem lazım tuzsuz çekirdek aldırdım çare olarak
Kızlar demekki bu erkeklerin hepsi aynıBenim toca da aynı, abur cubur, kuruyemiş dışarıda yemek en sevdiği, akşam yemeği az yerki yer kalsin abur cubura
Bendede oldu cnam ama ben tek doz yaptirdim onda oldu sanki grip gibi yapti burun akintisi halsizlik kemik agrisi filan 1 haftada zor atlattmHanımlar 2. Doz tetanoz sonrasi vucut kirginligi soguk alginligi gibi seyler yasayan oldu muusuttum mu yoksa dun 2. Dozu oldmustum asi kaynakli mi halsizligim var cozemedim. Bedenim 2 kat ağırlaştı sanki
Cok normal bazen vajinamin orda hissediyorum mesela dakikalarca orasi atip duruyor lavaboya kosturuyor sonraKızlar bebeklerinizin hıçkırıklarını hissediyormusunuz?
Ben ilk üç gün önce hissettim çok korktum hatta eşime dedim oda elini göbegime koydu oda bian hastaneye gidelim dedi çok korktu çünkü uzun bir süre geçmedi dün 2 kere oldu dk tuttum 8-10 dk sürdü
Şimdi yine başkadı 12 dk oldu ve hala hıçkırıyor ve bu beni aşırı korkutuyor ve doğrusu çok rahatsız ediyor
Bence çok gıcık bi hisCok normal bazen vajinamin orda hissediyorum mesela dakikalarca orasi atip duruyor lavaboya kosturuyor sonra
Ben instagramdan @pudradecorbebek sayfasından isimli yaptırdım henüz daha elime geçmediKızlar beşik için nevresim falan alan oldumu hiç?
Hareket hissediyorumda ritmik olmadı hiçBiz nasıl hıçkırdığımızda ritmik bi hareket oluyor ya. Aynı onun gibi belli aralıklarla ritmik bi şekilde karında hissediliyor. Mutlaka hissedersiniz
Bende ilkinde kus gibiydim. Demekki değişiyorBen 3 gün önce oldum ilk dozda ateşim çıkmıştı kol ağrım çok fazlaydı ikinci doz çok hafif geldi bence denk gelmiştir muhtemelen üşütmüş olabilirsin
İnşallah hissederim ya merak da ettimCanım bildiğin hıçkırığı kasıkta hissediyorsun 1-2 saniyede bir pıt pıt pıt yapıyor çok ritmik
Benimde 3 gün önce oldu ilk
Suan 26+5 im 10 gün önden gidiyor yani sende 2-3 haftaya hissedersin bence
Hıçkırdıgında kesin anlarsın ama çünkü uzun sürüyor
Beni en rahatsız eden aşağıya doğru vurması. Bide ardı ardına vuruyo hem canım yaniyo hem endiseleniyorum aşağıya vurduğunda bakalim hıçkırık nasıl olucakEvet canım ben hem sizden öndeyim hemde bebişte önde sanırım ondan hissetmeye başladım
Şahsen hissetmemeyi tercih ederdim biraz gıcık bir his bana göre
Bi ara benim eşimde gobeklendiydi iyice sonra işler yogunlasinca göbek eridi.Kızlar demekki bu erkeklerin hepsi aynı
Zaten bizim evde suan 2 hamile var biri eşim biri benhamilenin teki çok düşünceli kilo almaktan ve bebeğin sağlığından çok endişeli o ben oluyorum
Diğeride ne bulursa yiyor herşeyi aşeriyor maşallah 9 aylık göbegi oldu yakında 10 ayıda tamamlıycakve benim kocam çok değişti bebek şampuanıyla yıkanıyorum geçen gitmiş kendisinede aynısını almış doktorun bana önerdiği yiyecekleri alıyorum benden çok o yiyor
Bende diyorumki sen bizi kıskanıyosun ben çocuga ne alırsam sanada alıcam evde tartışma çıkmasın diye
Kol agrim baya hafif bi sey degdiginde üstüne yatarsam felan. Ama niyeyse bedenim dökülüyor. Belki usutmus de olabilirim bilmiyorum ama bugün baya zorlanıyorum. İnşallah çok uzamadan toparlarım.Bendede oldu cnam ama ben tek doz yaptirdim onda oldu sanki grip gibi yapti burun akintisi halsizlik kemik agrisi filan 1 haftada zor atlattm
3. Doz olmayacak dedi şükürBende ilkinde kus gibiydim. Demekki değişiyor
Bana dedi3. Doz olmayacak dedi şükür
Tetanoz eğer son 5 sene içinde bağışıklama yoksa 20 ve 24. Haftalarda 2 doz yapılıyor. Şeker yükleme testi Asmlerde yapılmıyor. Ama aşı için gidip görüşebilirsiniz sizin doktorunuz yoksa bile yerine bakan vardır illaki :)kızlar benim aile hekimimde hemşire yok gitmiş hepsi tetanoz için arayan da olmadı şeker de sanmıyorım yapsınlar kim yapacak :/ devlet hastanesine mi gitmem gerekecek acaba ya da iğne alayım kendim mi ölçeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?