32 haftalık bebek 3 kilo olur mu hiç çocuk şekerden şişmiş resmen3000.kg doğmuş bebek.32 haftalik.anlattj anlattı kafamı karıştırdı doktor ne derse onu yapacaz sağlıkla.sihhqtle kavuşacak Allahını izniyle
Evet ya Banu çiftçi bile biraz büyük yazıyor sanki 38 haftaya 3 kilo koymus şekerden çocuk mahvolmuş32 haftalık bebek 3 kilo olur mu hiç çocuk şekerden şişmiş resmen
Bende aynisini dedim 32 haftada 3 kg doğmaz diye bide insülin basladim 3 gün sonra bebek doğdu şekeri düşük doğdu insulinden diye onu bırak insulin plesqntadan gecmiyormus hile baktim nete32 haftalık bebek 3 kilo olur mu hiç çocuk şekerden şişmiş resmen
O yüzden elalemi değil doktorumuzu dinlemeliyiz kimse doktordan iyi bilemezHerkes bisi diyor akıl.vermeye çalışıyor
Zaten.dinlemiyorum ama işte her kafadan ses adamı daraltiyor kafasını olmadık şeyler sokuyor bakalim dahiliyeci ne docek ne yapacazO yüzden elalemi değil doktorumuzu dinlemeliyiz kimse doktordan iyi bilemez
Dua etsin çocuk sağ salim doğmuş annenin şekeri yüksek olduğu zaman bebeğin pankreası insülin salgılamaya başlıyor o yüzden bebeğin şekeri düşmüştür yazık yaBende aynisini dedim 32 haftada 3 kg doğmaz diye bide insülin basladim 3 gün sonra bebek doğdu şekeri düşük doğdu insulinden diye onu bırak insulin plesqntadan gecmiyormus hile baktim nete
Valla nasıl doldu anlamadım bebeğe hurclara koydum bir tane kalın yünlü tulum var çıkarken giydiririm diye o yer kapladı kendime 2 pijama bir gecelik , canped külot ped bir paket , mama, bebek bezi koyunca dolduneler koydun kız o kadar
Doktorun sorun yok demiş zaten kafana takma o yüzden. Kadın doğum doktorları en ufak bir sorunda hemen söylüyorlar ve önlem alıyorlar. Allahın izniyle bir sorun olmaz.Zaten.dinlemiyorum ama işte her kafadan ses adamı daraltiyor kafasını olmadık şeyler sokuyor bakalim dahiliyeci ne docek ne yapacaz
Oy tosuncuk ya 6-7 kilo doğmuştur o kesin32 haftalık bebek 3 kilo olur mu hiç çocuk şekerden şişmiş resmen
32.haftada 3 kilo olarak doğmuş dursaymış 6-7 kiloyu bulurmuş bencedeOy tosuncuk ya 6-7 kilo doğmuştur o kesin
en iyisini yapmışsın sen hazırsım maşallah ben yıkadım daha ütü bekliyor sağlıklı gününde saaitinde gelsinler inşallahValla nasıl doldu anlamadım bebeğe hurclara koydum bir tane kalın yünlü tulum var çıkarken giydiririm diye o yer kapladı kendime 2 pijama bir gecelik , canped külot ped bir paket , mama, bebek bezi koyunca doldueksik olmasın dedim
SiZinde mi kilosu geriden geliyordu? Benimkide minyon olucak galibaŞükürler olsun bizim bebeklerin yapıları o zaman
Ama benim damar direncim var bazı takiplerde 13/9 olduğu oluyor tansiyonlarımın takipteyim bende
Ben hediyelik yaptırmıcam hastaneye lokum kolonya yeter gelen için bebek mevlütünde yaptırıcam hediyeliği tekrar tekrar masrafa gerek yok bu arada fotoğrafçıyı kaçtan tuttumuz bende yarın telefon görüşmesi yapıcam forografçıyla eğer normal doğum olursa doğumhanede çekim istemicem sezaryen olursa isticemHediyelik yaptıran var mı ben ilk hevesle yaptırayım dedim bir kaç model beğendim. Fiyatları duyunca ve kişi sayısıyla çarpınca vazgeçtim. Kendim hazırlayayım dedim herşeyi internetten almam gerekiyor astarı yüzünden pahalı oluyor. Sonra vazgeçtim. Kendime yenidoğan fotoğrafçısı ayarladım. Hem de yeniyıl öncesi zamsız tarifeden . Böylece geleceğe dönük biri anı olur.
Benim geri degil alt sınırda 10 percentel da ilerliyor teyzesiSiZinde mi kilosu geriden geliyordu? Benimkide minyon olucak galiba
Ben yaptırdım canım 50 adet yeter diye düşündüm yetmezse de yettiği kadar artık yapacak birşey yok herşey çok pahalı.Hediyelik yaptıran var mı ben ilk hevesle yaptırayım dedim bir kaç model beğendim. Fiyatları duyunca ve kişi sayısıyla çarpınca vazgeçtim. Kendim hazırlayayım dedim herşeyi internetten almam gerekiyor astarı yüzünden pahalı oluyor. Sonra vazgeçtim. Kendime yenidoğan fotoğrafçısı ayarladım. Hem de yeniyıl öncesi zamsız tarifeden . Böylece geleceğe dönük biri anı olur.
Kaç kilo şuan benimki 1500 düBenim geri degil alt sınırda 10 percentel da ilerliyor teyzesi
Doktorcum persentil eğrisinin tablosu varsa bana atar mısınBenim geri degil alt sınırda 10 percentel da ilerliyor teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?