- 4 Ağustos 2022
- 6.653
- 2.992
- 123
Ne kadardı bu şekilde? Ben ayrı ayrı yaptırdım magnet çikolataÇok güzeller bende şöyle beğendim kolonya kahve çikolata magnet kutu da ama aşırı pahalı oluyor
En az 4 ama eğer bebek problem yapmazsa daha fazla da çekeriz dedi aile resmî de olacak içindeKaç konsept olacak yani bebek için.
Bir kaç farklı yere sordum 40 ile 95 arası fiyat verdiler kendim yaptığımda 30 tl maal oluyor ama tabi kargolar hariçNe kadardı bu şekilde? Ben ayrı ayrı yaptırdım magnet çikolata
27 aralıkta randevu aldım ben 1500e anlaştık hamile çekimi içinKızlar hamile çekimi yapacak var mı? Onun için fiyat alan var mı?
Az zamanımız kaldı sen yine de ihtiyaçları geçe bırakma benceKesinlikle herşey çok pahalı daha hastane masrafları var ben daha hiç alışveriş yapmadım almam gerekenler var kalsın dedim en son
Başka şehirde olacak doğumum yanımda taşımak istemiyorum yük oluyor okullar kapanır kapanmaz bir kaç gün içinde alırım dedim zaten oğlandan kalma da var çok bir şey almayacağımAz zamanımız kaldı sen yine de ihtiyaçları geçe bırakma bence
Benim sorduğum fotoğrafçı tek konsept için 2 bin TL fiyat verdi. Senin ki iyiymişEn az 4 ama eğer bebek problem yapmazsa daha fazla da çekeriz dedi aile resmî de olacak içinde
Çok pahalıymış gerçektenBir kaç farklı yere sordum 40 ile 95 arası fiyat verdiler kendim yaptığımda 30 tl maal oluyor ama tabi kargolar hariç
Çok iyi gerçekten. Elbise senden mi onlar mı ayarlayacak27 aralıkta randevu aldım ben 1500e anlaştık hamile çekimi için
Birkaç yer 3 bin 4bin demişti
Bu kasılmamı sayılıyor bende çok oluyor bebekn oynuyor gibi. Sonra haraketleniyor falan. Sende acı ağrı oldumj?Arkadaşlar az önce 4 kere kasılma yaşadım yani sizden öğrendiğim kadarıyla bu kasılma galiba bebek bi tarafta toplanıyor ve dışarıdan karnım baya yukarı çıkmış şekilde sert görünüyor. Bu normal mi endişelenmeli miyim?
Ben de de sürekli oluyor ama normal diye biliyorumArkadaşlar az önce 4 kere kasılma yaşadım yani sizden öğrendiğim kadarıyla bu kasılma galiba bebek bi tarafta toplanıyor ve dışarıdan karnım baya yukarı çıkmış şekilde sert görünüyor. Bu normal mi endişelenmeli miyim?
Çok hafif bir ağrı girdi o kadar bebek yaklaşık 1 dk boyu öyle toplanmış ve sert bi şekilde durdu sonra indi geri 6 kere olduBu kasılmamı sayılıyor bende çok oluyor bebekn oynuyor gibi. Sonra haraketleniyor falan. Sende acı ağrı oldumj?
Doktor bişey dedi mi? Bende korktum 6 kere kasılma olunca acile gittim ebe nst bağladı bişey çıkmadı normal dedi anlamadım ama 6 kere öyle toplanma normal mi hiç bir açıklama da yapmadı ebe, illa doktorla görüşün bilmiyorum dedi aşırı gerildim zaten tavrınaBenimde iki gündür belimden kasıklarıma inen bir ağrı var şimdi de bu ağrı uyutmuyor doktoruma yazdım uyumaya çalışıyorum..Ağrı esnasında bebek de çok oynuyor canımı yakıyor hareketleridaha 29+2 yim bu hafta kasılma şikayetim oldu ama sancı çıkmadı o zaman belim ve kasıklarım değil karnım ağrımıştı şimdi belden giren bu ağrı beni korkutuyor kızlar
Benimki de 1500 canımKaç kilo şuan benimki 1500 dü
Yok maalesef ya bende istedim de baktim bulamadım doktorum usg an yazıyor ordan çıkıyor direkDoktorcum persentil eğrisinin tablosu varsa bana atar mısın
Arkadaşlar az önce 4 kere kasılma yaşadım yani sizden öğrendiğim kadarıyla bu kasılma galiba bebek bi tarafta toplanıyor ve dışarıdan karnım baya yukarı çıkmış şekilde sert görünüyor. Bu normal mi endişelenmeli miyim?
Sağlık sistemimize helal olsun gerçekten yazıklar olsunBen günde minimum 60 hasta bakiyorum
Ve rahat 40 kişi de odaya bi şey sormaya giriyordur artık dayanamıyorum Salı 32+0 olacağım ayrılıyorum bu eziyet daha fazla çekilmez olgusumunda hakkına girmeyeyim dedim
Evde dinlenip yiyip içip yatacağım insallaah tansiyonum yükselmez dua edin kızlar tadını çıkarayım azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?