Ben içiyorum ya brsey olmaz umarımBen 3 gunde bir filan bir kasik iciyorum canim o kadar fazla degil.
Ben bir lokma yiyorum ya cok rahatsiz oluyorum sanki sıkısıyor gibi oluyorumBen içiyorum ya brsey olmaz umarım
Nasıl bişey yaptırdın örneği var mı canımBen yaptırdım canım 50 adet yeter diye düşündüm yetmezse de yettiği kadar artık yapacak birşey yok herşey çok pahalı.
Henüz elime gelmedi ama tarif edeyim örme kız bebek anahtarlık yaptırdım işaret parmağı boyutunda birde yazılı hoşgeldin bebek yazısı yazdırdım. 1 kutuda çikolata almayı düşünüyorum bakalımNasıl bişey yaptırdın örneği var mı canım
Bazı kişilerde aşırı kilo alımı oluyor ama zayıf olupta gebelik şekeri çıkanlarda varGebelik şekerinin hamilelikte alınan kiloyla bir bağlantısı var mı?
Bildiğim kadarıyla doğrudan bir bağlantısı yok. LeSourire’ninde dediği gibi zayıf olan kadınlarda da diyabet olabiliyor.Gebelik şekerinin hamilelikte alınan kiloyla bir bağlantısı var mı?
Bende fitilli bir takım almak istiyorum birde galiba normal doğum olursa lohusa elbisesi de gerekebilirmiş olmadı bi sabahlıkta alayımSezaryen doğum yaptım pijama yeterli oldu daha rahat ettim gecelik giymedim ama wc olayı sorundur indirmek kaldırmak bu konu biraz kişinin konforuyla alakalı nasıl rahat hissediyorsan ikisini de koy ben bu penye pijamalardan da almadım fitilli triko lastikli takım aldım daha rahat ederim ben de üşürüm onlarla tesettürlüyum de rahat edemem digerleriyle
Evet doğru gecelik de gerekebilir.Ben lcwden önü düğmeli iki takım aldım. Bir tane de önü düğmeli gecelik tarzı yarım kollu aldım. Üzerine sevdiğim bir sabahlığım var onu da götüreceğim hastaneye. Sezeryan yapan arkadaşlarım beyaz almamamı tembihledi leke vs. olmasın diye. Bir de altüst zor olur dediler ben yine de hastaneye bir pijamalı altüst iki de gecelik götüreceğim.
Hayırlı olsun çok hoşmuş. Bende sabahlık da içeren takım alayım.Bence sabahlık gerekir koridorda yürüyüşte vs daha rahat olur. Yataktan kalktığınızda ya da emzirmek için üzerinizi çıkardığınızda omzunuza falan atarsınız. Ben sabahlıklı takımlar aldım bir de ek olarak rahat edeceğimi düşündüğüm bu sabahlığı aldım iç de göstermiyor
Hastane çekimi olmayacak sadece stüdyo olacak 4 bin e anlaştıkBen hediyelik yaptırmıcam hastaneye lokum kolonya yeter gelen için bebek mevlütünde yaptırıcam hediyeliği tekrar tekrar masrafa gerek yok bu arada fotoğrafçıyı kaçtan tuttumuz bende yarın telefon görüşmesi yapıcam forografçıyla eğer normal doğum olursa doğumhanede çekim istemicem sezaryen olursa isticem
Yenidoğan çekimi için ne kadara anlaştınız canım?Hediyelik yaptıran var mı ben ilk hevesle yaptırayım dedim bir kaç model beğendim. Fiyatları duyunca ve kişi sayısıyla çarpınca vazgeçtim. Kendim hazırlayayım dedim herşeyi internetten almam gerekiyor astarı yüzünden pahalı oluyor. Sonra vazgeçtim. Kendime yenidoğan fotoğrafçısı ayarladım. Hem de yeniyıl öncesi zamsız tarifeden . Böylece geleceğe dönük biri anı olur.
Kesinlikle herşey çok pahalı daha hastane masrafları var ben daha hiç alışveriş yapmadım almam gerekenler var kalsın dedim en sonBen yaptırdım canım 50 adet yeter diye düşündüm yetmezse de yettiği kadar artık yapacak birşey yok herşey çok pahalı.
Stüdyo çekimi için 4 bine anlaştık yeni yıl tarifesi uygulamayacak hatta parayı bu ay içinde peşin vereceğim anca bu şekilde zamsız yararlanıyorumYenidoğan çekimi için ne kadara anlaştınız canım?
Çok güzeller bende şöyle beğendim kolonya kahve çikolata magnet kutu da ama aşırı pahalı oluyorBen marteniçka bileklik ile küçük cep aynası yaptırdımayna tanesi 9 du sanırım bileklik tanesi 8 50şer tane yaptırdım birazını saklarım büyüdüğünde eşine de versin inşallah güzel bir anı olur
Kaç konsept olacak yani bebek için.Stüdyo çekimi için 4 bine anlaştık yeni yıl tarifesi uygulamayacak hatta parayı bu ay içinde peşin vereceğim anca bu şekilde zamsız yararlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?