- 14 Haziran 2023
- 1.128
- 826
- 53
Bebeğe göre değişiyor heralde bize de Mustela iyi geldi hemen geçiriyor kızarıklığıBizim doktor mustela hiçbir işe yaramıyor sürme. Molfix de en çok pişik yapan bez dedi. Bende de 3 ve 4 numara toplam 400 tane vardı sarı seriden üzüldüm. Hamezinc ve sudokrem iyi geldi bizimkine. Sudokrem önermiyorlar ama mecbur kaldım çok kızarıktı
Gerçekten mi hadi inşallah ya. Peki emme gücü nasıl bana silikonla daha kuvvetli çekiyomuş gibi geliyor. Alışır mı silikonsuz kuvvetli emmeyeBende silikonu bırakırken bazen silikonla bazen silikonsuz emziriyordum . Böyle devam dersen bence tamamen bırakırsınız yakında . Biz 10 gündür falan hiç silikon kullanmıyoruz
Bende kucağımda bazen dans ediyorum bakıyorum uyuyorKızlar valla ben ağlama krizlerine bi çözüm buldum sanki baktım olacak gibi değil açtım halay kucağımda halay çekiyoruz müzikle duruyor o ritim sallanma iyi geliyor sanki kesin öneriyorum
Bizi maymuna çevirdilerBende silikonu bırakırken bazen silikonla bazen silikonsuz emziriyordum . Böyle devam dersen bence tamamen bırakırsınız yakında . Biz 10 gündür falan hiç silikon kullanmıyoruz
Deneyeyim ben de teşekkürlerBizim doktor mustela hiçbir işe yaramıyor sürme. Molfix de en çok pişik yapan bez dedi. Bende de 3 ve 4 numara toplam 400 tane vardı sarı seriden üzüldüm. Hamezinc ve sudokrem iyi geldi bizimkine. Sudokrem önermiyorlar ama mecbur kaldım çok kızarıktı
Islak mendil kullanmadım hiç hep pamuk kullanıyorum doktora da gösterdim pişik dedi zaten ama ne kullansam fayda etmediBenim yavrumun da poposu kızarmıştı pişik sandım ama doktor tahriş olmuş ıslak mendili bırak dedi oysa ıslak mendili yıkayıp kaynamış suyla ıslatıp kullanıyordum ama dokusu iyi gelmemiş demek ki poposuna. Pamuğa geç dedi doktor,şimdi her kullanım öncesi kaynamış ılımış suya basıyorum pamuğu bepantol sudocrem dönüşümlü kullanıyorum 2 güne kalmadan iyileşti
Evet herkes sudocrem dedi deniycem bendesudocremede bir şans ver istersen .Doğduğundan beri kullanıyorum daha pişik olmadı.Bir de ben hep ılık sulu pamukla siliyorum
Evet mustela hiçbir işe yaramıyor resmenBen bepantholün pişik kremini kullanıyorum bitince aldığım mustela pişik kremini kullandım ve mustela pişik yaptı. Geri hemen bepanthol pişik kremine geçtim hemen geçti pişiği. Bebek bezi olarak sleepy bio natural kullanıyorum memnunum.
Slikonsuz çok daha güçlü emiyor meme boşalıyorGerçekten mi hadi inşallah ya. Peki emme gücü nasıl bana silikonla daha kuvvetli çekiyomuş gibi geliyor. Alışır mı silikonsuz kuvvetli emmeye
Alışıyor yani zamanla inşallah bırakabiliriz biz de koca bir dertten kurtuluruzSlikonsuz çok daha güçlü emiyor meme boşalıyor
Benimki de öyle hep yoluyor saçını yüzünü de yoluyor hep sinirliYa kızım saçını çekip çekip ağlıyor kendini uyandırıyor uyutmuyor dr söyledim saçlarını kes diyoreldiven takıyorum ağlıyor ya da burnunu kapatıyor şapka takıyorum kafada durmuyor ellerini kundak yapıyorum ıkınıp kızarıp ağlıyor imdat yani niye yapıyor anlamıyorum eli hep saçında sımsıkı tutup çekşyor
Bebeği tüylü doğup da tüyü dökülen var mı, benim oğlumun alnında sırtında ve üst kollarında bildiğiniz kıl gibi tüyler var, 3 haftayı bitirdik hala dökülmedi
Alev oğuz kutluBizde tam bulamadık canım ama Medicana da Mehmet Boyraz i arkadaşım önerdi
Ümitköy tarafında özel klinik Vedat köse var alanında çok iyi giden arkadaşlarım çok memnun
Maidan da özel klinik sahika baysun önerdi arkadaşım
Biz bugün Medicana da Şule şimşek giittik güzel ilgilendi kuzum bildiklerim bunlar
Alev oğuz kutluAnladım canım biz de yaşam hastanesinde Fulya vurgun mısıra gittik hiç sevmedik senin bu söylediklerini de bir araştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?