Araştırayım bakalım belki bizde giderizAlev oğuz kutlu
Nasıl anladın canım adete döndüğünü48 gündür kanamam vardı bugün de adete dönmüş bu kadar erken olmasaydı
Bizdik, hayırlı olsun o zamanDün 51. Günde ana kucağında duran kimin bebesiydi? Valla haklı çıktı. 51'de net duruyor haklı çıktı.
Güncelleme almış telefon gibi, takip falan da yapmaya başladı bebe.
Belki devamı olmaz canım, bende diğerlerinde 40 dan 1 hafta sonra adet oldum. Ama sonra 9 ay olmadım. Bunda adet olmadım henüz bakalım nasıl olacak48 gündür kanamam vardı bugün de adete dönmüş bu kadar erken olmasaydı
Bi 10 gündür falan leke şeklindeydi hatta son bir iki gün kesildi artık dedim ama bugün adet olduğum renginde ve şeklinde geldi yoğun olarakNasıl anladın canım adete döndüğünü
İnşallah devamı olmaz 1 sene en azından rahat versinBelki devamı olmaz canım, bende diğerlerinde 40 dan 1 hafta sonra adet oldum. Ama sonra 9 ay olmadım. Bunda adet olmadım henüz bakalım nasıl olacak
Lohusalık kanaması bitince adet olunuyor sonrasında uzun aylar olmayan da varmış48 gündür kanamam vardı bugün de adete dönmüş bu kadar erken olmasaydı
Ay benimde hiç tutmadı şuan 48 günlük bu saatten sonra tutar mı acaba deneyim bir resmini atar mısınBebişi emzik tutmayanlar ebebek baby plus damaklı emzik aldım tuttu uyuyor şükür
Kafein miktarı olarak bir bardaktan birşey olmaz gibi görünüyor ama denemek lazım ben hiç içmedim..Bir kere latte içtim bir sorun olmadıFiltre kahve içmek istiyorum ama çocuğu çok etkiler mi diye korkuyorum sizler içiyor musunuz
Bende bir kere Türk kahvesi içtim şimdiye kadar. Bence 1 kupadan bir şey olmaz.Filtre kahve içmek istiyorum ama çocuğu çok etkiler mi diye korkuyorum sizler içiyor musunuz
Evet ya diyorum nolur uyu şu beşikteBende kucağımda bazen dans ediyorum bakıyorum uyuyorgerçekten işe yarıyor ama yerine koyduğum an geri uyanıyor alıştı iyice
Ay benimde hiç tutmadı şuan 48 günlük bu saatten sonra tutar mı acaba deneyim bir resmini atar mısın
Ben her gün bir bardak Türk kahvesi içiyorumFiltre kahve içmek istiyorum ama çocuğu çok etkiler mi diye korkuyorum sizler içiyor musunuz
Filtre kahve içmek istiyorum ama çocuğu çok etkiler mi diye korkuyorum sizler içiyor musunuz
Bn de öyle ve bi skıntısını görmedim çocuktaBen her gün bir bardak Türk kahvesi içiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?