2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim bu damladan sonra bayağı azaldı ıkınmaları
Ya hep aynı saatlerde ıkınıyor eskisi kadar uzun süre ıkınmıyor, karnına masaj yapıyorum bu seferde kusuyor ağlıyor tekrar ikinmaya başlıyor böyle bir döngü

Bazı hastaneler arası uçurum oluyor. Ama smear testi sağlık ocakları ücretsiz bir şekilde yapıyor olabilir
Sağlık ocaklarında smear testi yapılmıyor canım sadece hastanedeki kadın doğum hekimleri yapıyor.

Kırkbaşı olmuşsun canım, yani evet adet olmuşsun, aşağı yukarı normal döngün kadar olursun canım. Sonra ya uzun süre olmazsın ya da normal döngün devam eder canım
Ay evet öyleymiş kv dedi artık lohusalığın bitiyor kırkbaşı adeti olmuşsun bir daha ki ne zaman olursa artık dedi o kadar bıktım ki kanamadan olmasa da olur

Ya hep aynı saatlerde ıkınıyor eskisi kadar uzun süre ıkınmıyor, karnına masaj yapıyorum bu seferde kusuyor ağlıyor tekrar ikinmaya başlıyor böyle bir döngü
İnşallah bu sıkıntıları geride bırakacağımız günler bir an önce gelir

Benim doktorum çağırmadı beni aslında çağırması gerek bence sonuçta rahim kontrolü gerekmez mi

Umarım geçiyordur tahammülüm o kadar kalmadı ki şu an 120 cc mama dayayıp midesini doldurasım var mememde süt kalmadı kaç saattir memeye yapışık
Ben de öyleee mememin ucu kopacak artık. Umarım geçer yakında. İlerde büyüdüler diye üzüleceğimiz günler gelecek

Ben de öyleee mememin ucu kopacak artık. Umarım geçer yakında. İlerde büyüdüler diye üzüleceğimiz günler gelecek
Of evet şimdiden özlicem bu zamanlarını diye tribe de giriyorum ama bazen de inanılmaz tahammülsüzleşiyorum akıl sağlığı sabır diliyorum hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…